Adăugați un pic de bucurie de sărbători petrecerilor dvs. virtuale cu noi teme pentru Microsoft Teams

Sursa: Microsoft

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft Teams are acum un mod Together cu tematică de vacanță.
  • Teams are, de asemenea, mai multe fundaluri personalizate cu tematică de sărbători disponibile pentru descărcare.
  • Sălile de grup pentru echipe vor fi disponibile în această săptămână.

Tocmai la timp pentru sărbători, Microsoft lansează funcții cu tematică de sărbători pentru Microsoft Teams. Acum puteți folosi o nouă experiență în modul „Împreună”, cu tematică de sărbători, pentru a face să pară toată lumea dvs. întâlnire se află într-un tărâm al minunilor de iarnă, precum și mai multe fundaluri personalizate cu tematică de sărbători. Pe lângă funcțiile cu tematică de sărbători, Microsoft a anunțat că asistența pentru sala de lucru va fi lansată în această săptămână.

Modul Together vă permite să vă faceți dintr-o întâlnire să apară ca și cum ar fi în același spațiu virtual. De exemplu, puteți plasa întâlnirea într-o sală de curs virtuală. Teams elimina mediul oamenilor și plasează pe toată lumea în scena Together Mode. Pe lângă noua scenă din țara minunilor de iarnă, Teams are și noi cafenele, sala de conferințe și scene de clasă. chiar să vă organizați întâlnirea în cadrul Comandamentului Spațial al Națiunilor Unite dacă sunteți fan lui Halo.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Pentru a utiliza modul preună, trebuie să aibă un apel cu cinci sau mai multe persoane. Pentru a activa modul împreună, trebuie doar să faceți clic pe "..." pictograma din Teams și selectați Modul împreună.

Dacă sunteți într-un apel video mai tradițional și doar să vă schimbați fundalul, puteți descărca aceste fundaluri de vacanță de la Microsoft și puteți utiliza în cadrul Teams. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a seta fundaluri personalizate, asigurați-vă că consultați ghidul nostru complet cu explicații pas cu pas.

Sălile de lucru ale echipelor sunt o caracteristică foarte așteptată care vă permite să grupați grupuri de persoane în subîntâlniri separate. Organizatorii de întâlniri pot sări apoi între sălile de sesiune, să anunțe lucruri în fiecare cameră simultană și să-i cheme pe înapoi la întâlnirea principală deodată.

Dacă aveți o petrecere virtuală de vacanță sau vă întâlniți, să vă de relaxare ar putea fi util. De exemplu, ați putea avea o întreagă companie să înceapă într-o întâlnire pentru a începe o petrecere și apoi echipele să iasă în propriile lor întâlniri mici. Apoi îi puteți chema pe toată lumea înapoi la întâlnirea principală pentru a încheia lucrurile.

Microsoft Teams

Microsoft Teams vă permite să colaborați cu colegii, să încărcați fișiere, să trimiteți mesaje și să discutați prin video. Se integrează cu Office 365 și cu alte câteva servicii cloud.

  • Vezi la Microsoft

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here