88 Heroes va aduce platforme frenetice și amuzante pe PC și Xbox One mai târziu în acest an.

Rising Star Games a anunțat că parteneriatul cu studioul de dezvoltare Bitmap Bureau va aduce 88 Heroes pe console, PC și Mac pe 8 august. Un nou erou va fi dezvăluit în fiecare zi timp de 88 de zile înainte de lansare. Astăzi începe înscrieătoarea inversă Gonan, un războinic care mânuiește o lamă a lui 88 (observați modelul încă?) strămoși.

Deci, ce este 88 Heroes? Este un joc de platformă 2D care îi va însărcina jucătorilor să finalizeze 88 de niveluri în doar 88 de minute, cu 88 de eroi din care să aleagă. Veți avea nevoie de toată priceperea și determinarea voastră pentru a-l învinge pe Dr. H8 care amenință planeta Pământ.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Pentru a sărbători se apropie lansarea lui 88 Heroes, cele două companii vor să vă proiectați și să vă prezentați propriul erou cu o superputere și un titlu în care să aveți șansa de a vă vedea creația în joc. Mai multe detalii despre acest concurs vor fi lansat în curând.

Ne vom asigura că vă vom anunța pe toți când 88 Heroes vor ajunge în magazinele respective.

Comunicat de presă

LOS ANGELES, CA – 12 mai 2016 – Rising Star Games anunță astăzi un nou parteneriat cu renunțarea la studioul de dezvoltare Bitmap Bureau, pentru a publica 88 Heroes pe sistemul de divertisment PlayStation®4, PC, Mac, Linux și Xbox One, all-in -un sistem de jocuri și divertisment de la Microsoft. Vizând o dată de lansare pentru a 8-a zi a lunii a 8-a (8 august 2016), Rising Star Games va dezvălui un nou erou în fiecare zi, timp de 88 de zile, cu numărătoare inversă până la lansare. Adunarea puternică începe astăzi cu Gonan, războinicul cu mușchi care mânuiește lama puternică a celor 88 de strămoși ai săi, pe care o folosește pentru a sparge zidurile și a distruge inamicii.

Rising Star Games și Bitmap Bureau sunt, de asemenea, încântați să vă dezvăluie că un concurs global 88 Heroes 'Design-A-Hero' va începe foarte curând. Proiectează-ți propriul campion fabulos de lumesc sau magnific, complet cu superputeri și titlu, și câștigă șansa de a-ți vedea creația apărând în glorie pixelată în jocul final! Rămâneți pe fază pentru detalii despre cum să intrați, în curând.

88 Heroes este un platformer 2D haotic, care este la fel de distractiv de vizionat, precum și de jucat, în care fiecare nivel finalizat sau moarte prematură aduce în acțiune un nou erou cu pricepere unică. Cu doar 88 de minute pentru a finaliza toate cele 88 de niveluri, veți avea nevoie de fiecare dintre cei 88 de eroi pentru a-l opri pe ticălosul Dr. H8 distrugând Pământul! Ești pregătit pentru provocare?

Nu trebuie să fiți atenți la un semnal pe cer – doar faceți clic pe AICI pentru cel mai recent trailer pentru 88 Heroes: hightail.com/download/cUJYRE9zcklPSHc4RmNUQw

Descărcați noi capturi de ecran și alte materiale de presă AICI: hightail.com/download/cUJYRE9qTStvQnZWUThUQw

Gohan care leagănă știe că este mai bine în viață.

„Avem cel puțin 88 de motive pentru care suntem atât de încântați să lucrăm cu Bitmap Bureau la lansarea lui 88 Heroes”, a declarat Martin Defries, Managing Director al Rising Star Games. „În fruntea listei trebuie să fie jocul de platformă rapid și agitat, dar viclean și precis, care este un adevărat spectacol plăcut publicului de văzut și un fior de jucat”.

„88 Heroes a fost o muncă de dragoste pentru noi la Bitmap Bureau și este reprezentativ pentru mulți ani de dezvoltare a jocurilor 2D pe care i-am acumulat”, a declarat Mike Tucker, Director la Bitmap Bureau. „Este deosebit de interesant pentru noi, deoarece este atât prima noastră lansare pentru console, cât și prima dată când lucrăm cu Rising Star Games; un editor cu o mare reputație în industrie”.

88 Heroes Caracteristici cheie:

  • 88 de personaje jucabile unice și originale, fiecare cu propriile abilități și abilități care pot ajuta să împiedice jucătorul
  • Ordinea eroilor aleasă aleatoriu la fiecare joc, ceea ce înseamnă că jucătorii vor fi mereu cu o provocare nouă și variată!
  • 88 de niveluri în 4 zone de cucerit, fiecare cu propria sa întâlnire unică cu șefii
  • Urmărește acțiunea de la Dr. Bârlogul lui H8 în timp ce caută să-ți zădărnicească planul, bea cafea, bea cafea, și-a mustră acoliții predispuse la accidente
  • Mai multe moduri de joc, inclusiv: modul Magnificent 8 - alegeți o echipă de doar 8 eroi cu care să abordați întregul joc; Modul solo – alege doar un erou și stăpânește-i abilități pentru a supraviețui cât de mult poți
  • Mai mulți eroi vin cu DLC!

Urmărește dezvăluirile zilnice de personaje pentru 88 Heroes pe Twitter pentru a fi la curent cu ansamblul în continuarea creșterii de super-eroi și zerouri.

Pentru mai multe informații despre 88 Heroes, vă rugăm să vizitați site-ul oficial: //88heroes.com.

Urmărește Rising Star Games pe Twitter și vizitează site-ul oficial Rising Star Games.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here