Rezumat recenzii AMD Radeon RX 480: Există un nou rege al valorii în oraș!

Anunțat la Computex, AMD RX 480 este prima placă grafică care a ajuns pe piață folosită noua arhitectură Polaris a companiei. S-au făcut o mulțime de afirmații mari despre RX 480 la lansare, nu în ultimul rând că AMD a căutat un „VR bun la 200 USD."

Aceasta nu este o opțiune high-end și nu este pentru a vă îngriji să vă gândiți serios la un GTX 1080 sau 1070 de la NVIDIA. AMD a mers pe piața de masă, echilibrul dintre preț și performanță și se plasează perfect în spațiul GTX 970, o placă foarte apreciată, capabilă de VR.

Recenziile de până acum par destul de promițătoare pentru AMD. Se ajunge până la a spune că „nu mai există niciun motiv să cumperi un GTX 970”, deoarece performanța RX 480 este suficient de mare, cu o subcotare decentă a prețului.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Dar, vă vom lăsa să vă decideți. Mai jos am adunat o selecție de recenzii scrise și video, asigurați-vă că le verificați și spuneți-ne propriile păreri în comentariile mai jos.

PC Gamer

Pentru cei care nu au buzunare suficient de adânci pentru a ține pasul cu vârful de sânge, arhitectura Polaris 10 de la AMD vizează punctul dulce și ajunge să fie foarte gustoasă. Poate că nu este filet mignon-ul plăcilor grafice, dar vă puteți bucura de câteva fripturi bune RX 480 la prețul unui filet GTX 1080. În plus, coastele au un gust mai bun decât fileul mignon.

Consultați recenzia completă pentru PC Gamer

AnandTech

Lansarea de astăzi a Radeon RX 480 lasă AMD într-o poziție bună. Ei au piața principală pentru ei înșiși, iar RX 480 este o demonstrație puternică pentru noua lor arhitectură Polaris. AMD va trebui să renunțe la NVIDIA la un moment dat, dar deocamdată se pot relaxa și se pot bucura de o nouă lansare de succes.

Citiți mai multe în recenzia AnandTech

Engadget

În cele din urmă, AMD și-a îndeplinit cu succes promisiunea de a realiza o cartelă pregătită pentru VR, pe care toată lumea și-o poate permite. Și ceea ce este cel mai intrigant este că NVIDIA nu are încă un concurent viabil la buget. Ușa este larg deschisă pentru AMD pentru a redefini ceea ce poate face un GPU low-end.

Citiți recenzia completă a Engadget

Recenzii de încredere

Dacă aveți un monitor 14 și aveți bani în plus de cheltuit, GTX1070 este un pariu mai bun, dar dacă aveți un buget redus, RX 480 este mai mult decât capabil, dacă nu sunteți agitat să faceți fiecare setare grafică unică este maximă.

Consultați versiunea Trusted Reviews despre RX 480

Hardware-ul lui Tom

În cele din urmă, obținem performanța undeva între o Radeon R9 290 și 390 la o putere dramatic mai mică și un preț de 240 USD. Comparați asta cu GeForce GTX 970 cu jumătate din memorie pentru ~ 280 USD și Radeon R9 390 8GB în același cartier. Nu este ceea ce am numi vârful unei revoluții, mai ales că mai trebuie să plătiți 600 USD pentru un Rift sau 800 USD pentru Vive. Dar dintre cei mai siguri apreciem combinația mic, mai rapid, mai rece și mai silenți, totul pentru mai puțini bani.

Vedeți recenzia completă a Tom's Hardware

Eurogamer

AMD a oferit cel mai rentabil GPU pentru o experiență VR premium. Aceasta este o vânzare cheie pentru echipament roșie, dar într-o lume în care sunt atât de scumpe, nu suntem siguri că este cel mai convingător scenariu de utilizare pentru acest produs

Citiți recenzia completă Eurogamer

KitGuru

AMD RX480 8GB este o placă grafică puternică și capabilă, care pare să prezinte sau mulțime de potențial de overclockare. Deși cardul de referință a funcționat bine în analiza noastră, sistemul de răcire este destul de slab și așteptăm cu nerăbdare să testăm carduri de partener de calitate superioară în următoarele săptămâni.

Consultați recenzia KitGuru

Sfaturi tehnice Linus

Awesomesauce Network

Hardware-ul lui Paul

Turnătorie digitală

Asigurați-vă că aruncați sau privire la colecția noastră de cele mai bune alegeri de plăci grafice pentru o mulțime de opțiuni suplimentare.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here