Absolver se lansează în sfârșit pe Xbox One, rulează la rezoluție 4K pe Xbox One X

Acum câțiva ani, Devolver Digital a anunțat Absolver pentru Xbox One, PC și PlayStation 4. În timp ce jocul a fost lansat pe PC și PlayStation 4 cu ceva timp în urmă, se părea că versiunea Xbox One a fost abandonată. Cu toate acestea, nu a fost cazul și recent contul de Twitter al lui Absolver a confirmat că o versiune Xbox One era pe drum.

Absolver este disponibil momentan pentru 29 USD.99 pe Microsoft Store sau prin Xbox Game Pass. Xbox Game Pass costă 9 USD lunar.99 care vă oferă acces la peste o sută de titluri fără costuri suplimentare. Este destul de ca Netflix, unde anumite jocuri se rotesc înăuntru și în afara, în funcție de editorii terți. Jocul include și îmbunătățiri Xbox One X și se presupune că rulează la rezoluție nativă 4K pe sistem.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Potrivit Devolver Digital, Absolver pune jucătorii în spatele măștii unui „Prospect”, care și-a făcut un jurământ sacru și a ales să se alăture „Absolvers”, un grup de elită de combatanți care luptă pentru a menține stabilitatea în lume. Monitorizati de „Ghiduri”, noii conducători ai Imperiului Adal căzut, jucătorii vor rătăci aceste pământuri părăsite și vor întâlni online alte perspective pentru a-și câștiga locul în această lume și, în cele din urmă, să devină Absolutori.

Pe parcurs, ei vor învăța noi stiluri de luptă și atacuri și vor dobândi arme, puteri și armuri mai bune. Luptele dintre războinici sunt intense și au loc în timp real. Jucătorii trebuie să folosească diferite atacuri, eschivuri, feinte și contrare pentru a-și elimina adversarii. În cele din urmă, toate aspectele jocului sunt personalizabile, inclusiv stiluri de luptă, arme și chiar secvențe de atac individuale.

Vezi la Microsoft Store

Este posibil să câștigăm un comision pentru achiziții folosind link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here