Recenzie Acer Aspire TC-895: PC-urile prefabricate nu se îmbunătățesc din punct de vedere al prețului

Sursa: Windows Central

În lumea computerelor desktop pre-construite, Acer Aspire TC-895 este în fruntea valorii pentru consumator. Prețurile încep de la mai puțin de 500 USD, iar asta include o tastatură și un mouse cu fir. Dacă decideți să cumpărați acest computer, tot ce trebuie să faceți este să adăugați un monitor. Se află în fruntea colecției noastre de computer cu cel mai bun buget mai mic de 500 USD și este, de asemenea, cea mai bună alegere pentru bugetul celor mai bune computere desktop. Dar ce îl face atât de grozav și care sunt dezavantajele sale? Am petrecut ultima lună cu TC-895 pentru a vedea dacă se pare că este sau nu afacerea.

Recenzie Acer Aspire TC-895:

 • Pret, disponibilitate, specificatii
 • Ce imi loc
 • Ce nu-mi place
 • Competiție
 • Ar trebui să cumperi?

Acer Aspire TC-895

Concluzie: Acer Aspire TC-895 nu este un computer grozav pentru upgrade-uri viitoare, dar este cu siguranță unul dintre cele mai bune valori pentru PC din jur. Dacă aveți nevoie de un computer compact, respectabil pentru birou și muncă acasă, acesta este.

Pro

 • Prețul nu poate fi depășit
 • Include tastătură și mouse
 • Procesoare Intel Core din a 10-a generație
 • Carcasă compactă
 • O mulțime de I/O

Contra

 • Unitatea DVD este slăbită/tare când pornește computerul
 • Fără configurație GPU dedicată
 • 550 USD (i5) la Amazon
 • 427 USD (i3) la Amazon
 • 900 USD (i7) la Best Buy

Acer Aspire TC-895: preț, disponibilitate și specificații

Sursa: Windows Central

Acer TC-895 este disponibil la mulțime de comercianți majori, inclusiv Amazon, Best Buy, Newegg, Walmart și B&H. Prețurile modelului Intel Core i3 încep în jur de 430 USD, modelele Core i5 sunt în general în jur de 550 USD, iar modelele Core i7 se situează undeva la 900 USD. poate găsi unele modele până la 32 GB de RAM, 2 TB unitate SSD și 2 TB-disk (HDD), dar modelele mai ieftine au, în general, 8 GB sau 12 GB și un SSD de 512 GB.

Următoarele sunt specificațiile exacte, așa cum se găsesc în modelul meu de recenzie.

Categorie Spec
OS Windows 10 Home
Procesor Intel a 10-a generație
Core i5-10400
6 miezuri, 12 foc
Până la 4.30GHz
Grafică Integra
Intel UHD 630
Amintirea 12 GB DDR6-2666MHz
Canal dual
Depozitare Kingston
512 GB
M.2 SSD PCIe NVMe
Conectivitate Intel Wi-Fi 6 AX200
2x2 MU-MIMO
Bluetooth 5.1
Gigabit Ethernet
Unitate disc DVD-RW 8X
Încărcare în tavă
Audio 5.1 sunet surround
Expansiune Doi 3.HDD de 5 inchi
Sloturi Trei sloturi PCIe
PCIe x16
PCIe x1
Porturi (pata) Două HDMI
Patru USB-A 3.2 Gen 1
Două USB-A 2.0
Ethernet
3.mufe audio de 5 mm (5.1 surround)
Porturi (față) USB-C 3.2 Gen 1
USB-A 3.2 Gen 1
3.mufe audio de 5 mm
Cititor de carduri SD
PSU LiteOn 300W
80 Plus Bronz
Dimensiunea carcasei 16L
Culoare Negru
Accesorii Tastatură
Șoarece

Acer Aspire TC-895: Ce îmi place

Sursa: Windows Central

Acer Aspire TC-895 vine gata de ieșire din cutie. Este un computer relativ mic, cu o carcasă de 16 L - în comparație cu Dell XPS 8940 SE la 19 L, este frumos și compact - care poate merge aproape oriunde. Mi-am instalat TC-895 lângă televizorul din camera de zi pentru un centru media și nu părea deplasat. De asemenea, s-a ascuns cu ușurință sub biroul meu ca un computer de lucru ușor.

