Recenzie scaunul de gaming Anda Seat Fnatic Edition: sprijin excelent pentru spate într-un design elegant

Sursa: Rebecca Spear / Windows Central

Anda Seat la început să producă scaune auto de curse pentru BMW-uri și Mercedes Benz în 2007. Apoi, în 2012, compania a schimbat treptele și la început să folosească unele dintre aceleași materiale de înaltă calitate pentru a construi scaune de gaming. De fapt, probabil că ați văzut unul dintre produsele companiei în uz la E3, la campionatele Esports, în spatele uneia dintre streamerii dvs. preferati sau la alte evenimente legat de jocuri.

Cu design ergonomic, materiale de calitate și construcții robuste, Anda Seat creează unele dintre cele mai bune scaune de gaming de acolo. Recent am avut ocazia să testez cea mai recentă creație a lor, Scaunul pentru jocuri Fnatic Edition. După cum era de așteptat, acest scaun nu numai că arată bine, dar oferă timpul în spatelui mult sprijinit sesiunile lungi de joc.

Scaune superioare

Scaun Gaming Anda Seat Fnatic Edition

Concluzie: Anda Seat Fnatic Edition este un scaun de gaming de calitate care oferă un sprijin excelent pentru spate. Este ușor de asamblat, arată elegant, vine cu perne detașabile și are un mecanism de înclinare care permite să vă înclinați destul de departe. Nu veți fi dezamăgiți de această alegere.

Pro

 • Materiale de calitate
 • Suport excelent pentru spate
 • Asamblare usoara
 • Susține până la 441 lbs
 • Înclinare adâncă
 • Perne detașabile

Contra

 • Scump
 • Cotierele nu sunt la fel de frumoase ca restul
 • 450 USD la Anda Seat

Sari la:

 • Ce imi loc
 • Ce nu-mi place
 • Competiția
 • Ar trebui să-l cumperi?

Anda Seat Fnatic Edition Ce îmi place

Sursa: Rebecca Spear / Windows Central

Am descoperit rapid că acest scaun cântărește o cantitate semnificativă când m-am dus pe veranda din față și am încercat să bag pachetul înăuntru. Se pare că atunci când este asamblat, scaunul cântărește aproximativ 74 de lire sterline. Apropo de asamblare, broșura de instrucțiuni incluse și cheia hexagonală cu două fețe au făcute astfel încât să pot asambla totul în 15 până la 20 de minute.

Design elegant: materiale și construcție de calitate

Sursa: Rebecca Spear / Windows Central

Când am scos pentru prima dată Ediția Fnatic din ambalaj, am fost uimit de câte frumoase arătau diferite părți. Pielea PVC are o textură excelentă, trenul de rulare metalic este puternic, iar pernele sunt incredibil de moi la atingere și umplute cu spumă cu memorie.

Pe deasupra, îmi place foarte mult designul portocaliu și negru. Cusăturile arată bine și scaunul se simte cu adevărat durabil, ca și cum ar dura câțiva ani. Se pare că AndaSeat oferă chiar și o „garanție pe viață pentru toate părțile funcționale ale scaunului.„Deci, dacă există un defect non-estetic, îl puteți repara.

Bază și spate reglabile: Trageți un pui de somn în el

Sursa: Rebecca Spear / Windows Central

Tragerea pârghiei din partea dreaptă vă permite să înclinați spătarul scaunului până la 160 de grad. Când este în poziție corectă, mecanismul de înclinare multifuncțional al bazei permite, de asemenea, scaunului să se încline înapoi. Deci, atunci când sunt complet înclinat cu înclinarea activată, mă pot întinde paralel cu podeaua. De fapt, aproape că am tras un pui de somn în el după ce am terminat montajul.

Se potrivește unei jocuri de persoane: capacitate mare de greutate și perne detașabile

Ediția Fnatic poate susține până la 441 de lire sterline, ceea ce înseamnă că sută de lire sterline mai mult decât multe alte scaune de gaming.

Pentru a da un context, am o înălțime destul de medie, de cinci picioare și șase inci. Capul și pernele lombare îmi oferă un sprijin excelent, indiferent dacă stau în picioare sau întins. Spatele meu chiar împinge per lombară în corectă de fiecare dată când mă înclin sau mă muți înapoi în poziția așezată, așa că nu trebuie să o ajustez niciodată separat.

