AirSounds MAX sunt o alternativă excelentă la AirPods Pro la doar 60 USD,

AirPods Pro sunt cu ușurință una dintre cele mai populare căști Bluetooth de pe piață, dar la 249 USD, puțini oameni pot justifica de fapt cumpărarea lor. Din fericire, poți să acorzi estetica semnăturii Apple cu aceste căști inspirate de AirPods Pro, care sunt la vânzare la doar 59 USD.99.

AirSounds MAX sunt o pereche de căști cu adevărat wireless care utilizează Bluetooth 5.0 pentru a oferi o calitate audio clară. Aceste căști oferă funcții moderne, cum ar fi anularea zgomotului, împerecherea automată, comenzile tactile și compatibilitatea cu Siri și Asistentul Google. În plus, senzorii inteligenți în ureche vă permit să redați sau să întrerupeți automat melodiile atunci când vă puneți căștile sau le scoateți. În cele din urmă, AirSounds MAX oferă până la 3 ore de redare cu o singură încărcare, care poate fi extinsă cu carcasa de încărcare wireless.

Nu trebuie să plătiți un braț și un picior pentru o calitate audio excelentă și anularea zgomotului. AirSounds MAX oferă tot ce poți cere la o pereche de căști Bluetooth și poți obține o pereche astăzi pentru 59 USD.99 sau un pachet de 2 pentru 109 USD.99.

Prețurile pot fi modificate

Nu poți învinge gratuit! Primiți gratuit astăzi aplicații premium pentru Mac în valoare de peste 70 USD!

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here