Ora lansării Age of Empires 4: când puteți juca, descărcați dimensiunea și multe altele

Sursa: Xbox Game Studios

În cele din urmă, Age of Empires 4 este pe drum, urmând în curând să fie în mâinile fanilor dornici de strategie în timp real (RTS) de pretutindeni. Acest joc a fost dezvoltat de World's Edge și Relic Entertainment ca o interpretare modernă a tot ceea ce jucătorii iubeau despre jocurile anterioare, în special Age of Empires 2. În funcție de modul în care decurge lansarea, ar putea chiar să fie unul dintre cele mai bune jocuri pentru PC disponibil.

Interviul nostru cu dezvoltatorii Age of Empires 4 a dezvăluit că echipa se concentrează pe istorie, dorind să se asigure că jucătorii înțeleg greutatea din spatele fiecărei facțiuni, cu o mulțime de resurse în joc pentru a ajuta la aflarea despre cine au fost acești eroi și tirani. celebri.

Age of Empires 4: Data lansării

Age of Empires 4 acest program va fi lansat în octombrie. 28, 2021. Jocul vine acum exclusiv pe PC, deși jucătorii pot alege să treacă prin Steam sau Xbox Game Pass pentru PC pentru a-l juca.

Age of Empires 4: Orele de lansare

Age of Empires 4, la fel ca multe jocuri, sunt o singură dată de lansare în întreaga lume, după cum confirmă contul oficial de Twitter Age of Empires. Desigur, asta înseamnă că ora exactă în care jocul este disponibil va depinde de regiunea ta. Am adunat cum arată acest lucru în fusurile orare majore din lume.

Regiune/fus orar Ora
Seattle (PT) 8:00 a.m, oct. 28
Mexico City (CDT) 10:00 a.m, oct. 28
New York (ET) 11:00 a.m, oct. 28
São Paulo (BRT) 12:00 p.m, oct. 28
Londra (BST) 4:00 p.m, oct. 28
Berlin (CEST) 5:00 p.m, oct. 28
Moscova (MSK) 6:00 p.m, oct. 28
Mumbai (IST) 8:00 p.m, oct. 28
Beijing (CST) 11:00 p.m, oct. 28
Tokyo (JST) 12:00 a.m, oct. 29
Sydney (AEDT) 2:00 a.m, oct. 29
Auckland (NZDT) 4:00 a.m, oct. 29

Age of Empires 4: Preîncărcare și dimensiunea de descărcare

Age of Empires 4 necesită 50 GB de spațiu liber pe computer, în conformitate cu dimensiunea multor jocuri moderne. Desigur, acest lucru va crește probabil în timp, pe măsură ce jocul evoluează și mai multe actualizări, DLC și expansiuni sunt adăugate în lunile și anii următori.

Inițial, Age of Empires 4 nu părea să accepte preîncărcarea, ceea ce era mai ales regretabil dacă există o conexiune la internet mai lentă. Din fericire, acest lucru s-a schimbat înainte de lansare. Age of Empires 4 acceptă acum preîncărcarea în toate regiunile, astfel încât să poată continua și să înceapă să descarce jocul, astfel încât să fiți gata în momentul în care totul se deblochează.

Înainte de a cumpăra jocul, veți dori, desigur, să verificați cerințele PC-ului Age of Empires 4 pentru a vă asigura că vă puteți gestiona. Acestea sunt spuse, Age of Empires 4 a fost dezvoltat pentru a se extinde pe o gamă largă de hardware, ceea ce înseamnă că jucătorii probabil nu au de ce să-și facă griji.

Bătălii istorice epice

Age of Empires 4

O nouă eră a războiului

Age of Empires 4 este o continuare a legendarei serie RTS, cu accent pe acuratețea istorică, războiul asimetric și strategia profundă. Aflați despre istorie, apoi conduceți-vă facțiunea către victorie.

  • 60 USD la Microsoft
  • 54 USD la GMG
  • 60 USD la Steam

Doar abonați-vă

Xbox Game Pass pentru PC

Extinde-ți biblioteca de jocuri pe computer

Xbox Game Pass pentru PC este conceput special pentru utilizatorii de computer, oferind o gamă unică de jocuri Game Pass, care se încrucișează mult cu lista consolelor, dar cu mai multe jocuri numai pentru computer.

  • 25 USD pe Amazon
  • De la 1 USD/lună la Microsoft

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here