Brevetul Activision arată că planurile de a manipula jucătorii să cumpere microtranzacții

Cum ar face ei ca să vă întrebați? Ei bine, brevetul a dezvălui că potrivirea jucătorilor mai slabi cu jucători mai puternici – într-un cadru competitiv – ar putea forța jucătorii mai slabi să cumpere cuții de pradă și alte pachete care să conțină arme avansate. Cine nu și-ar dori să fie la fel de puternic ca jucătorul mai puternic dacă ar continua să fie distrus, nu??

Deși brevetul este destul de aprofundat, acesta discută în mod clar cum ar funcționa sistemul mai sus. Documentele depuse de Activision spune:

Motorul de microtranzacție poate potrivi un jucător mai marcat cu un jucător junior pentru a încuraja jucătorul junior să facă să facă legat de joc de articole deținute de jucătorul de marcaj. Un jucător junior poate dori să-l imite pe jucătorul marcat obiectul prin căutarea de arme sau alte persoane folosite de jucătorul de marcaj

Motorul de microtranzacție poate potrivi jucătorul junior cu un jucător care este un lunetist înalt calificat în joc. În acest mod, jucătorul junior poate fi încurajat să facă să facă legat de joc, cum ar fi o pușcă sau un alt articol folosit de jucătorul de marcaj.

După ce a apărut vestea, un angajat al Activision a spus: „Acesta a fost un brevet explorator depus în 2015 de o echipă de cercetare și dezvoltare care lucrează independent de studiourile noastre de jocuri. Nu a fost implementat în joc.„Aceasta a fost singura declarație pe această temă.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Indiferent cum ai privit, această cercetare a manipulării psihologice va fi percepută ca o trădare a încrederii consumatorilor, chiar dacă nu și-a făcut loc într-un joc. Însăși esența matchmaking-ului este că te joci cu oameni care sunt la nivelul tău de calificare, a abuza de acest sistem pentru a stimula microplățile este cel puțin dezagreabil.

Acest brevet demolează complet principiul condițiilor de concurență echitabile și va avea un impact asupra modului în care mulți jucători Call of Duty privesc franciza și editorul.

În loc să spună pur și simplu că această tehnică de matchmaking nu făcea parte din jocurile lor, Activision ar fi trebuit să spună că acest lucru era împotriva filozofiei lor. O declarație mai puternică din partea superioară a lanțului de comandă Acțiune împotriva acestei practici ar fi putut liniști jucătorii. Cu toate acestea, Activision nu este cunoscut în special pentru că îi pasă de modul în care este perceput de jucători.

Pentru cei încă interesați să joci Call of Duty: WWII, trebuie să știți că jocul acceptă Xbox One X și aștept să fie lansat pe 3 noiembrie 2017. Prezintă luptă clasică și renunță la epoca modernă, aducând franciza înapoi în Doilea Război Mondial și aparent, nu va încerca să vă manipulați psihologic pentru a cumpăra lăzi de pradă. Un parinte.

  • Vezi la Microsoft
  • Vezi pe Amazon

Fii cu ochii pe WindowsCentral.com/Gaming pentru toate cele mai recente jocuri, accesorii, știri și recenzii pentru Xbox și Windows 10!

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here