Amazon Fire TV

Când vine vorba de Android, Amazon a urmat întotdeauna drumul său, mai întâi cu propriul magazin de aplicație, apoi cu tableta Kindle Fire și acum cu Fire TV. Gândiți-vă la FireTV de la Amazon, primul set-top box real al companiilor, ca o extensie logică a tot ceea ce a construit până acum. Mai întâi Amazon și-a construit depozitul de aplicații. Apoi ne-a oferit un dispozitiv propriu pentru a-l folosi cât mai bine. Adăugați la acel Amazon Instant Video - care nu a fost încă lansat pe niciun dispozitiv Android adecvat în afara ecosistemului Amazon - și o mulțime de alte aplicații, iar Amazon a devenit rapid o forță digitală care trebuie luată în considerare.

Și cu Fire TV, Amazon a făcut o joacă uriașă nu doar pentru televizorul tău, ci și pentru camera de zi și dormitorul tău.

În esență, Fire TV este un dispozitiv Android, care rulează Amazon pe o versiune personalizată a sistemului de operare open source Google, alimentat cu aceleași componente interne pe care le-ai găsi pe smartphone sau tabletă. Un procesor quad-core și un procesor grafic dedicat mentin lucrurile să zbârnească și să poziționeze Fire TV ca o consolă de jocuri adecvată, jucând unele dintre titlurile dvs. preferat Android.

Pe lângă aplicațiile Android pe care le puteți găsi în Amazon Appstore, Fire TV are acces la peste 200.000 de filme și emisiuni TV, milioane de melodii din magazinul MP3 al Amazon și peste 100 de jocuri. Conținutul video Amazon este conceput pentru a fi difuzat imediat și puteți căuta prin voce.

Câteva dintre aplicațiile de conținut disponibil pe Amazon Fire TV sunt Netflix, Hulu Plus, YouTube, Pandora, VEVO, Vimeo, Plex, Minecraft, TuneIn Radio — și o gazdă mai mult.

Pe 17 septembrie 2015, Amazon a introdus următoarea generație Fire TV, care include acum o telecomandă vocală Alexa la prețul de 49 USD.99, permițând proprietarului să-și folosească vocea în timp ce caută filme și emisiuni TV. De asemenea, poate accesa Alexa pentru a obține informații despre vreme, trafic, scoruri sportive și multe altele. Set-top box-ul Amazon Fire TV are un procesor quad-core MediaTek pe 64 de biți și un GPU dedicat despre care compania susține că oferă un spor de performanță cu 75% în comparație cu primul Fire TV. De asemenea, acceptă fluxuri video 4K pentru prima dată.

Amazon vinde, de asemenea, Amazon Fire TV Gaming Edition pentru 139 USD.99, adăugând un controler de joc personalizat și un card microSD de 32 GB.

Ultimele povești

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here