Alan Wake Remastered vine pe Xbox și alte platforme în această toamnă

Sursa: Remedy Entertainment

Ce trebuie sa stii

  • Alan Wake a fost lansat pentru prima dată în 2010 exclusiv pe Xbox 360, înainte de a fi portat ulterior pe PC.
  • Drepturile de publicare pentru Alan Wake au revenit ulterior dezvoltatorului Remedy Entertainment.
  • Remedy Entertainment confirmă că Alan Wake Remastered este aproape finalizat, urmând să fie lansat mai târziu în toamnă.
  • Alan Wake Remastered va fi disponibil pentru Xbox, PlayStation și PC, cu câteva upgrade-uri la alegere de generație următoare."

La scurt timp după ce liste de magazine ale unui remaster al Alan Wake au început să circule, directorul de creație al Remedy Entertainment, Sam Lake, a împărtășit câteva vești interesante pentru fani: Alan Wake Remastered va fi lansat mai târziu în acest an, în toamnă. Alan Wake este considerat pe scară largă Re unul dintre cele mai bune jocurimedy Entertainment, precum și unul dintre cele mai bune jocuri Xbox disponibile.

„Alan Wake Remastered este experiența originală de care te-ai îndrăgostit cu toți acei ani în urmă. Nu am vrut să schimbăm asta. Dar imaginile din jur, inclusiv modelul de personal al lui Alan Wake însuși și cinematografele, au fost actualizate și au creat cu unele upgrade-uri de generație următoare,” explică Lake pe site-ul de fani al lui Alan Wake The Sudden Stop.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sperăm că vom afla mai multe despre ce implică exact aceste noi upgrade-uri pentru Alan Wake Remastered în curând, în special pe platformele de ultimă generație. Nu există o dată exactă de lansare, dar listele anterioare din magazin indică că Alan Wake Remastered se lansează în octombrie. 5, așa că ar trebui să primesc o actualizare cu privire la momentul lansării relativ curând.

În timp ce versiunea originală a lui Alan Wake era exclusivă pentru Xbox 360 înainte de a fi portată ulterior pe PC, Alan Wake Remastered se lansează pe Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PS5, PS4 și PC prin Epic Games Store.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here