AdDuplex plănuiește să ofere Lumia 1520 sau Microsoft Surface 2 unui dezvoltator norocos

Cum ți-ar plăcea să câștigi un Lumia 1520 de la Nokia sau, eventual, noua tabletă Surface 2 Windows care urmează să fie lansată de Microsoft?? Dacă sunteți dezvoltator, veți fi eligibil să participați la tombolă după ce lansați o aplicație și implementați controalele pentru reclame AdDuplex. Înțelegem că hardware-ul nu a fost lansat încă, dar asta nu a împiedicat AdDuplex să creeze un hype. Deci, cum se procedează să intre?

După cum sa menționat mai sus, va trebui să lansați sau să aplicați Windows Phone sau Windows în rețeaua AdDuplex primul de astăzi (12 septembrie) până la sfârșitul lunii octombrie. Câștigătorul va fi selectat aleatoriu și anunțat la începutul lunii noiembrie 2013. Deschis dezvoltatorilor din lume, tot ce este necesar să implementați comenzile de reclamă în noua aplicație și sunteți gata de plecare. Ce se întâmplă dacă hardware-ul nu este încă disponibil?

„În cazul în care niciunul dintre premiile nu este eliberat până la sfârșitul tombolei sau nu pot fi expediate sau folosite în țara de reședință a câștigătorului, câștigătorului și se va oferi posibilitatea de a alege să obțină un alt model sau un credit de publicitate de 1000. USD (o mie de dolari SUA) pentru a face publicitate pe AdDuplex."

Suna bine? Obține codificare, dezvoltatori.

Sursa: AdDuplex

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here