Activision reangaja dezertorul Titanfall pentru a direcționa jocul multiplayer al Call of Duty

După lansarea Call of Duty: Modern Warfare 2, șefii Infinity Ward, Vince Zampella și Jason West, au fost alungați fără ceremonie din companie pentru „încălcări ale contractului și insubordonare” (ceea ce BBC ar numi o dispută). Ceea ce a urmat a fost un exod în masă a ceea ce a fost văzut ca talentul de bază al lui Infinity Ward, dintre care mulți s-au alăturat noii întreprinderi a lui West și Zampella, Respawn Entertainment, care a lansat succesul Titanfall cu sprijinul. EA.

Cel puțin unul dintre acești dezertori timpurii s-a întors acum la Infinity Ward. Todd Aldermann este acum directorul de proiect multiplayer al Infinity Ward, după ce a petrecut timp cu Respawn, dezvoltatorul League of Legends Riot Games și propriul său studio Scary Mostro.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Reangajarea urmărește rapoartelor conform acestora franciza emblematică a Activision ar fi atins apogeul. În ciuda faptului că este un joc probabil mai bun, se pare că Advanced Warfare nu a reușit să vândă mai mult Call of Duty: Ghosts, care este până acum cel mai jos clasat Call of Duty al MetaCritic pe platformele Xbox.

Vorbind cu Polygon, Aldermann a remarcat entuziasmul său de a lucra din nou la Call of Duty.

„Șansa de a reveni la Infinity Ward și Call of Duty este ceva ce nu credeam că se va întâmpla vreodată. Au trecut cinci ani de când am fost aici și multe s-au schimbat. Există o mulțime de fețe noi și oameni motivați care vor să facă ceva grozav. Este un concept de joc foarte tare din care vreau să fac parte. Abia aștept să văd ce facem cu un ciclu de dezvoltare de trei ani. Sunt încântat să revin."

Pentru mine, angajarea arată preocupările interne că Activision ar putea să-și piardă vaca de bani principală. Cu vânzările Call of Duty în scădere de la an la an și confruntându-se cu o concurență sporită de împușcături din partea arhi-inamicului Activision - EA, trebuie să vă așteptați la un anumit grad de anxietate din partea Activision. Battlefield nu se îndreaptă către anualizare, dar pare să se bucure de un program de lansare mai rapid, Titanfall II a fost confirmat, iar viitorul Star Wars: Battlefront se bucură de o fereastră de lansare (și, prin urmare, de un profund hype) cu Star Wars Episodul VII. : Forta se trezeste.

Este vorba despre angajarea celui mai bun talent pentru postul potrivit.

Șeful Infinity Ward, David Stohl, a vorbit despre angajarea lui Todd Aldermann, menționând că „Este vorba despre angajarea celui mai bun talent pentru poziția potrivită.„Nu este surprinzător pentru mine că Activision ar putea căuta să recupereze magia din Call of Duty 4, iar asta este un lucru bun. Concurența duce la produse mai bune, iar acum concurența este mai fierbinte decât a fost vreodată.

Sursa: Poligon

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here