Aces of the Luftwaffe pentru Windows Phone 8, cel mai recent joc al nostru preferat

Aces of the Luftwaffe este un joc relativ nou pentru Windows Phone 8 și devine rapid unul dintre preferatele noastre. Aces este un joc în stil arcade cu o notă RPG.

A spune Aces of the Luftwaffe este un joc cu ritm rapid poate fi un eufemism.  Dacă clipești, vei fi peste măsură de aviație în amice.  Jocul este suficient de provocator pentru a evita să devină învechit, iar grafica/animațiile sunt pur și simplu dubioase. Dacă sunteți un nesimțit de jocuri arcade sau doar căutați un joc distractiv cu care să vă petreceți timpul, Aces of the Luftwaffe merită cu siguranță verificat.

Povestea pentru Aces of the Luftwaffe este plasată în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, iar tu joci rolul unui pilot de luptă destinat să elimine forțele Axei.

Meniul principal pentru Aces of the Luftwaffe are diferite campanii pe care le puteți aborda, prima fiind Bătălia Angliei. Campanii suplimentare pot fi deblocate utilizate medaliile pe care le colectați în timpul luptei. În partea de jos a ecranului sunt link-uri către realizările/trofeele tale, setările jocului și numărul de medalii.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Setările acoperă activarea/dezactivarea sunetului/muzică, orientarea mâinilor, opțiunile de control și calitatea graficii.

Înainte de a intra într-o misiune, veți avea alegerea dintre piloți (de obicei, o opțiune pentru boboc sau veterinar experimentat). Va trebui să folosiți medalii pentru a debloca piloții mai experimentați.

Jocul este simplu. Ai avionul tău, avioanele inamice și un contor de super-putere în colțul din stânga jos al ecranului. Atingeți lung ecranul pentru a trage cu tunurile avionului și mișcați degetul pe ecran pentru a vă pilota avionul.

Pe măsură ce ștergeți aeronava inamică, contorul dvs. de super-putere se umple și, când este maxim, puteți atinge contorul pentru a declanșa un atac de avioane care vor șterge ecranul aviației inamice.

În plus, pe măsură ce avioanele inamice sunt aruncate din cer, vor apărea medaliilor care pot fi colectate și folosite pentru a debloca noi campanii, piloți și pentru a vă găsi avionul/îmbunătățiți. Sfat: Foliți medaliile pentru a vă ajuta/îmbunătăți avioanele.  Îți va face viața puțin mai ușoară pe măsură ce progresezi prin niveluri.  Dacă puteți să obțineți un salt la lucruri, medaliile pot fi găsite și din Aces of the Luftwaffe.

Aveți, de asemenea, puteri care sunt generate de anumite formațiuni de aeronavă eliminate (vor fi marcate). Power-up-urile vă oferă o putere suplimentară de foc și/sau wingmen pentru a vă ajuta să eliminați inamicul.

În mod firesc, inamicul va trage înapoi și orice daune suferite are ca rezultat găuri de gloanțe pe ecranul Windows Phone. Prea multe găuri de gloanțe, avionul tău se prăbușește și jocul se termină.

Fiecare campanie are mai multe niveluri și o mână de șefi (avioane mari cu niște arme) de învins. Grafică și animații pentru Aces of the Luftwaffe sunt perfecte, iar jocul vă va ține în picioare. Una peste alta, Aces of the Luftwaffe este un joc grozav pentru biblioteca ta de jocuri Windows Phone.

Aces este un joc gratuit, accept de reclame, pentru dispozitivul tău Windows Phone 8. găsiți Aces of the Luftwaffe aici în Windows Phone Store.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here