Recenzie Amazon Echo Plus (a doua generație): Știința sunetului bun

Amazon a avut o călătorie lungă și ciudată de la începuturile sale umile ca vânzător de cărți până unde se află astăzi. Produse precum nou Echo Plus 2018 nu oferă o idee în care se îndreaptă compania: ghișeul unic pentru orice, inclusiv produsele pentru casă inteligentă „ocazionale”. Este un loc în care vă puteți întinde dolarul și puteți obține produse bune care sunt ușor de instalat și configurat fără a fi un geniu în tehnologie sau a avea nevoie de un manual de 100 de pagini. Gândiți-vă la o imagine mai clară fără aerul de pretenție sau prețuri scandaloase.

Echo Plus din 2018 nu arată că nu numai că acest segment special al pieței este larg deschis – Amazon concurează cu el însuși aici doar când vine vorba de valoare – dar că este posibil să construim produse cu adevărat frumoase, care arată grozav, sunt ușor de utiliza și depășesc de așteptările. Noul Echo Plus este punctul culminant al acelei triade și este un produs care oferă ceva pentru toată lumea. Aceasta este una dintre puținele ori în care pot spune că un „plus” nu numai că este binemeritate, dar merită și creșterea prețului.

Ecou cu extra

Amazon Echo Plus (2018)

Actualizat la interior și la exterior.

Echo Plus de la Amazon păstrează caracteristicile pe care le iubim, dar aduce un aspect nou și un sunet MARE.

 • 150 USD pe Amazon
 • 150 USD la Best Buy

Binele

 • Audio terminat
 • Senzor de temperatura
 • Butoane de volum
 • Configurare ușoară
 • Împerechere stereo și caracteristici pentru mai multe camere
 • Preț vs. Sonos sau Google Home Max

Răul

 • Butonul de sunet are o pictogramă ciudată
 • Audio lipsit de profunzime în tonurile medii
 • Animațiile ușoare nu sunt la fel de vizibilitate ca modelul anterior.

Amazon Echo Plus (2018) Ce îmi place

Există două motive pentru îngrijirea oricine ar cumpăra un Amazon Echo, iar Echo Plus le face pe ambele mai bine decât restul familiilor Echo. Este de fapt un difuzor fără fir bun și un centru și un hub excelent de control pentru inteligent acasă.

Prima mea impresie despre sunetul pe care l-ar putea scoate acest mic cilindru a fost „wow."

Pot spune că sunetul Echo Plus sincer am ajuns m-a uluit când l-am auzit prima dată. Nu pentru că sunt cel mai bun sunet dintre orice produs de acest tip, ci pentru a oferi un sunet mai bun decât orice în gama sa de preț. Probabil cunoașteți pe cineva care are difuzoare și amplificatoare și un cuib de fire de șobolani în spatele centrului AV. Sunt acel tip și am suficient echipament aici care a costat destui bani;. Echo Plus nu sună la fel de bine ca stereo, dar a câțiva mii de dolari mai puțini și, pentru bani, sună mult mai bine decât m-aș fi așteptat vreodată.

Sună la fel de bine ca un produs Sonos sau un Google Home Max sau Homepod? Nu. Costă la fel de mult ca oricare dintre acestea? Nu, și într-o cantitate sănătoasă. Este un produs care este aproape la fel de bun ca și concurența sa scumpă și cea mai bună valoare în domeniul audio wireless pentru acasă. Aceasta este o afirmație îndrăzneață, dar eu sunt un tip îndrăzneț, iar Echo Plus este un difuzor fără fir îndrăzneț. Difuzoarele îndrăznețe sună cel mai bine atunci când sunt împreună, motiv pentru îngrijirea noilor funcții de asociere stereo și audio pentru mai multe camere fac ca Echo Plus să merite să vă uitați atunci când cumpărați următorul difuzor wireless, indiferent cât de snob ați fi audio. S-ar putea să fii surprins ca și mine.

Totuși, Echo Plus nu este doar un difuzor wireless. Este, de asemenea, un asistent activat vocal și un centru de control pentru tot felul de alte produse pentru casă inteligentă și poate acționa ca un hub inteligent pe cont propriu. În acest spațiu, există o concurență acerbă din partea Google, Apple (un fel de), Samsung și alte produse Echo ale Amazon. În multe domenii, Echo Plus depășește această concurență.

