Toate indiciile ciudate pentru noul posibil joc WB Games Montréal Batman (până acum)

Sursa: WB Games Montreal

WB Games Montréal a tachinat încet un nou proiect, cel mai probabil un nou joc Batman, iar apoi nu se referă la încet - pe următorii luni. Potrivit noilor imagini postate de company joi, mai sunt multe indicii dezvăluite.

Următorul logo, care înfățișează o emblemă cu săbii și ceea ce arată că niște gheare înconjurate de aripi de pasăre, a fost postat pe Twitter de contul oficial al studioului, cu nimic altceva decât textul "/redactat."

/poza redactată.stare de nervozitate.com/SNaQ4I2fn9

— WB Games Montréal (@WBGamesMTL) 9 ianuarie 2020

Cu toate acestea, dacă accesați site-ul oficial și utilizați șirul redactat, veți vedea o imagine mult mai mare. La momentul scrierii acestui articol, există doar două embleme introduse într-un cadran mult mai mare. După cum puteți vedea, mai sunt cel puțin opt sloturi.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sursa: WB Games Montreal

Acesta este doar cel mai recent dintre multele indicii pe care studioul le-a lansat în ultimele luni. Primul indiciu oficial pe care l-am primit a fost în septembrie, când contul de Twitter WB Games Montréal a postat, după o pauză lungă, un videoclip scurt și criptic și cuvintele „Capture the Knight/Cape sur la nuit”."

Capture the Knight / Cape sur la nuit pic.stare de nervozitate.com/yMFXMd4djU

— WB Games Montréal (@WBGamesMTL) 23 septembrie 2019

Consensul general a fost că compania tachina următorul joc Batman, dar mai precis, o adaptare a lui Batman: The Court of Owls, care a fost o poveste de benzi desenate creată de Scott Snyder și Greg Capullo din 2011. Acesta îl urmărește pe Bruce Wayne în timp ce se luptă cu tribunalul titular, despre care aflăm că este o cabală secretă formată din unele dintre cele mai bogate familii din Gotham. Ei angajează, de asemenea, așasini numiți Talons și sunt adesea văzuți purtând măști de bufniță.

Primul indiciu criptic trece printr-o serie de patru logo-uri care pot face referire la o mulțime de aspecte ale mitului Batman (capul demonului, de exemplu, aduce imagini cu Ra's al Ghul), dar seamănă foarte mult cu logo- ul Curții. de bufnițe (mai multe despre asta mai târziu). Totuși, cel mai mare lucru a fost atunci când Snyder, într-un tweet acum șters, a citat pe Twitter postarea WB Montréal și a spus „Așteaptă... #BewaretheCourtofOwls."

Această nouă teorie a jocului Batman a fost consolidată doar cu tweet-ul înainte de aceasta, pe sept. 22, care arată a studioul sărbătorind cea de-a 80-a aniversare a Cruciatului Caped. Având în vedere că a creat ultimul joc Batman, Arkham Origins, ei tweeting despre personajul nu este ciudat. Cu toate acestea, a fost făcut după o pauză de aproape patru ani.

@WBGamesMTL este mândru să sărbătorească cea de-a 80-a aniversare a lui Batman împreună cu restul lumii în timpul #BatmanDay #Batman80 pic.stare de nervozitate.com/4VGz9kBWxj

— WB Games Montréal (@WBGamesMTL) 22 septembrie 2019

Au existat și alte semne care au apărut de câțiva ani. În noiembrie. 2018, un producător asociat de la studio a postat pe Twitter fotografia de mai jos, care arată o cămașă cu logo-ul Court of Owls.

[Extratat, cel mai bine. DevTeam. EVAR. poza.stare de nervozitate.com/fUV8WCkDnI

— valvez (@valvez) 16 noiembrie 2018

Nu ajutor cu nimic că există și această fotografie a petrecerii de vacanță a studioului.

Petrecerea de vacanță WB Games Montreal ia o întorsătură ciudată. #WBGMTL poza.stare de nervozitate.com/aToM970he3

— Patrick Redding - BlackLivesMatter (@Holesinteeth) 16 decembrie 2017

Desigur, ambele ar putea arăta doar că există fani uriași ai lui Batman care lucrează la studio. Indiferent, dovezile sunt copleșitoare că WB Games Montréal lucrează la un nou proiect și că va fi probabil un nou joc Batman. Fie că va fi Curtea Bufnițelor sau altceva este încă în aer.

Caped Crusader se întoarce

Batman: Return to Arkham (Xbox One)

Esti noaptea din nou

Dacă aștepți cu nerăbdare un nou joc Batman, de ce să nu vezi două dintre cele mai apreciate titluri - Batman: Arkham Asylum și Batman: Arkham City - cu imagini complete remasterizate și actualizate.

  • 20 USD la Microsoft Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here