AMD oferă acces gratuit la codul sursă FidelityFX Super Resolution și anunță alte actualizări FSR

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • AMD a lansat o actualizare importantă de informații referitoare la tehnologia la FidelityFX Super Resolution (FSR).
  • Mai multe jocuri vor primi suport FSR pe 16 iulie.
  • AMD permite accesul gratuit la codul său sursă FSR.

AMD are parte sau multe actualizări FidelityFX Super Resolution (FSR). În primul rând, 16 2021, va fi ziua în care Arcadegeddon și Necromunda: Hired Gun vor sprijini FSR, urmând ca Resident Evil Village și Edge of Eternity să urmeze două săptămâni mai târziu. Numărând acestea, 12 jocuri vor suporta FSR.

Acesta este benefic pentru consumator al știrilor FSR. Din partea dezvoltatorilor, AMD au făcut un anunț mai mare: „Începând astăzi, pe GPUOpen, puteți accesa gratuit la codul AMD FidelityFX Super Resolution sub licența open source MIT, puteți găsi documentația FSR și puteți descărca un nou cod. eșantion care arată FSR și vă permiteți să vizualizați diferite moduri FSR și să vedeți cum afectează acestea calitatea și performanța imaginii."

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Un alt anunț important este că FSR este acum disponibil atât în ​​​​Unity, cât și în Unreal Engine. AMD are câteva pepite mai interesante presărate pe următoarea postare de vânzare de actualizare FSR, așa că asigurați-vă că verificați dacă aplicați pentru acest conținut sună.

FSR vine la Baldur's Gate 3, Far Cry 6, Myst, Vampire the Masquerade: Bloodhunt și multe alte jocuri. Deci ce este mai exact? Dacă nu ați citit despre FidelityFX Super Resolution, știți că este o tehnologie care permite jocurilor să mărească performanța și rezultatul vizual simultan. Deoarece aceste două domenii implicate de obicei compromisuri unul cu celălalt, FSR este un mare avantaj pentru jucători.

NVIDIA are propria formă de FSR numită DLSS, deși diferă de oferta AMD într-o varietate de moduri (cum ar fi faptul că este exclusiv pentru GPU-urile NVIDIA, în timp ce FSR AMD este disponibil pentru toate cele mai bune plăci grafice).

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here