Aspire TC-895 de la Acer are o estetică curată, este încărcat cu porturi și nu ocupă multă spațiu.

Nu e nimic cu adevărat strălucitor în asta. Partea frontală este ridicată pe două picioare, există un grătar pe panoul lateral detașabil, iar butonul de pornire frontală triunghiulară se aprinde pentru a vă anunța starea de alimentare a computerului. Există câteva accente argintii aici și colo pentru a compensa finisajul altfel negru, dar cam atât. Acest PC este conceput pentru munca de birou sau școală acasă, așa că nu aveți nevoie de mult stil.

Porturile sunt destul de generoase și ar trebui să vă ofere suficientă conectivitate pentru toate accesoriile. Partea frontală include un cititor de carduri SD UHS-I, USB-C 3.2, USB-A 3.2 și dual 3.Mufe audio de 5 mm pentru căști și microfon. Există, de asemenea, o unitate de încărcare a tăvii DVD-RW aliniată vertical pe partea frontală.

Sursa: Windows Central

Partea din spate a carcasei include dual HDMI, patru USB-A 3.2, două USB-A 2.0, Ethernet și 3.Mufe audio de 5 mm pentru 5.1 suport pentru sunet surround. Există, de asemenea, un cip Intel AX200 Wi-Fi 6 în interior care dublează Bluetooth 5.0 conectivitate. Acesta este un plus frumos care vă împiedică să rulați un cablu Ethernet prin caz dacă computerul nu este poziționat lângă un router.

Mă aștept să văd în curând un salt până la procesarele Intel de generație a 11-a pentru linia de desktop Aspire reîmprospătată, dar pentru moment, cipurile de generație a 10-a oferă încă performanțe excelente. Core i5-10400, 12 GB de RAM DDR4 relativ rapidă și 512 GB M.2 SSD PCIe NVMe sunt o fură la acest preț. Deși PC-ul nu are opțiunea pentru o configurație GPU dedicată, există spațiu pentru o mică adăugare după cumpărare. Grafica integrată Intel UHD 630 inclusă nu ar trebui să se bazeze pe jocuri robuste, dar oferă un mic impuls bun pentru munca sau jocul ușor.

Am rulat câteva benchmark-uri sintetice pentru a vedea cum se compară Aspire TC-895 cu alte PC-uri pe care le-am revizuit recent.

Sursa: Windows Central

Performanța este medie; acest lucru nu te va uimi cu viteză, dar cu siguranță poate face față muncii de productivitate. În cazul meu, face o treabă grozavă ca centru media în camera de zi. Nu există ventilatoare de carcasă în acest PC, dar există, desigur, un cooler generic pentru CPU. Managementul cablurilor este acceptat aici pentru acesti PC-uri care au nevoie de acesti oameni care sa cumpere ca nu vor deschide niciodata a-l personaliza. Dacă puteți adăuga spațiu de stocare suplimentar, cablurile necesare sunt deja legate cu fermoar lângă suporturile suplimentare pentru HDD.

Pentru a adăuga valoare, Acer introduce o tastatură și un mouse cu fir. Cele două accesorii nu sunt nimic deosebit, dar sunt cu siguranță o excelentă de a începe. Asigurați-vă că aruncați o privire asupra celor mai bune tastaturi wireless și cele mai bune mouse-uri fără fir pentru o configurație mai mobilă.

Acer Aspire TC-895: Ce nu mi-a plăcut

Sursa: Windows Central

Aspire TC-895 este un computer care este cel mai bine potrivit, configurat și lăsat să-și facă treaba. Acesta nu este un PC pentru cei care iubesc upgrade-urile DIY. Are două sloturi RAM, un singur slot PCIe x16 și un slot PCIe x1. Există și două suporturi pentru 3.HDD-uri de 5 inchi de-a lungul lateralului carcasei, ușor accesibile după îndepărtarea panoului lateral. Acestea pot fi folosite și pentru 2 mai mici.SSD-uri de 5 inchi.

