AMD oferă prima privire asupra designului cu trei ventilatoare a seriei Radeon RX 6000

Sursa: AMD

Ce trebuie sa stii

  • AMD a prezentat astăzi o primă privire asupra noului său design din seria Radeon RX 6000.
  • Aspectul reînnoit aduce trei ventilatoare și un design gros.
  • vă, de asemenea, să vă apropiați de cardul în Fort.
  • AMD urmează să dezvăluie pe deplin seria Radeon RX 6000 pe 28 octombrie.

AMD nu este pregătit să-și dezvăluie pe deplin noi GPU-uri din seria Radeon RX 6000, dar puteți cel puțin să aruncați o privire devreme la noul său design. Compania a prezent aspectul reînnoit pe Twitter, inclusiv o privire asupra designului său cu trei ventilatoare. De asemenea, putem vedea din teaser că cardul pare că va ocupa mai mult de două sloturi, la fel ca noi plăci din seria RTX 30 de la NVIDIA.

Aruncă o primă privire asupra designului noii serie Radeon RX 6000. Viitoarele noastre plăci grafice @AMD #RDNA2 vor avea un design nou-nouț mai primit, și poți studia fiecare unghi pe Insula noastră Creativă Fortnite. 8651-9841-1639. poza.stare de nervozitate.com/KGQAOXDivZ

– Radeon RX (@Radeon) 14 septembrie 2020

În timp ce o imagine teaser este un lucru, AMD duce lucrurile cu un pas mai departe. De asemenea, compania vă va permite să verificați cardul de aproape și personal în Fortnite (desigur). face acest lucru verificând insula creativă a AMD în joc cu codul 5877-8461-8283.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

AMD are concurența tăiată pentru asta. Noile plăci din seria GeForce RTX 30 ale NVIDIA au debutat săptămâna trecută cu ceea ce NVIDIA sunt cele mai mari creșteri de performanță generațională vreodată. Mai important, au și prețuri competitive, armonios de la 499 USD pentru cel mai mic GeForce RTX 3070. Între cele două companii, vom avea o mulțime de concurenți noi pentru cele mai bune plăci grafice.

Totuși, AMD va avea un octombrie mare. Compania intenționează să-și prezinte următorul proces Ryzen, bazate pe arhitectura Zen 3, pe 8 octombrie. Seria Radeon RX 6000, bazată pe arhitectura AMD RDNA2, este programată pentru 28 octombrie.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here