Amazon lansează un nou hub „Prime Video Cinema” pentru a putea închiria sau cumpăra filme în sala de teatru acasă

Sursa: Disney

Ce trebuie sa stii

  • Noul hub Cinema al Amazon facilitează vizionarea de filme în teatru acasă.
  • Unele opțiuni sunt disponibile pentru închiriere, altele sunt disponibile doar pentru cumpărare.
  • Probabil că noi filme vor fi adăugate săptămânal.

Deoarece cinematografele de peste tot se închid din cauza coronavirusului, oamenii caută noi modalități de a consuma noi lansări. Am văzut deja că Frozen 2 se lansează mai devreme pe Disney+, iar alte câteva filme au ajuns pe iTunes devreme, iar acum Amazon intră în acțiune. Compania a lansat un nou hub Prime Video Cinema care vă permite să închiriați sau să cumpărați filme în sala de teatru din confortul propriei case.

Pentru început, Onward, The Invisible Man, Emma și The Hunt sunt disponibile în hub. Puteți achiziționa doar Onward deocamdată, iar celelalte trei sunt închirieri digitale. Atât închirierea, cât și achiziția au un preț de 19 USD.99, care este mai mult decât suntem obișnuiți să plătim pentru închiriere, dar totuși mai ieftin decât o noapte la cinema.

Un lucru grozav despre serviciul Amazon Prime Video este că puteți viziona conținutul de pe o mare varietate de dispozitive, cum ar fi telefonul, tableta, computerul și majoritatea hardware-ului de streaming precum Roku, Fire TV Sticks, Apple TV și multe altele. Pe lângă noile lansări, Prime Video are o mulțime de alte filme disponibile și o mulțime de selecții cu reduceri care se schimbă în fiecare săptămână. Asigurați-vă că verificați ce este disponibil acum.

Prime Video Cinema

Există deja o grămadă de filme disponibile pentru închiriere și cumpărare și probabil că vor fi adăugate mai multe în fiecare săptămână.

  • Vedeți Prime Video Cinema pe Amazon

Este posibil să câștigăm un comision pentru achiziții folosind link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here