AMD lansează driverele Catalyst de previzualizare pentru Windows 10 cu CrossFire FreeSync”,

Jucătorii care folosesc Microsoft Windows 10 vor putea implementa cea mai recentă versiune AMD a Centrului de control Catalyst al companiei. Versiunea 15.7 a fost lansat ca versiune de previzualizare, aducând cu el suport pentru Microsoft DirectX 12 și propriul FreeSync de la AMD. Compania se mândrește cu câteva caracteristici interesante pentru proprietarii de AMD în această nouă lansare a suitei.

Suport pentru WDDM 2.0 a fost adăugat pentru Windows 10, care își propune să reducă volumul de lucru al driverului pe hardware-ul grafic. Acest lucru vă permite să schimbați între modurile de afișare fără întârziere și pâlpâirea ecranului. Există, de asemenea, o mulțime de amplificatoare de performanță, inclusiv Frame Rate Target Control (FRTC) pentru a-ți regla fin configurația pentru o setare de performanță mai stabilă pentru a obține temperaturi mai scăzute ale sistemului, precum și viteze scăzute ale ventilatorului pentru o funcționare mai silențioasă.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

O altă caracteristică bună este Virtual Super Resolution, care redă la o rezoluție mai mare și reducere, oferind super eșantion anti-aliasing. În cele din urmă, FreeSync funcționează acum în modul Crossfire, dar veți avea nevoie de componente grafice și monitor compatibile pentru a profita din plin de o experiență îmbunătățită fără întârzieri.

Sunt acceptate AMD Radeon R7 260 și versiuni superioare, desktop A-Series 7400K și versiuni superioare. Consultați anunțul oficial al AMD pentru mai multe detalii și linkul de descărcare.

Sursa: AMD

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here