Comisia Federală Americană pentru Comerț este de acord să investigheze cutiile de pradă

Cu multe luni în urmă, EA a declanșat o represiune la nivel mondial împotriva microtranzacțiilor, în special a loot box-urilor. Țări precum Belgia au clasificat mecanismele pay-to-win din Star Wars Battlefront II drept jocuri de noroc și le-au interzis. Cutiile de pradă pot fi găsite în numeroase titluri și costă de obicei valută reală. Acestea includ articole aleatorii, astfel încât jucătorii trebuie să le cumpere în continuare pentru a debloca articolele pe care le doresc.

Potrivit unui raport al Polygon, Comisia Federală pentru Comerț (FTC) americană a fost de acord să investigheze cutiile de pradă, în urma unei cereri oficiale a senatorului Maggie Hassan din New Hampshire. Hassan a spus: „Cutiile de pradă sunt acum endemice în industria jocurilor video și sunt prezente în orice, de la jocurile ocazionale pentru smartphone-uri până la cele mai noi versiuni cu buget mare.„În timp ce Asociația Software-ului de Divertisment (ESA) susține că nu fac rău nimănui, copiii sunt mai susceptibili de a deveni dependente din cauza naturii lor asemănătoare sloturilor.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Polygon a contactat ESA, iar organizația a spus: „Cutiile de pradă sunt o modalitate prin care jucătorii pot avea experiența oferită jocurile video. Contrar afirmațiilor, cutiile de pradă nu sunt jocuri de noroc. Nu au valoare în lumea reală, jucătorii primesc întotdeauna ceva care le îmbunătățește experiența și sunt complete opționale de cumpărare. Ele pot avea experiența... dar nu au impact asupra celor care nu."

Cu toate acestea, doar pentru că cutiile de pradă nu au „valoare reală”, nu înseamnă că nu costă moneda „lumea reală”. Va fi interesant de văzut cum reglementează FTC, deoarece am întâlnit mulți copii care au devenit dependenți de a cumpăra și chiar au cheltuit mii de dolari ca rezultat.

Fii cu ochii pe WindowsCentral.com/Gaming pentru toate cele mai recente jocuri, accesorii, știri și recenzii pentru Xbox și Windows 10!

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here