Amazon depășește Microsoft ca cea mai valoroasă companie din lume”,

Microsoft și-a pierdut astăzi locul de cea mai valoroasă companie din lume, după aproximativ cinci săptămâni ca top câine. Preluarea poziției Microsoft este Amazon, care s-a încheiat luni cu o capitalizare de piață de 796 de miliarde de dolari, comparativ cu plafonul de 783 de miliarde de dolari a Microsoft (prin Business Insider).

Microsoft a ocupat pentru prima dată primul loc în noiembrie, când a depășit Apple, care ocupase această poziție ani de zile. Microsoft este în creștere de ceva timp după ce și-a găsit bazele în construirea infrastructurii sale de cloud, Office 365 și alte servicii.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Totuși, este probabil să vedem că companiile de tehnologie continuă să se ceartă pentru locul numărul unu în lunile următoare. Dincolo de Microsoft și Amazon, Google și Apple rămân în continuare în concurență strânsă, cu limite de piață de 745 de miliarde de dolari, respectiv 701 de miliarde de dolari. Având în vedere volatilitatea pieței recent, nu ar fi surprinzător să vedem că titlul de „cea mai valoroasă companie din lume” se schimbă de mai multe ori.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here