Toate programele beta pentru iOS și Android ale Microsoft și cum să vă ajuți

Deși devenirea unui tester beta Microsoft mobil este în general simplă, poate necesita un proces diferit în funcție de platforma pe care te afli și poate varia aplicației la aplicare. iOS are aplicația Testflight care unifică testarea beta într-un singur hub, în ​​​​timp ce Android are câteva moduri diferite de a deveni un tester beta.

Microsoft, iOS și TestFlight

Apple are propria sa aplicație numită TestFlight, care facilitează pentru dezvoltatori și pentru alții testarea software-ului atât intern, cât și extern. Multe dintre aplicațiile Microsoft pe iOS sunt disponibile pentru a testa prin TestFlight. Pentru a deveni un tester beta pentru oricare dintre aplicațiile enumerate mai jos, mai întâi trebuie să descărcați aplicația TestFlight. Recumpărați că unele beta sunt pline, așa că, chiar dacă urmați linkurile de mai jos, este posibil să nu puteți deveni un tester beta.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

După ce ați descărcat TestFlight și l-ați configurat, puteți deveni cu ușurință un tester beta pentru o serie de aplicații. Tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe unul dintre următoarele linkuri pentru aplicația respective. TestFlight sunt programe beta pentru Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Skype, Xbox, SwiftKey, Microsoft Edge, Microsoft Remote Desktop și Microsoft To Do

Există, de asemenea, o aplicație Microsoft pe iOS care încă funcționează prin Office Forms: Mixer. Vă puteți alege pentru a vă arăta interesul de a fi adăugată versiunea beta prin intermediul acestui formular de birou.

Aplicații Microsoft, Google Play și Android

Există multe aplicații Microsoft Android pe care le puteți testa beta. Există mai multe moduri de a face, totuși, în loc să utilizați sau aplicație unificată de testare beta, cum ar fi pe iOS.

Pentru a deveni un tester beta pentru aplicații Microsoft pe Android necesită, în general, să faceți clic pe un link specific care este de obicei disponibil printr-o comunitate Google+ dedicată programului beta al fiecărei aplicații. Dar Google+ dispare pentru consumatori în aprilie, așa că puteți folosi link-uri pentru a deveni un tester beta. În plus, unele aplicații Android au o doua listă în Magazinul Google Play, care este versiunea beta a aplicației. Înregistrarea pentru aceasta este la fel de ușoară ca și instalarea aplicației ca orice altă aplicație.

Există programe Android beta pentru Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Skype, SwiftKey, Xbox, Mixer, Microsoft Edge și Microsoft Remote Desktop.

De asemenea, puteți deveni un tester beta pentru Microsoft Launcher accesând meniul de setări al aplicației, selectând „Contactați-ne” și apoi selectând „Alăturați-vă programului beta”."

Deși nu puteți descărca încă aplicația xCloud pentru a o utiliza, vă puteți înregistra interesat pe site-ul web Xbox.

Treci la testare!

A fi un tester beta este distractiv, putem putea noi funcții pe care Microsoft fie intenționează să le implementeze, fie să gândească să le introducă în versiunile standard ale aplicațiilor lor. De asemenea, puteți ajuta la dezvoltarea acestor aplicații, puteți oferi feedback la Microsoft pentru orice aplicație pentru care o testați.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here