Amazon a doritonat producătorul de sonerie inteligentă Ring pentru peste 1 miliard de dolari

Ring este un număr destul de mare în spațiul de gadgeturi inteligente pentru acasă și cel mai cunoscut pentru sonerie și luminile de securitate. Unul dintre cei mai mari concurenți ai săi este Nest, deținut de Google și, potrivit unui raport de la Reuters, Ring tocmai a fost preferatonat de Amazon pentru peste 1 miliard de dolari.

Similar cu ajutorul Amazon de Audible, Twitch și Zappos, Ring va continua să funcționeze așa cum o face în prezent și va păstra propriul brand, integrând în același timp legăturile Amazon așa cum compania de cuviință.

Comentând acest lucru, un purtător de cuvânt al Ring a spus:

Ring se angajează în misiunea noastră de a reduce criminalitatea în cartiere, oferind vecinilor noștri instrumente de securitate a locuințelor eficiente, dar accesibile, care au un impact pozitiv asupra cazurilor noastre, comunităților și lumii. Vom putea realiza și mai mult prin parteneriatul cu o companie inventiva, centrată pe client, precum Amazon. Așteptăm cu nerăbdare să facem parte din echipa Amazon în timp ce lucrăm pentru viziunea noastră pentru cartiere mai sigure.

Atât Ring Floodlight, cât și Ring Doorbell.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

De ceaaltă parte a octogonului, se așteaptă ca Nest să înfrunte Ring cu Nest Hello în luna martie, acum că compania este fuzionată cu echipa de hardware a Google, există șanse mari să vedem lucruri interesante. ieși din acel parteneriat chiar mai târziu în cursul anului.

Lucrurile din spațiul casei inteligente se încălzesc rapid, iar acum că suntem aici, trebuie să vă întrebați – Echipa Amazon/Ring sau Echipa Google/Nest?

Amazon cumpără soneria inteligentă și producătorul de camere foto Blink

Ați ascultat podcastul Android Central din această săptămână?

În fiecare săptămână, Android Central Podcast vă oferă cele mai recente știri tehnologice, analize și reclame, cu co-gazdă familiare și invitați speciali.

  • Abonați-vă în Pocket Casts: Audio
  • Abonați-vă în Spotify: Audio
  • Abonați-vă în iTunes: Audio

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here