Scaunele de gaming AndaSeat costă până la 120 USD săptămâna aceasta cu cupoane Amazon

Sursa: Windows Central

Dacă ați fost interesat să cumpărați unul dintre cele mai bune scaune de gaming, dar nu ați făcut-o încă din cauza prețurilor ridicate, decizia dvs. a devenit mult mai ușoară. De acum până la miezul nopții de 16 aprilie, Amazon oferă o serie de cupe alte reductoare, oferind reduceri până la 120 USD la scaune de la AndaSeat.

Toate scaunele pivotante la preț redus se înclină între 90 și 160 de grade, blocându-se în cinci poziții diferite. De asemenea, au cotiere reglabile și perne pentru tetiere și suport lombar. Care este cel mai bun pentru tine va depinde de dimensiune și bugetul tău.

Stau frumos

Scaune de gaming AndaSeat

Îmbunătățește-ți confortul în timpul sesiunilor lungi de joc și în timpul lucrului, luând unul dintre aceste scaune ergonomice cu cotier reglabil și perne pentru cap. Cupoanele sunt disponibile pentru Kaiser 2, Dark Demon și T PRO 2 până pe 16 aprilie.

  • De la 280 USD la Amazon

AndaSeat Kaiser 2 este proiectat pentru jucătorii mai mari, persoanele cu greutatea până la 6' 10" și 400 de lire sterline. Folosește spumă cu memorie pentru a se conforma corpului tău, oferind în același timp un sprijin puternic. În mod normal, vinde cu 50 USD, dar este de 425 USD în această reducere de 15% și a unui cupon de 22 USD.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

O altă opțiune este T PRO 2, care folosește o țesătură de în rezistentă la zgârieturi și pete, care este ușor de curățat și se menține bine în formă. Țesătura ar trebui să rămână caldă iarnă și răcoroasă vară și vine în negru, albastru și gri. Scaunele costă în mod normal 500 USD, dar un cupon de 115 USD este disponibil pentru modelele gri și albastre cu o reducere de 120 USD la cele negre.

Dacă aveți un buget mai restrâns, ar trebui să luați în considerare Demonul Întunecat. Scaunul robust costă în mod normal 400 USD, dar puteți profita de un cupon de 120 USD la modelul roșu și de 100 USD la versiunea neagră.

Indiferent de versiunea care vi se pare cel mai bine, veți dori să acționați rapid pentru a profita acestei oferte.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here