Panoul lateral necesită (șurubelniță) și nu este mult spațiu în interior. Probabil că ați putea monta un GPU mic - există trei sloturi de expansiune pe spatele computerului - dar ar trebui să fie alimentat de magistrală. Alimentatorul este cu siguranță pe partea ieftină, ajungând la maxim 300 W și utilizând conexiuni non-modulare. Nu veți putea rula nimic prea puternic și, oricum, nu este suficient loc pentru un GPU voluminos. Lor.2 SSD PCIe NVMe este plasat în spatele unității DVD verticale, așa că, deși probabil l-ați putea schimba, ar fi nevoie de un efort suplimentar.

Un lucru pe care l-am observat după câteva săptămâni de utilizare este zgomotul unității DVD-RW. Acum este mult mai tare când se învârte. Dacă nu folosiți discuții, o veți auzi într-adevăr doar când computerul pornește sau se trezește din somn. Totuși, este o supărare care se datorează fără îndoială montajului liber.

Acer Aspire TC-895: Competiție

Sursa: Windows Central

Lumea PC-urilor prefabricate cu buget mai mic de 500 USD nu este tocmai înghesuită. Dacă sunteți la cumpărături, ar trebui să devină clar că Aspire TC-895 este cea mai bună valoare de acolo. Cu toate acestea, există câteva alternative de reținut.

Inspiron 3880 de la Dell este probabil cel mai apropiat, cu prețuri de la mai puțin de 400 USD. Obține procesarea Intel Core din a 10-a generație, memoria RAM și spațiul de stocare alese și o carcasă și mai mică la doar 14.8L. Site-ul web Dell are câteva posibilități excelente de configurare, ceea ce face ușor să obțineți exact ceea ce mai este în comparație cu TC-895.

ThinkCentre M720q Tiny de la Lenovo este o opțiune excelentă dacă are un computer mic (cum ar fi cântărind mai puțin de trei lire sterline) cu SSD și RAM upgrade. Fiind parte a siguranței "Think", puteți baza pe o mulțime de funcții suplimentare pentru biroul de acasă.

Și dacă preferați să obțineți un monitor cu computer. fără costuri suplimentare, HP 21.Trebuie să luați în considerare PC-ul All-in-One de 5 inchi. Vine cu procesare Intel Core din a 11-a generație, 8 GB de RAM, 1 TB HDD și 128 GB SSD, tastatură, mouse și 21.Ecran FHD de 5 inchi încorporat direct.

Acer Aspire TC-895: Ar trebui să-l cumpărați?

Sursa: Windows Central

Ar trebui să cumperi asta dacă ...

 • Vrei să cheltuiești în jur de 500 USD
 • Nu aveți nevoie de un GPU dedicat
 • Nu vă pasă prea mult de extinderea viitoare
 • Vrei o mulțime de porturi

Nu ar trebui să cumperi asta dacă...

 • Dacă vrei performanță de ultimă oră
 • Vrei un PC pentru jocuri
 • Vrei mult stil și RGB

În general, TC-895 este un computer care este ușor de apreciat, atâta timp cât nu vă așteptați la prea multe. Poate gestiona cu ușurință munca de productivitate, mai ales dacă mergeți cu modelele Core i5 sau Core i7. Există o mulțime de opțiuni de stocare și de configurare a memoriei, toate disponibile la un preț avantajos.

4.5 din 5

Carcasa este mica, are multe porturi, iar conectivitatea Wi-Fi 6 este foarte convenabila. Nu vă așteptați la upgrade-uri ușoare de cumpărare, de posibilitate de stocare suplimentară și chiar și de un mic GPU dedicat.

Dacă sunteți la cumpărături pentru un computer cu buget redus și să vă cheltuiți în jur de 500 USD, Aspire TC-895 este aproximativ cea mai bună valoare pentru banii dvs.

Acer Aspire TC-895

Concluzie: Aspire TC-895 are partea lui de dezavantaj, dar pentru preț, chiar nu puteți greși. Tratează-l ca pe o mașină de productivitate pentru activități școlare sau sarcini ușoare de birou și nu ar trebui să te dezamăgească.

 • 550 USD (i5) la Amazon
 • 427 USD (i3) la Amazon
 • 900 USD (i7) la Best Buy

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here