Profiturile record ale AMD în primul trimestru sunt întunecate de câștiguri cripto „neglijabile” prost definite

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • AMD tocmai a susținut apelul pentru venituri din T1 2021.
  • A anunțat venituri de 3 USD.45 de miliarde în primul trimestru.
  • Impactul criptografic a fost denumit „neglijabil”, deși detaliile nu au fost furnizate.

AMD tocmai a susținut apelul pentru veniturile din primul trimestru 2021, în care s-a înregistrat mult succes. Compania a gestionat 3 USD.45 de miliarde de venituri în primul trimestru, în creștere cu 93% față de anul trecut. Venitul net a atins 555 de milioane de dolari, ceea ce se traduce printr-o creștere fulgerătoare de 243% de la an la an. Cu alte cuvinte, AMD se descurcă bine pentru sine – chiar și cu spectrul persistent al criptomonedei care se profilează în fundal.

După cum se poate vedea în transcrieri (prin PC Gamer), starea de spirit a apelului a fost în general pozitiv. Cu toate acestea, un analist Bank of America Securities a scos o întrebare cripto, care a dus la o scurtă pauză din partea CEO-ului AMD, Dr. Lisa Su.

Întrebarea analistului a întrebat ce produse sau piețe au cauzat profitului crescut și dacă a existat vreun impact criptografic. Dr. Su a răspuns cu următoarea:

Ai întrebat despre cripto. Nu avem - avem criptografii neglijabile aici. Deci, această afacere de bază, într-adevăr, noile produse și doar văd cum ați adoptat și cresc rapid.

Nu numai că această mențiune despre cripto a fost strânsă la capătul răspunsului lui Su, dar a implicat și o pauză care părea să pivoteze direcția comentariului. Era pe cale să spună ceva mai definitiv sau nu a vrut să dezvăluie că minerii de criptomonede rămân un element necuantificat în grupul celor care care cumpără produse AMD?

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Întrebările abundă. Știm că AMD la zdrobit în ultima vreme, lansând actualizări software mari pentru hardware-ul său și obținând integrări de produse demne de remarcat, cum ar fi Ryzen în Surface Laptop 4, așa că nu lipsesc motivele pentru a presupune că majoritatea pieței pentru Produsele AMD sunt cu adevărat doar consumatori medii și jucători. Dar asta ar fi o presupunere.

De fapt, cuantificarea cumpărătorilor care sunt concentrați pe cripto ar fi o sarcină destul de dificilă. Totuși, AMD trebuie să aibă o idee dacă Su a fost dispus să renunțe la un „neglijabil” după o scurtă pauză, dar nu a vrut să renunțe la nicio statistică sau estimări dure. Deci cum arată acele figuri secrete? În acest moment, oricine o presupune.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here