Un extraterestru cu magnet, un joc AAPARP pentru Windows Phone 8

An Alien with a Magnet este un nou joc pentru Windows Phone 8 care este prezentat ca un nou gen de jocuri, AAPARP. Care este prescurtarea de la Action/Arcade/Puzzle/Adventure/Rotating-Platformer.

Nu sunt prea sigur de noul gen, dar An Alien with a Magnet este un joc distractiv, provocator și atrăgător din punct de vedere grafic pentru dispozitivul tău Windows Phone 8. Aveți sarcina de a vă ghida extratereștrul printr-un labirint de planete, de a colecta premii și de a evita pericole precum găurile negre și asteroizii.

Cu peste patruzeci și cinci de niveluri de joc, An Alien with a Magnet are o mulțime de jocuri și un plus binevenit la biblioteca de jocuri Windows Phone.

Premisa jocului îl face pe extratereștrul tău să piloteze o navă spațială care este echipată cu un magnet care trage nava pe orbită în jurul diferitelor planete. Folosiți orbita pentru a lansa nava de la o planetă la alta, totul într-un efort de a aduce extraterestru înapoi acasă.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Meniul principal are opțiuni pentru a intra în joc, a accesa opțiunile jocului și, dacă jucați versiunea de probă, cumpărați versiunea completă ($1.99). Opțiunile de joc includ activarea sau dezactivarea sunetului/muzică, acces la asistență pentru dezvoltatori, acces la ecranul Despre și resetarea jocului.

Jocul are două moduri de joc, Aventura și Time Attack. Fiecare sunt jocuri pe mai multe niveluri în care trebuie să navighezi prin planetă până la o linie de sosire (ieșirea sistemului solar). Modul Adventure te face să joci mai multe pentru puncte, în timp ce Time Attack te face să joci pentru cel mai bun timp.

În timp ce fiecare mod de joc are stele, diamante și alte elemente bonus pentru a colecta, modul Aventura este singurul mod în care aceste puncte contează. Pietrele prețioase colectate vor merge către numărul dvs. de diamante (folosit pentru a debloca niveluri bonus), dar nu pentru puncte. Amintți-vă, în Time Attack jucați pentru viteză, nu pentru puncte.

Jocul este o chestiune de atingere. Atingeți ecranul pentru a începe un nivel în care extraterestrul tău orbitează deja o planetă. Atâta timp cât atingeți și men achiziționați apăsat ecranul, nava extraterestră va orbita. Când eliberați atingerea, nava părăsește orbita și navighează în spațiul deschis. Pe măsură ce vă apropiați de următoarea planetă, obțineți apăsat ecranul pentru a activa magnetul unde veți fi înapoi pe orbită.

Unele niveluri au, în lipsa unui termen mai bun, marshmellows care plutesc în spațiu de îngrijire a putea să. Apoi ai asteroizi, inele planetare și găuri negre care îți vor strica ziua. mult, de asemenea, să vă prăbușiți pe o planetă dacă nu vă activați magnetul pentru a începe orbita.

Aspectul de puzzle al jocului intră în joc, deoarece calea de la început până la ieșire nu este întotdeauna una dreaptă, iar rotația ta în jurul unei planete va restricționa unele dintre mișcările tale. Timpul este, de asemenea, un element în care, dacă eliberezi ecranul, ține nava ta poate împușca peste următoarea planetă sau poate ajunge în pericol.

Un extraterestru cu magnet a funcționat fără probleme, fără erori sau probleme de stabilitate. Încărcarea nivelurilor a durat ceva timp, dar întârzierea nu este dureros de lungă. În general, An Alien with a Magnet este un joc distractiv, provocator, care merită încercat.

Există o versiune de încercare gratuită disponibilă, cu versiunea completă care rulează 1 USD.99. Un extraterestru cu magnet este disponibil pentru dispozitivele Windows Phone 8 și puteți găsi aici în Magazinul Windows Phone.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here