Activision-Blizzard retrage toate jocurile de la NVIDIA GeForce Now (actualizare)

Sursa: Activision

Ce trebuie sa stii

  • NVIDIA GeForce Now este un serviciu de streaming care permite jucătorilor să-și transmită propriile jocuri pentru computer.
  • Activision Blizzard retrage toate jocurile din serviciu.
  • Nu există alte informații în acest moment.

Actualizat 14 februarie 2020: Se pare că jocurile au fost eliminate din cauza unei neînțelegeri, deoarece NVIDIA nu a semnat un contract cu Activision-Blizzard. Sperăm că jocurile vor reveni în curând imediat ce s-a rezolvat.

Dacă vă place să transmiteți jocurile de pe computer prin NVIDIA GeForce Now, există o veste dezamăgitoare. Nu veți mai putea juca niciun joc Activision Blizzard prin intermediul serviciului, inclusiv titluri precum Overwatch și Call of Duty: Modern Warfare.

NVIDIA a explicat Activision Blizzard retrage toate jocurile din GeForce Now. Conform declarației NVIDIA, jocurile sunt retrase la cererea Activision Blizzard, totuși, nu au fost furnizate alte informații.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

NVIDIA notează că „Deși suntem nefericiți, sperăm să lucrăm împreună cu Activision Blizzard pentru a reactiva aceste jocuri și multe altele în viitor.„Vom fi sigur că vom oferi o actualizare dacă primele informații suplimentare sau dacă această situație se schimbă.

NVIDIA GeForce Now este un serviciu de streaming care permite utilizatorilor să-și transmită în flux propriile jocuri pentru PC pe care să le cumpără. A ieșit recent din testarea beta și este acum disponibil atât în ​​​​modul gratuit de timp limitat, cât și pentru 5 USD pe lună.

GeForce Now

Serviciul de streaming de jocuri cloud de la NVIDIA este unul dintre cele mai bune disponibile astăzi, oferind jocuri fără întârzieri la 1080p/60fps. Faptul că puteți accesa gratuit serverele NVIDIA îl face o vânzare ușoară, iar 4 USD.Planul 99 îl face o opțiune imediată atrăgătoare pentru jucătorii experimentați.

  • Gratuit la NVIDIA

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here