Age of Wind 3, du-te în marea liberă de pe Windows Phone

Age of Wind 3 este un joc de acțiune/aventura pentru telefonul tău Windows care îmi amintește de versiunea redusă a lui Sid Meier's Pirates!) Jocul are mai multă grafică de desene animate, lipsește unele dintre jocurile secundare (joc cu sabia, dans, lupte terestre etc.) decât Pirații! dar conceptul de joc se apropie.

Cu Age of Wind 3 navighezi în Caraibe călătorind în peste 35 de porturi de escală, pornești sute de misiuni, cumperi și schimbi mărfuri, recrutezi marinari, îți construiești flota și, după cum ai ghici, te lupți cu pirații. Age of Wind 3 include și integrarea Facebook, unde puteți lupta cu prietenii dvs. de pe Facebook în marea liberă.

Disponibil pentru dispozitivele cu memorie redusă, Age of Wind 3 este un titlu de joc distractiv pentru telefonul tău Windows. Este o opțiune frumoasă de luat în considerare atunci când aveți nevoie de ajutor pentru a trece timpul sau când aveți chef de o sesi de joc mai lungă.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Lovirea în marea liberă

Age of Wind 3 nu sunt un meniu principal tradițional, dar în schimb, atunci când lansați jocul pentru prima dată, vă duceți la o serie de tutoriale care acoperă lupta cu navele, mișcarea generală și ceea ce puteți putea la fiecare port. Dincolo de asta, jocul urmează o abordare „învață pe măsură ce merge”.

Veți avea o mică colecție de personaje colorate care apar din când în când pentru a împărți informații despre o misiune sau un nou aspect de joc, dar în caz contrar, jocul nu are o secțiune de ajutor dedicată.

Premisa generală a jocului te face să navighezi în Caraibe în căutarea de comori, o luptă bună aici și colo, precum și să cumperi/vânzi bunuri. Există sute de misiuni sau misiuni pe care le poate urma, de la înfrângerea unui pirat notoriu până la găsirea de comori îngropate.

Pe măsură ce jucați Age of Wind 3, va trebui să vă puteți îmbunătăți navele ori de câte ori este posibil și să vă asigurați că aveți o mulțime de rom la bord. Vezi că echipajul tău supraviețuiește cu rom (o dietă lichidă strictă) și când rămâi fără, nu fi surprins dacă echipajul abandonează nava.

Există un pic de jocuri implicat cu Age of Wind 3 și poate fi cel mai bine să le acoperiți pe toate, acoperind cele trei ecrane principale de jocuri.

Ecran de navigare

Harta de navigație a lui Age of Wind 3 este locul în care, după cum ați ghici, vă trasați cursul și trimiteți nava să navigheze. Aspectul ecranului are numerele de echipaj și de rom în colțul din stânga sus al ecranului, experiența dvs. în centrul de sus și aurul și trofeele în colțul din dreapta sus.

O roată de setări se află în stânga jos, cu o roată a navei situată în dreapta jos. Setările acoperă sunetul/muzică pornit sau oprit, limba, alegerea detaliilor apei și alegerea accelerometrului Windows Phone în timpul bătăliilor. Roata navei are patru opțiuni împrăștiate pe spițe, care includ:

  • Abilități: acestea sunt abilități tale de joc care pot fi stabilite pe măsură ce câștigi experiență. Acestea includ atribute precum manevrabilitatea navelor dvs., timpul de reîncărcare a armelor, șansele de dragoste critică și multe altele.
  • Flotă: Aici puteți vizualiza flota dvs. de nave. Age of Winds vă va permite să controlați până la trei nave, ceea ce vă va putea spori capacitatea de a încărca și vă va ajuta să înfruntați flotele de pirați mai puternice.
  • Hartă: în timp ce ecranul de navigare va cartografia vecinătatea dvs. generală, vizualizarea hărții vă va oferi o vedere completă a Caraibelor și vă va permite să vizați o zonă spre care să navigați. Toate misiunile disponibile vor fi marcate cu un semn de exclamare pe harta mare.
  • Misiuni: în centrul roții navei, veți vedea un pergament cu un număr pe el. Aceasta vă va duce la lista de misiuni active.

Mișcarea pe ecranul de navigare este ușoară. trece un curs pe harta mare și o linie punctată va apărea pe ecranul de navigare. De asemenea, puteți să atingeți oriunde pe ecran pentru a crea o linie de urmat. Indiferent cum este linia, atingeți pe ecran o dată pentru a marca unde creat să meargă nava și să atingeți acel punct a doua oară pentru a trimite nava pe drum.

În jurul ecranului de navigație sunt împrăștiate fortărețele navelor piraților și marcatoare de comori îngropate. De asemenea, riscați să fiți în ambuscadă de pirați pe măsură ce vă mutați din punctul A în punctul B. Luptele cu pirați includ bătălii în care este doar flota ta împotriva piraților sau în care ajuți alte flote să-i înving pe pirați. Finalizarea misiunilor, lupta cu pirații sau găsirea de comori îngropate vă aduceți aur, puncte de trofeu și experiență. Toate acestea pot fi folosite pentru a vă ajunge flota, pentru a cumpăra rom sau pentru a vă aproviziona cu mărfuri pentru a le vinde pentru profit.

Bătălii cu nave

Aspectul ecranului de luptă a navei are numărul de echipaj și de marfă în colțul din stânga sus, experiența ta în centru și un buton de pauză în colțul din dreapta sus. Contorul de daune ale navelor este afișat sub fiecare navă. Navele prietenoase vor avea un contor de sănătate galben și un marcator galben va indica dacă în afara ecranului. Navele inamice sunt marcate cu roșu.

