CEO-ul Activision Blizzard, Bobby Kotick, va accepta reducerea salariilor și anunță schimbarea nivelului de companie

Sursa: Activision Blizzard

Ce trebuie sa stii

  • Activision Blizzard se confruntă cu un proces, susținând compania a permis să persistă comportamentul sexist la locul de muncă.
  • CEO-ul Activision Blizzard, Bobby Kotick, ia o reducere de salariu în timp ce introduce modificări la nivel de companie.
  • Colectivul de muncitori ABetterABK s-a referit la acest lucru drept drept un „câștig uriaș” în timp ce continuă să susțină reforme.

CEO-ul Activision Blizzard, Bobby Kotick, a anunțat joi că intenționează să reducă salariile și să facă schimbări imediate la nivelul întregii companii, cu scopul de a avea „cea mai strictă politică de hărțuire și non-răzbunare a oricărui angajator”.„Acest lucru se întâmplă în timp ce Activision Blizzard se confruntă cu un proces, care susține că compania a permis comportamentul abuzive și sexiste la locul de muncă să rămână nepedepsite.

Modificările aduse Activision Blizzard includ o politică de hărțuire cu toleranță zero, creșterea numărului de femei și persoane non-binare la locul de muncă, renunțarea la arbitrajul cererilor de hărțuire sexuală și discriminare, vizibilitate sporită asupra echității salariale și furnizarea de actualizări reglementate cu privire la progresul acestor schimbări. Mai exact, orice angajat care a constatat că i-a hărțuit pe alții dintr-o categorie protejată va fi acordat imediat, în loc să primească un avertisment scris.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

„În unele cazuri, oamenii nu s-au simțit în mod constant confortabil să raporteze preocupările sau preocupările lor nu au fost abordate în mod constant. Oamenii au fost profund dezamăgiți și, pentru asta, îmi pare foarte rău”, a spus Kotick.

Salariul lui Kotick este redus la 62.500 USD, care este cea mai mică sumă permisă pentru un angajat salariat conform legii din California. Kotick solicită, de asemenea, să nu primească niciun bonus în acest timp. Acest lucru va rămâne valabil până când consiliul de administrație va vedea aceste schimbări au fost implementate pe deplin.

Colectivul angajaților ABetterABK s-a referit la aceste modificări drept un „câștig uriaș” în timp ce a remarcat că este mai mult de lucru, inclusiv ca investigația companiilor să fie efectuată de o terță parte neutră și imparțială, în loc de WilmerHale.

Peste 20 de angajați au fost eliberați de la Activision Blizzard până acum, inclusiv fostul director de joc al viitorului Diablo 4, precum și omonimul eroului Overwatch, acum botezat, McCree.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here