Amazon anunță colectare gratuită în aceeași zi pentru membrii Prime din Marea Britanie

Amazon UK a anunțat astăzi un nou serviciu de colectare în aceeași zi, disponibil gratuit pentru abonații Prime. Gigantul de vânzare cu amănuntul online vă permite membrilor Prime să primească un pachet la un punct de colectare ale în termen de 12 ore, parte a serviciului său Click & Collect. Dacă nu sunteți membru Prime, va trebui să vă despărțiți de 4 GBP.99 pentru lux.

Selectând colectarea în aceeași zi la check-out, comenzile plasate înainte de ora 11:45 vor fi disponibil pentru a colecta până la ora 16:00. Comandând înainte de ora 19:45 se va asigura că pachetul este gata la punctul de ridicare dorit până la ora 6:30 dimineața următoare. Este un serviciu ideal pentru cei care pur și simplu nu pot aștepta termenele de livrare standard (sau chiar a doua zi).

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

comanda chiar și duminica lucruri cu acest nou serviciu. Sprijinirea chicurilor de ziare și a magazinelor de proximitate din Marea Britanie va avea marca „Pass my Parcel”, care va evidenția locațiile de ridicare disponibile pentru cumpărătorii Amazon. După cum sa menționat mai sus, membrii Prime vor putea folosi serviciul gratuit până la sfârșitul acestui an.

Peste 500 de magazine participă la noul serviciu de colectare, care vede pe Amazon să facă echipă cu distribuitorul de ziare și reviste Smiths News, o divizie a Connect Group. Mai multe magazine sunt planificate să fie adăugate anul viitor.

Așteptați-vă să vedeți în curând opțiunea pentru colectarea în aceeași zi adăugată opțiunilor de livrare.

Sursa: Amazon, prin: Engadget

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here