Când vine vorba de cunoașterea detaliilor minore din viața ta, Asistentul Google nu are rival din cauza modului în care informațiile despre tine sunt salvate și folosite. Siri și HomeKit de la Apple pun accent pe securitate și confidențialitate, ceea ce limitează o anumită utilitate și alegerea produsului. Bixby Home este prea nou pentru a face vreo judecată. Pentru Tot altceva; controlând luminile sau dispozitivul de deschidere a ușii de garaj sau jaluzelele inteligente și toate celelalte amestecuri de produse inteligente ale sutei de producători, Echo Plus și Alexa au concurența învinsă cu ușurință.

Este foarte probabil ca următorul produs inteligent pe care îl cumpărați să funcționeze doar cu Alexa de îndată ce îl porniți. Acest lucru se datorează popularității Alexa, parteneriatului Amazon cu companiile care caută un partener și modului minunat al echipei de software de a-l face să funcționeze. Dacă comandați orice model Echo propriul cont Amazon, acesta sosește gata de plecare; conectați-l și instalați aplicația Alexa pe telefon pentru a introduce parola Wi-Fi. Dacă comandați oricare dintre miile de produse care funcționează nativ cu Alexa, pur și simplu porniți-le și așteptați sau spuneți-i lui Alexa să caute hardware-ul nou și va fi și el gata de funcționare.

Software-ul Alexa este cu mult peste concurență atunci când vine vorba de o configurare ușoară.

Daca intamplator comandati un produs inteligent care nu Lucrați nativ cu Alexa, trebuie doar să descărcați abilitatile corecte prin aplicarea și câteva apăsări de buton mai târziu și aceasta va fi gata de funcționare. Echo Plus este un hub inteligent cu funcții complete de îngrijire a protocolului de comunicare Zigbee standard din industrie, poate transmite și controla prin Wi-Fi „obișnuit” și chiar are propriul senzor de temperatură intern pentru a acționa într-o zi ca un senzor de la distanță pentru un termostat inteligent sau stație meteo. Acestea sunt toate lucrurile de îngrijire a utilizatorului obișnuit nu are nevoie sau nu vrea să le știe, iar partea importantă este că totul funcționează și este ușor. Alexa are acea parte jos.

Amazon Echo Plus (2018) Ce nu îmi place

Lista de aici nu este lungă, dar există în unele zone care simt că au nevoie de puțină atenție atunci când este timpul să fac următoarea generație. S-ar putea să pară puțin capricioase, dar treaba mea este să aleg, astfel încât să nu fiți surprins de nicio problemă.

Gama de microfoane a tuturor produselor Alexa mai noi pe care le-am încercat (Echo Plus, Echo Mini din 2017 și Echo „standard”, precum și un televizor Toshiba FireOS cu intrare vocală) a fost fantastică. Inițial, primele produse Alexa au avut probleme cu accentul meu uneori sau pur și simplu nu mă puteau auzi decât dacă camera era liniștită. S-a schimbat și pot spune: „Alexa aprinde luminile din bucătărie” jos, în biroul meu și aud mai multe Echo și un televizor care stă la etaj care îmi răspund. Cu toate acestea, noul design al lui Echo Plus și învelișul din țesătură tweed, sigur, atractiv (eu și soția mea ne place modelul Heather Grey) fac inelul luminos mai greu de văzut. Vreau acel feedback vizual, așa că știu că Alexa mă ascultă.

Un simbol de microfon oferă informații. Ǿ este un simbol mai bine pe inelul unui Hobbit.

Îmi place că există butoane tactile pentru controlul volumului, mai degrabă decât un inel care se rotește în partea de sus, dar nu-mi place alegerea făcută de Amazon pentru butonul pentru a dezactiva microfoanele. Avem un Echo Plus în dormitor și există momente în care soția mea și cu mine vrem să ne asigurăm că matricea de microfon este dezactivată, astfel încât nimic nu este înregistrat din neatenție. Prima dată când a fost necesar, a trebuit să caut pe internet pentru a fi 100% sigur că butonul cu ø (este un simbol nimic sau rună nordică?) era butonul pe care îl căutam. Vechea pictogramă cu microfonul tăiat era în regulă și o făcea evidentă.

