Activision Blizzard va difuza exclusiv prin YouTube în noul parteneriat cu Google

Sursa: Blizzard Entertainment

Ce trebuie sa stii

 • Activision Blizzard și Google au anunțat un nou parteneriat major.
 • Google Cloud va oferi infrastructură de jocuri pentru alte titluri Activision Blizzard.
 • În plus, Activision Blizzard va transmite evenimente exclusiv prin YouTube, inclusiv OWL (Overwatch League).

Într-un comunicat de presă, Activision Blizzard și Google au anunțat un nou parteneriat care va vedea Activision Blizzard să fie difuzat exclusiv prin YouTube (cu excepția Chinei). Acestea includ transmisiuni majore precum Overwatch League, Call of Duty League și Hearthstone Esports. În acest parteneriat, Google Cloud va oferi și infrastructura de găzduire a jocurilor pentru titlurile Activision Blizzard.

„Am lucrat îndeaproape cu Activision Blizzard în ultimii câțiva ani în titlurile mobile pentru a-și spori capacități de analiză și experiența generală a jucătorului”, a declarat Sunil Rayan, șeful departamentului de jocuri la Google Cloud. „Suntem încântați să nu stingem relația și să ne ajutam la puterea uneia cei mai mari și mai renumiți dezvoltatorii de jocuri din lume."

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Un alt aspect al acestui parteneriat se bazează pe oferirea de „interacțiuni optime personalizate”, deoarece setul de instrumente Google Cloud va vedea Activision Blizzard „oferind recomandări curate pentru oferte în joc și experiențe de joc diferențiate”."

„Suntem încântați să colaborăm cu Google pentru a promova următoarea generație de inovații în domeniul jocurilor pentru industrie. Cea mai bună infrastructură din clasa Google Cloud nu oferă încredere necesară pentru a oferi divertisment excelent fanilor noștri din lume”, a declarat Jacques Erasmus, Chief Information Officer la Activision Blizzard.

În ciuda acestui nou acord, comunicatul de presă nu menționează că Activision Blizzard sprijină Stadia, propria platformă de streaming de jocuri a Google. Activision Blizzard este compania-mamă a Activision și Blizzard Entertainment, care produce titluri majore precum franciza Call of Duty, Overwatch, Diablo și multe altele. Call of Duty: Modern Warfare a fost cel mai bine vândut joc din 2019 în SUA.S, pe NPD.

Lupta la nivelul următor

Call of Duty: Modern Warfare

Războiul este din nou modern

Dezvoltat de Infinity Ward, Call of Duty: Modern Warfare preia conceptului de luptă modernă și îl reaplică, cu personaje familiare în situații necunoscute.

 • 50 USD pe Amazon
 • 35 USD la Best Buy

Xbox

Principal

 • Ce este Xbox Game Pass?
 • Cele mai bune televizoare 4K pentru Xbox Series X și S
 • Căști Xbox One obligatorii
 • Căștile noastre fără fir Xbox One preferat
 • Cele mai bune jocuri Xbox viitoare pentru 2021
 • Xbox One X vs. Xbox Series S

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here