Among Us este acum disponibil prin Xbox Game Pass pentru PC

Sursa: Innersloth

Ce trebuie sa stii

 • Among Us este un joc unic pentru patru până la zece jucători care care a fost lansat în 2018, dar a câștigat popularitate în 2020.
 • Mecanica de joc unică a jocului, ușurința de utilizare și accesibilitatea pe diverse platforme au contribuit la succesul său brusc.
 • Acum, jocul este puțin accesibil pentru jucători și este disponibil oficial prin Xbox Game Pass pentru PC.
 • Abonații Xbox Game Pass pentru PC pot acum să instaleze și să joace jocul atât cât doresc, fără să cumpere.

Among Us este o poveste de succes rară pentru 2020, care a crescut în popularitate la doi ani de la lansarea sa inițială. Jocul continuă să crească din ce în ce mai puternic, iar Among Us este acum disponibil pe Nintendo Switch. La Game Awards, a fost dezvăluit că Among Us se îndreaptă și către Xbox Game Pass pentru PC, astăzi acel plan se împlinește. Începând de acum, puteți descărca și juca Among Us după conținutul inimii prin Xbox Game Pass pentru PC.

[email protected] este acum disponibil pe imaginea @XboxGamePassPC.stare de nervozitate.com/XumEs4EH0s

— Larry Hryb ??☁? (@majornelson) 17 decembrie 2020

Among Us nu a fost un joc scump cum era, cu un preț de aproximativ 5 USD pe PC, dar pentru abonații Xbox Game Pass pentru PC care nu au găsit încă un motiv pentru a încerca jocul, aceasta este o completare fantastică. Dacă nu ați jucat Among Us, este ușor de recomandat pentru modul său de joc unic, care îi pune pe jucători împotriva celuilalt la fel de mult pe cât trebuie să lucreze împreună.

puteți consulta ghidul nostru despre cum să jucați Among Us pentru câteva sfaturi și trucuri minunate și puteți alege una dintre cele mai bune căști pentru jocuri pentru PC pentru a vă avea abilități de comunicare când jucați cu prietenii.

Un catalog de jocuri

Xbox Game Pass Ultimate

Toate nevoile tale de jocuri, într-un singur abonament.

Xbox Game Pass Ultimate este cea mai bună valoare din toate jocurile?? Este posibil. Ultimate include abonamentul tău Xbox Live Gold, un abonament Xbox Game Pass atât pentru console Xbox, cât și pentru PC-uri Windows și Xbox Cloud Gaming pentru jocuri de mai multe ori. Asta înseamnă acces la jocuri, cu mai multe adăugate tot timpul, pentru un singur abonament lunar.

 • 45 USD pe Amazon (abonament de 3 luni)
 • 15 USD pe Amazon (abonament pe o lună)

Xbox Game Pass

Principal

 • Obțineți Xbox Game Pass pentru doar 1 USD
 • Xbox Game Pass: tot ce trebuie să știți
 • Acesta este Xbox Game Pass Ultimate?
 • Cel mai bun Xbox Game Pass pentru Xbox One
 • Cel mai bun Xbox Game Pass pentru PC

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here