Abzu se aruncă în magazinul Windows în această vacanță”,

Jocul de aventură atmosferică subacvatică 505 Games, Abzu, este acum pe cale de lansare în Windows Store în acest sezon de sărbători. După lansarea de succes a PlayStation 4 și Steam, jocul își va face drum atât pe Xbox One, cât și pe Windows 10 în următoarele săptămâni.

Deși lansarea fizică a lui Abzu pe Xbox One și PlayStation 4 este cunoscută de ceva timp, anunțul de astăzi confirmă disponibilitatea sa pe vitrinele digitale. Cu toate acestea, în timp ce lansarea fizică a lui Abzu este stabilită pentru ianuarie anul viitor, jocul va fi disponibil și din Magazinul Xbox începând cu 6 decembrie. Nu au fost furnizate alte clarificări cu privire la versiunea Windows Store a jocului, în afară de o lansare înainte de sărbători.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Pentru a sărbători lansarea jocului pe Xbox One, Abzu vede și o reducere de preț cu 15% pentru prima săptămână a jocului pe Xbox Store. După această perioadă, jocul va avea prețul de 19 USD.99.

Având în vedere concentrarea recentă a Microsoft asupra achizițiilor pe mai multe platforme și multiplayer, am contactat și 505 Games pentru a clarifica dacă Abzu va sprijini inițiativa Xbox Play Anywhere.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here