Toate cele trei ediții ale Windows Server 2022 sunt aici

Sursa: Microsoft

Ce trebuie sa stii

  • Windows Server 2022 este aici.
  • Vine în trei variante: Standard, Datacenter și Datacenter: Azure Edition.
  • Data de încheiere prelungită este 14 octombrie 2031.

Windows Server 2022 este oficial aici, deschis cu 18 august 2021. Există trei variante ale acestuia: Standard, Datacenter și Datacenter: Azure Edition. Data de încheiere generală este 13 octombrie 2026, iar data de încheiere generală este 14 octombrie 2031. Asta e vestea.

Cei dintre voi interesați de aceste știri probabil știu că este foarte bine acest Windows Server. Dar pentru cei dintre voi care ați peste acest articol și nu știu, iată cum Microsoft a descris produsul:

Windows Server este platforma pentru construirea unei infrastructuri de aplicații conectate, rețele și servicii web, de la grupul de lucru la centrul de date. Conectează mediile locale cu Azure, adăugând straturi suplimentare de securitate ajutându-vă în același timp, să vă modernizați aplicațiile și infrastructura.

Rezumat și mai mult: este un sistem de operare pentru servere, după cum sugerează și numele. În cazul în care știrile nu vă fac să săriți de pe scaun cu intrigă și entuziasm, luați în considerare să citiți alte știri care conțin cuvinte cheie precum „Windows” și „Azure”." De exemplu, știți că Azure ajută Stația Spațială Internațională, deoarece acel lucru primește doar două ore de internet pe săptămână? ISS este obligat să respecte aceleași reguli de internet ca un copil cu părinți foarte stricti; sunt lucruri destul de sălbatice.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Și dacă sunteți interesant despre Windows, consultați cele mai recente informații despre Windows 11. Noul sistem de operare are o mulțime de lucruri importante, cum ar fi o aplicație Clock reîmprospătată, care va revizui complet modul în care vă concentrați asupra muncii. Glumesc, probabil că nu vă va schimba viața drastică, dar funcția sa Focus Sessions vă va oferi cel puțin o mână de ajutor în a rămâne în sarcină.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here