Acer S7 Ultrabook cu Windows 8 și ecranul său ucigaș de 1080p

Ieșim din limitele noastre normale de telefoane pentru o postare rapidă pe ultrabook-ul Acer S7 Touchscreen care rulează Windows 8. De ce? Pentru că am cumpărat unul aseară și vom fi al naibii dacă nu este grozav.

Așa că, dacă sunteți curios despre această mică cântare și ce cred eu, treceți de pauză pentru câteva fotografii și o recenzie video rapidă a acestei piese de tehnologie super premium.

Acer S7 de fapt o reîmprospătare a lui S7 de anul trecut, dar acum are niște componente interne Intel crete (a treia generație i5 sau i7, în funcție de versiune) și un ecran tactil pentru a profita de Windows 8.  Dar adevărata bijuterie a acestui ultrabook (pe lângă dimensiunea sa) este ecranul remarcabil cu rezoluție 1080x1920. Dimensiunea vizualizajului este de 13.3” care face ppi 161 și cu IPS și Gorilla Glass la bord, este mult mai frumos decât MacBook Air sau Lenovo T420S.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Acer S7 este, de asemenea, construit extrem de bine, cu un corp solid și o balamă excelentă pentru afișaj (se strânge cu câte mergi mai în spate, astfel încât să nu-și schimbe atunci când îl atingi). Greutatea vine la un 2 confortabil.9 lbs, ceea ce îl face destul de ușor, iar cărămida de putere este, de asemenea, surprinzător de agilă. Asta înseamnă că a-l arunca în geantă pentru ziua noastră nu este ceva ce aș regreta.


Acer S7 poate face split pentru tine

Versiunea lui S7 pe care am cumpărat-o a venit dintr-un magazin Microsoft (foarte recomandat pentru a obține serviciul Signature) și are un Intel i5 1.CPU de 7 GHz, 4 GB RAM și 128 GB spațiu de stocare. Asta te va costa aproximativ 1300 USD și cu siguranță nu este ieftin.

Dacă aveți nevoie de mai multe, puteți opta pentru Intel i7 1.Versiune de 9GHz care, de asemenea, dublează stocarea la 256 GB. Totuși, asta va aduce încă 350 de dolari, ceea ce o face un upgrade costisitor. Până acum, Windows 8 pe 64 de biți zumzea foarte bine la 1.7GHz și nu văd nevoia de nimic mai mult. Sunt 2 USB 3.0 porturi, slot media SD, Bluetooth 4.0, Wi-Fi și un port de ieșire micro HDMI. Acer s-a simțit, de asemenea, drăguț, aruncând un manșon din piele moale și un mouse Bluetooth, toate așezate într-un pachet frumos proiectat.


Ecran IPS 1080P la 13.3"? da, te rog.

Tastatura este, de asemenea, destul de bună, deși unii s-au plâns pe bună dreptate că „călătoria” este mai puțin decât se dorește și sunt de acord. Dar, în utilizarea obișnuită, am avut puține probleme când am tastat de fapt pe el.  Laptopul se poate încălzi în partea de jos, dar, în comparație cu un MacBook Air, este o zi răcoroasă și răcoroasă (a spus cineva vreo dată Apple că metalul conduce căldura)?). Apropo de sunet, Acer zdrobește MacBook Air în ceea ce privește sunetul - nici măcar nu este o concurență corectă cu sunetul bogat și mai scăzut de la Acer.

Uite, există o mică dezbatere despre care Acer a împrumutat foarte mult, ehm, de la MacBook Air de la Apple, dar sincer, s-au inspirat și au mers mai departe cu ea. Obține difuzoare mai bune, ecran tactil cu rezoluție mai mare, procesor rapid și, desigur, Windows 8.  Nu este un dispozitiv perfect, dar m-a îndrăgostit de el.

Durata de viata a bateriei? Nu pot vorbi cu adevărat încă. Ars Technica a calificat-o îngrozitor, dar Cnet spune altceva. Pana acum ni se pare destul de ok.

Dacă sunteți în căutarea unui nou ultrabook anul acesta sau, ar trebui să aruncați o privire asupra Acer S7, deoarece viitorul este destul de atrăgător. Mergeți la Microsoft Store pentru mai multe informații.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here