Șeful Activision, Eric Hirshberg, va părăsi compania în martie

Hirshberg și-a anunțat plecarea pe plan intern la Activision, fapt care a fost ulterior confirmat public de company. El a fost CEO în ultimii opt ani și a supravegheat ascensiunea francizelor precum Call of Duty și Destiny. Inutil să spun că a jucat un rol major în succesul editorului.

Într-o declarație transmisă angajaților săi, Hirshberg a spus următoarea despre mandatul său la Activitate și decizia sa de a pleca.

Servirea în calitate de CEO al Activision a fost o onoare și un fior. Aceasta este o companie uimitoare. Unul care oferă în mod obișnuit experiențe epice pentru fanii noștri la o scară pe care nimeni altcineva nu o poate face. Nu am decât admirație pentru echipa incredibilă pe care am avut privilegiul să o conduc. Și nu am decât apreciere pentru Bobby pentru că mi-a oferit această oportunitate de transformare și, de asemenea, pentru că am viziunea și convingerea unei susține o persoană creativă pentru un rol de lider în această scară.

Nu este clar care sunt planurile lui Hirshberg pentru viitor. Activision caută în mod activ înlocuitorul său, deoarece ar trebui să dureze ceva timp. Bobby Kotick, CEO-ul companyi-mamă Activision Blizzard, a lăudat mandatul lui Hirshberg subliniind succesul conducerii sale. El a emis următoarea declarație.

În timpul mandatului lui Eric, am avut performanțe istorice și mari succes. Este un lider inspirator și tuturor ne va lipsi foarte mult creativitatea și tenacitatea lui. El lasă echipa, francizele și afacerea într-un loc minunat și merge cu sprijinul și aprecierea mea deplină.

Fii cu ochii pe WindowsCentral.com/Gaming pentru toate cele mai recente jocuri, accesorii, știri și recenzii pentru Xbox și Windows 10!

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here