Cu toate acestea, când am rugat pe soțul meu de 6 picioare și 5 inci să testeze scaunul, el a avut o experiență diferită. Perna pentru cap ieșea pe omoplați în timp ce stătea și l-a forțat să se gândească. Aceeași pernă s-a dovedit, de asemenea, inconfortabilă, deși mai puțin, atunci când era complet înclinat.

Odată ce am scos perna pentru cap, însă, s-a potrivit în scaun foarte bine. Așadar, acesta este avertismentul pentru capul tău pentru toți cei înalți de acolo. Un alt lucru pe care oamenii mai mari trebuie să ia în considerare faptul că Ediția Fnatic poate susține până la 441 de lire sterline, ceea ce înseamnă că sută de lire mai mult decât multe alte scaune de gaming de acolo. Dacă cauți în mod special ceva cu o limită mare de greutate, acesta este unul dintre cele mai bune scaune de gaming pentru job.

Anda Seat Fnatic Edition Ce nu-mi place

Sursa: Rebecca Spear / Windows Central

Anda Seat este un scaun de gaming impresionant, dar nu este perfect.

Cotierele: arată mai ieftin decât restul scaunului

După cum am mai spus, acest scaun este alcătuit din materiale de calitate. Totuși, am fost dezamăgit când am desfăcut cotierele. Nu este că nu funcționează bine. Se ajustează pe verticală, se rotesc pe orizontală și pot chiar alunecă înainte și înapoi, permițându-ți să aduci în poziție perfectă. Doar că sunt făcute dintr-un material de bază care arată... ieftin și puțin deplasat lângă restul scaunului.

Cheltuiala: există opțiuni mai ieftine acolo

Există zeci, dacă nu sute de scaune de gaming astăzi pe piață și mulți dintre ele costă mult mai puțin decât Ediția Fnatic. Desigur, Anda Seat folosește pielea PVC de înaltă calitate și un corp robust din spumă pentru a crea un produs foarte durabil.

Cu toate acestea, puteți găsi cu ușurință un alt scaun de gaming care să se potrivească nevoilor dvs. fără a vă goli la fel de mult portofelul. Dacă prețul este o problemă pentru dvs., ar trebui să vă gândiți cu siguranță să vă uitați la concurenții Anda Seat.

Concurs Anda Seat Fnatic Edition

Sursa: Rebecca Spear / Windows Central

Scaunul de jocuri GT OMEGA PRO Racing are piele PVC, se poate înclina pe spate la 160 de grade și, de asemenea, vine în patru culori diferite. Dacă nu vă puteți îndepărta. Poate susține până la 280 de lire sterline.

Scaunul de gaming al lui Homal costă mai puțin din ceea ce se vinde Ediția Fnatic. În plus, există opțiuni de culori diferite din care puteți alege. Perna lombară și capul se detașează și mecanismul de blocare a înclinării permite scaunului să se încline la spate la 180 de grade. Poate susține maxim 300 de lire sterline.

Scaunele de gaming de la Neo Chair nu numai că oferă suport pentru spate, ci sunt și cu suport pentru picioare și perne lombare detașabile. Cea mai tare parte? Acestea oferă trei modele diferite de supererou Marvel: Captain America, Iron Man sau Miles Morales Spider-Man. De asemenea, are o limită impresionantă de greutate până la 400 de lire sterline.

Anda Seat Fnatic Edition Dacă îl cumpărați?

Sursa: Rebecca Spear / Windows Central

Am ajuns să iubesc cu adevărat Anda Seat Fnatic Edition și cred că este unul dintre cele mai bune scaune de gaming de acolo. Atât pielea PVC, cât și cusăturile arată elegant, designul ergonomic oferă un sprijin excelent pentru spatele meu în timpul sesiunilor de joc și pot chiar să mă întind și să trag un pui de somn în ea dacă aleg. În plus, are o limită mare de greutate și perne detașabile, așa că este mai probabil să lucreze cu diverse persoane.

4.5 din 5

Cel mai mare dezavantaj este prețul ridicat al Fnatic. această bunătate cu ușurință un scaun de gaming util la jumătate din cost. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unui scaun durabil realizat cu materiale de calitate, acesta este cu siguranță unul de luat în considerare.

Scaune superioare

Scaun Gaming Anda Seat Fnatic Edition

Scaun de gaming ergonomic

Acoperit cu piele PVC premium și umplut cu amortizare groasă, Anda Seat Fnatic Edition oferă un sprijin excelent pentru spate și se simte grozav la atingere. Acesta este un scaun de gaming de calitate care va rezista mult timp.

 • 450 USD la Anda Seat

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here