Noua linie de mouse-uri pentru jocuri Alienware are butoane programabile

Ce trebuie sa stii

  • Alienware anunțat trei noi șoareci de gaming, Alienware Wireless Gaming Mouse, Alienware RGB Gaming Mouse și Alienware Wired/Wireless Gaming Mouse.
  • Fiecare mouse are butoane programabile.
  • Șoarecele de gaming RGB și cu fir/ fără fir au fiecare un senzor de 16.000 DPI.
  • Se așteaptă ca toți cei trei șoareci să fie lansate pe 20 august, deschis de la 63 USD.

Alienware a anunțat trei noi șoareci de gaming care se vor alătura gamei lor de accesorii de gaming, Alienware Wireless Gaming Mouse, Alienware RGB Gaming Mouse și Alienware Wired/Wireless Gaming Mouse. Toate cele trei șoareci au butoane programabile și tensiune preîncărcată pe butoane pentru a avea senzația clicurilor.

Mouse-ul Alienware pentru jocuri fără fir costă 62 USD.99. Mouse-ul pentru jocuri Alienware RGB costă 74 USD.99. În cele din urmă, mouse-ul de joc Alienware cu fir/ fără fir costă 99 USD.99. Toți cei trei șoareci vor fi disponibili pe 20 august 2019.

Mouse-ul Alienware Wireless Gaming oferă până la 300 de ore de joc cu o singură baterie AA. Are șase butoane programabile și un senzor PixArt de 12.000 DPI pentru acuratețe și precizie. Este disponibil în negru, cu un mic accent între cele două butoane de sus.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Mouse-ul pentru jocuri Alienware RGB acceptă Alienware RGB. Are zece butoane programabile și poți personaliza rotița de defilare. Are un senzor de 16.000 DPI despre care Alienware subliniază că este „cel mai bun din clasă." Este disponibil în "partea întunecată a lunii", care este o combinație de culori în două tonuri, cu gri închis și negru.

Mouse-ul Alienware pentru jocuri cu fir/ fără fir acceptă fie conexiuni cu fir, fie fără fir și are până la 350 de ore cu o singură încărcare. Are un senzor de 16.000 DPI și o rotiță de defilare personalizabilă. De asemenea, sunt șapte butoane programabile. Este disponibil în „Lumina Lunar” (alb) și „Latura întunecată a lunii” (negru și gri închis). De asemenea, puteți personaliza aspectul folosind Alien FX RGB Lighting.

Mouse pentru jocuri Alienware wireless

Acest mouse sunt șase butoane programabile și sunt până la 300 de ore de viață a bateriei cu o singură baterie AA.

  • 63 USD la Dell

Mouse pentru jocuri Alienware RGB

Acest mouse are zece butoane programabile, Alienware RGB și sunt un senzor de 16.000 DPI pentru precizie și acuratețe.

  • 75 USD de la Dell

Mouse pentru jocuri Alienware cu fir/ fără fir

Acest mouse acceptă atât conexiuni cu fir, cât și fără fir. Are un senzor de 16.000 DPI, șapte butoane programabile și suport pentru iluminarea AlienFX RGB.

  • 100 USD la Dell

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here