Îți controlezi direcția navelor cu două săgeți direcționale în colțul din stânga jos, iar butoanele de tragere ale tunului se află în colțul din dreapta jos. Dacă preferați să vă controlați nava cu accelerometrul Windows Phone, puteți schimba comenzile din setările jocului. Am descoperit că săgețile direcționale funcționează cel mai bine, dar grijă când apăsați săgeată stânga, degetul s-ar putea să rătăcească pe ecran și să vă activați centrul de notificări.

În luptă, controlezi cea mai puternică dintre navele tale. Dacă flota ta sunt mai multe nave, celelalte nave prin să-și facă treaba lor în timpul luptei. Dacă cea mai puternică navă a ta se prăbușește în luptă, vei prelua controlul asupra următoarei cele mai puternice nave din flota ta.

Raza de acțiune a canonului este evidențiată de fiecare parte a navei și, pe măsură ce navale inamice intră în rază, apăsați butonul de tun pentru a vă elibera tunurile. Aveți, de asemenea, arme bonus pe care le puteți folosi, care variază de la explozie de butoaie până la invocarea unor creaturi marine. Aceste arme speciale vă vor costa puncte trofeu.

Pe măsură ce navele sunt distruse, încărcătura va mai mult în apă pentru o durată scurtă de timp. Unele dintre articolele de marfă sunt puncte de sănătate, iar altele sunt capcane (cutii roșii intermitente). Pentru a colecta încărcătura abandonată sau punctele de sănătate, navigați cu nava peste acele cutii.

În timp ce comenzile de luptă sunt simple, mișcarea poate fi puțin lentă. Apoi, din nou, aceste nave nu s-ar putea folosi de un ban în viața reală, așa că ar trebui să ne așteptăm să facă acest lucru într-un joc video. Cel mai mare dezavantaj al ecranului de luptă este că lipsește un contor de reîncărcare. În cea mai mare parte, trebuie să apăsați în continuarea butonului de foc în speranța că echipajul dvs. a reîncărcat armele.

Unele bătălii pot fi câștigate mergând cap la cap cu o navă inamică, în timp ce altele va trebui să vă iubiți și să alergați pentru a supraviețui. Fii atent și evită să-ți eșuezi nava în timpul luptei, iar unele terenuri de luptă au în apropiere forturi care vor dezlănțui tunurile asupra ta.

Port de escală

În timp ce navigație în Caraibe are puncte de vânzare de vârf, va trebui să se stabilească încă și să viziteze cele peste 35 de porturi de pe hartă. Aici puteți cumpăra/vinde mărfuri, să vă completați rom, să recrutați mai mulți marinari, să vă ajutați să vă ajutați să vă ajutați și să obțineți indicii care vă vor să vă finalizați misiunile.

Ecranul portului are experiența dvs., numărul de echipaj, numărul de rom, numărul de aur și numărul de trofee afișate în partea de sus a ecranului. Diferitele opriri din fiecare port sunt etichetate (au fost prezente unele erori grafice) și pentru a vizita o zonă, trebuie doar să atingeți eticheta. Cele patru zone pe care le puteți vizita în fiecare port includ:

  • Şantier naval: Aici construiţi nave noi pentru flota dumneavoastră.
  • Piață: Cumpărați și vindeți marfă pentru profit, precum și cumpărați rom pentru a vă bucura echipajul.
  • Taverna: Aici recrutezi noi membri ai echipajului, joci un mini-joc și provoci prietenii tăi de pe Facebook.
  • Set Sails: Întoarce-te la doc, urcă-te pe navă și ieși în marea liberă.

În colțul din dreapta jos este o roată a navei care include meniul de abilități pe care îl găsiți pe ecranul de navigare, lista de misiuni și meniul de actualizare a navei. Dacă aveți o flotă de nave, va trebui să glisați în jos pe rândul de nave pentru a face upgrade fiecare navă.

Dacă există un indiciu pentru o misiune prezentată în portul pe care să îl vizitați, va fi prezentat un semn de exclamare și, atunci când este apăsat, va începe o serie de dialog care detaliază indicii, indicii sau instrucțiuni despre cum să finalizați misiunea.

Impresie generală

Deși există multe în Age of Wind 3, nu este un joc foarte dificil de înțeles. Grafica este drăguță și jocul provocator. De asemenea, există o mulțime de pirați de luptă și de misiuni de rezolvare, ceea ce oferă Age of Wind 3 o bună putere de rezistență. Mi-ar fi plăcut să văd jocul având capacitatea de a jura credință unei țări sau de a vă conduce navele sub un pavilion de pirați, dând jocului sau notă personală.

Singurele dezavantaje ale jocului sunt lipsa unei secțiuni dedicate de ajutor, câteva erori grafice și lipsa unui contor de reîncărcare pe ecranul de luptă. Nici unul nu este dăunător, iar Age of Wind 3 nu este un joc dificil de înțeles. Poate dura câteva timpuri în joc, dar nu dificil.

Recuperă că acest lucru nu înseamnă că jocul este provocat. Pe măsură ce avansați în experiență, luptele cu navele pot fi greu de supraviețuit.

Una peste alta, dacă sunteți în căutarea unui joc de acțiune/aventura pentru a vă menține mâinile pline pentru o vreme, Age of Wind 3 merită verificat. Jocul primește 4.5 stele în Windows Phone Store și în jocul Age of Wind 3 în ultimele zile, nu vom contrazice această evaluare.

  • Age of Wind 3 - Windows Phone 8 - 69MB - Gratuit - Link magazin

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here