CEO-ul AMD vorbește despre sacrificarea proceselor lor prietenoase cu bugetul în favoarea producerii de cipuri de ultimă generație

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • CEO-ul AMD, Lisu Su, a discutat recent despre modul în care deficitul global de cipuri a afectat procesoarele de vârf.
  • Su spune că AMD a dat prioritate procesului lor high-end în timpul penuriei.
  • Prioritizarea cipurilor high-end a lăsat unele segmente „sub service”, potrivit Su.

CEO-ul AMD, Lisu SU, a discutat recent despre deficit global de cipuri și despre deciziile pe care compania le-a luat pentru a încerca să răspundă cerințelor lor. În timpul penuriei, Su a recunoscut că AMD a acordat prioritate SKU-urilor de ultimă generație, cum ar fi seria Ryzen 5000, în detrimentul tehnologiei de ultimă generație. Comentariile lui Su au venit la o conferință JPMorgan ieri (prin Seeking Alpha).

„Când ne gândim la prioritizare, vorba de a ne asigura că oferă aceste produse lor noștri ceea ce au nevoie pentru a-și avansa liniile de produse și obiective lor de”, a explicat Su când a fost întrebat despre cererea mare de tehnologie de calcul.

Su a continuat: „Iată câteva calcule pe care le lăsăm sub service ... dacă vă uiți la unele dintre segmentele de pe piața PC-urilor, un fel de sfârșitul inferior al pieței PC-urilor, am prioritizat unele dintre SKU-urile comerciale de ultimă generație și SKUS-urile pentru jocuri și astfel de lucruri."

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

AMD a dat prioritate procesarelor de ultimă generație pentru a satisface cerințele clienților. Su a explicat că acest moment, lanțurile de aprovizionare se concentrează pe furnizarea a ceea ce-și doresc să-și solicite finali, nu pe umplerea rafurilor.

Lipsa globală de cipuri a făcut dificilă rezolvarea atât de procesare, cât și de GPU-uri atât de la high-end, cât și de la low-end. Drept urmare, oricine dorește să-și construiască propriul computer se luptă să facă acest lucru la un buget redus.

Mai multe companii și guverne, inclusiv SUA.S., China și Coreea de Sud au stabilit planuri pentru a aborda deficitul global de cipuri, dar va fi nevoie de timp pentru ca aceste eforturi să dea roade.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here