Deși sunetul pe care Echo Plus poate produce mult mai bun decât m-aș fi așteptat vreodată de la un produs de acest calibru, nu este perfect. Echo Plus face o treabă bună gestionând tonurile înalte, chiar și la niveluri de volum care se îndreaptă spre extreme. Poate oferi, de asemenea, un bas puternic puternic, deși cred că crossover-ul are nevoie de puține ajustări chiar și cu un Echo Sub în amestec. Unde se luptă este în mijlocul spectrului sonor, unde locuiesc vocea și solourile instrumentale. Calitatea nu este neapărat proastă, dar nu se potrivește cu calitatea superioară produsă de capetele scenei sonore. Din nou, le voi reaminte tuturor celor care ar observa această problemă să se uite la prețul și la alte caracteristici ale lui Echo Plus înainte de a face vreo judecată. Amințiți-vă, sunt aici să spun.

Două Sonos One și un Sonos Sub sună mai bine decât echivalentul Echo, dar costă și 750 USD mai mult.

Google și Amazon, vă rugăm să nu mai luptați. Sau, cel puțin, nu lăsați vâlva voastră prostească să se stingă la sub-brăcile dvs. Nest și Ring, pentru că asta vă dăunează doar acum. Am atât echipamente Nest, cât și echipamente Ring aici și văzându-le că funcționează excelent cu activitățile lor mamă respectiv, în timp ce am solicitat unei terțe părți precum IFTTT să reproducă aceste în ambele, este rău. Un Jeff Bezos v. Meciul în cușcă Sundar Pichai ar fi o opțiune mult mai bună.

În cele din urmă, și acesta poate fi simbolul unei nișe, potrivirea vocală a Amazon ar putea necesita ceva de lucru. Dacă aveți un papagal care este capabil să vă imiteți suficient de mult, poate determina pe Alexa să facă tot felul de lucruri. Fiorul de a o face pe Alexa să aprindă luminile este prea mult pentru ca papagalul meu să-l ignore, dacă ai un prieten al tău cu pene, vei înțelege. Google poate împiedica acest lucru și mi-ar plăcea să văd Amazon făcând același lucru.

Amazon Echo Plus (2018) Dacă îl cumpărați?

Dacă sunteți în căutarea unui difuzor fir grozav și nu fără să plătiți prețuri, veți dori să verificați un Echo Plus. Sau o pereche de ele cu un Echo Sub, care costă doar 329 USD pentru set. Veți primi 75% din calitate pentru 750 USD mai puțin decât o pereche de Sonos One și un Sonos Sub. Cu noi funcții Stereo Pairing și cu mai multe camere, merită cu siguranță privirea. Amazon le va lua înapoi pentru o rambursare completă dacă nu vă place ceea ce auziți.

Dacă aveți o experiență de acasă inteligentă fără nicio muncă sau zgârierea capului, Echo Plus este locul unde trebuie să începeți. Aproape tot ce puteți cumpăra este compatibil cu Alexa, și modul în care Alexa Skills poate fi construit plus comunitatea inteligentă de utilizare că aproape orice posibilitate. În cea mai mare parte, ceea ce ați cumpărat va funcționa exact așa cum v-ați imaginat că ar fi, deoarece cauzai lucrează din greu pentru ca produsele lor să funcționeze cu Alexa.

Dacă sunteți în căutarea unui dispozitiv de tip asistent mai personal, v-aș orienta spre un produs Google. Un Google Home (sau Home Mini sau Home Max) este capabil de aceleași caracteristici pentru casă inteligentă, deși uneori este nevoie de puțin mai multă muncă pentru a le face să funcționeze și poate oferi și o experiență media bogată. Și din cauza tuturor lucrurilor pe care Google le știe despre tine, lucruri precum agendele zilnice sau apelurile video sunt mai bune cu Google Home.

4.5 din 5

Pe scurt, Echo Plus costă 150 USD sau cu aproximativ 50 USD mai mult decât Echo standard. Creșterea masivă a calității audio și caracteristicile hub-ului inteligent autonom pe care să obțineți merită banii în plus. Echo Plus este Echo pentru a cumpăra în 2018.

 • Vezi pe Amazon
 • 150 USD la Best Buy

Ob obtine mai mult eco

Amazon Echo

 • Amazon Echo vs. Punct vs. Arată vs. Plus: pe care ar trebui să-l cumpărați?
 • Echo Link vs. Echo Link Amp: pe care ar trebui să-l cumpărați?
 • Cele mai bune dispozitive Smart Home compatibile cu Alexa pentru Amazon Echo
 • Cum să reproducă Sonos la un buget redus cu Alexa Multi-Room Audio
 • De la 24 USD.99 pe Amazon

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here