Procesoarele AMD Ryzen vor amenința și mai mult Intel în acest an, prevăd analiștii

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Cota de piață a AMD ar putea ajunge la mijlocul anilor 20, potrivit unui analist din industrie.
  • AMD a atins o cotă de piață de desktop de 18.3% în T4 2019, potrivit unui raport recent.
  • AMD a făcut progres semnificativ împotriva Intel în ultimul deceniu și a căutat să continue acest impuls.

AMD ar putea atinge o cotă de piață la mijlocul anilor 20, potrivit unui analist din industrie. Mitch Steves de la RBC Capital Market crede că „câștigurile din cota de pe computer vor continua să se mute în intervalul de 20% din cota de piață și avem convingeri mai mari în unitățile de server atât în ​​​​2020, cât și în 2021” (prin strada). AMD rămâne în urmă cu o marjă semnificativă față de Intel pe mai multe piețe, dar continuă să prezinte sau să crească constant.

Cifrele au apărut recent pentru trimestrul IV 2019, inclusiv un 1.Creștere cu 5% a cotei de piață a dispozitivelor mobile de către AMD (excluzând IoT). Această creștere din al patrulea trimestru a plafonat un an în care AMD a crescut cu 4% în total în spațiul mobil. Cota de piață a desktop-urilor AMD (excluzând IoT) nu a crescut la fel de mult în 2019, dar a ajuns la 18 ani.3% în T4 2020.

Noile cipuri de laptop ale AMD ar putea rupe în cele din urmă dominația Intel

Intel s-a confruntat cu deficite severe de procesare în a doua jumătate a anului 2019, ceea ce probabil a contribuit la creșterea cotei de piață a AMD. În plus, oferta puternică Ryzen a AMD continuă să funcționeze bine. Viitoarele cipuri Ryzen 4000 de la AMD vor juca un rol în modul în care AMD concurează în următorii ani.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

De asemenea, Steves se așteaptă la „știri optimiste” la ziua analiștilor AMD, pe 5 martie. Steves se așteaptă ca AMD să anunțe o cale către o cotă de piață de 30% în serverele CPU."

Acestea sunt previziuni, așa că doar timpul va spune cum se va desfășura AMD în următorii doi ani. Dacă anul trecut este vreun indiciu, există mari ca Așa să continue să aibă o tendință ascendentă în ceea ce MD urmărește cota de piață.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here