Cele mai tari 8 noi PC-uri și laptop-uri anunțate la CES 2021

Sursa: MSI

MSI, Acer, ASUS, HP, Lenovo, Microsoft și alte companii au anunțat o mulțime de PC-uri și laptop-uri la CES 2021. Indiferent dacă vă place un 2-în-1 cu atingere, cel mai bun Ultrabook pentru jocuri sau ceva mai conservator în ceea ce privește costurile, am adunat toate cele mai tari laptop-uri chiar aici.

Cel mai bun de la CES 2021

  • Acer Predator Triton 300 SE
  • ASUS ROG Flow X13 (ROG XG Mobile)
  • HP Elite Folio
  • Lenovo ThinkBook Plus Gen 2
  • Lenovo ThinkPad X1 Titanium Yoga
  • Microsoft Surface Pro 7+
  • MSI Creator 15
  • MSI Summit E13 Flip

Acer Predator Triton 300 SE

Sursa: Acer

CES 2021 a găzduit Acer care anunțat noul Predator Triton 300 SE cu cele mai recente procese Intel de a 11-a generație și GPU-uri NVIDIA RTX. Dacă sunteți în căutarea unui notebook de gaming elegant și subtil, care să nu aibă iluminat RGB neplăcută sau accente grele de design, acesta este un dormitor cum poate obține.

În interior, veți găsi un procesor Intel Core i7 H35 de 11-a generație. Acest procesor capabil este capabil să crească până la 5GHz, permițându-vă să vă bucurați de niveluri ridicate de performanță, mai ales când obțineți cont de GPU-ul NVIDIA GeForce RTX 3060. Soluția de răcire cu ventilator dublu de la Acer ar trebui să ajute să păstreze totul să primească, datorită includerii ventilatorului metalic AeroBlade de a 5-a generație al companiei. Toate bunurile ambalate în interiorul laptopului vor furniza cu ușurință conținut pe ecranul de 14 inchi al Predator Triton 300 SE, care poate atinge până la 144 Hz.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Chiar și cu toată această putere, laptopul ar trebui să vadă mai mult de 10 ore înainte de a trebui să fie încărcat, cu excepția cazului în care intenționați să jucați, sigur. Acer este de așteptat să lanseze noul Predator Triton 300 SE în SUA.S. și mai departe în martie, deschis de la 1.400 USD.

ASUS ROG Flow X13 (ROG XG Mobile)

Sursa: ASUS

Era doar o chestiune de timp până când unul dintre concurenții lui Razer să vină cu un Ultrabook pentru jocuri care să rivalizeze cu cel al Blade, iar ASUS a anunțat tocmai asta la CES 2021. ROG F X13 este impresionant și cât este de compact acest laptop.

oferă acest lucru până la un procesor AMD Ryzen 9 5980HS, până la 32 GB de RAM LPDDR4x-4266MHz, GPU NVIDIA GeForce GTX 1650 și până la 1TB de PCIe 3.0 stocare SSD. Lucrurile de cu adevărat interesante cu afișajul opțional 4K, care poate fi alimentat utilizat ROG XG Mobile.

Acest dispozitiv este o carcasă GPU externă cu un NVIDIA GeForce RTX 3080 în interior. În plus, ASUS nu se bazează pe Thunderbolt pentru acest GPU extern, ci și-a creat propria soluție cu un PCIe 3 personalizat.0 x8 interfață care îl conectează direct la procesor. De asemenea, este capabil să mențină laptopul alimentat. Acest lucru va fi rapid rapid.

HP Elite Folio

Sursa: HP

La CES 2021, HP a anunțat un nou-nouț Elite Folio 2-în-1 de nivel enterprise. HP Elite Folio este proiectat pentru a fi o putere mobilă, având cel mai recent procesor Snapdragon 8cx Gen2 ARM cu LTE încorporat pentru o experiență mereu pornită, mereu conectată.

Nu numai atât, dar poate fi configurat și cu până la 16 GB RAM, 512 GB M.2 SSD PCIe și sunt un 13.Ecran de 5 inchi 1920x1280 cu o rezoluție 3:2. Elite Folio este de așteptat să fie pus în vânzare în februarie, prețul încă neanunțat.

Lenovo ThinkBook Plus Gen 2 i

Sursa: Lenovo

Lenovo a adus ThinkBook Plus Gen 2 la CES 2021 și nu am văzut încă nimic asemănător anul acesta. Laptopul are un ecran e-Ink pe spate pe lângă afișajul tradițional. În comparație cu laptopul de prima generație, acest lucru afișează cu cerneală este mult mai mare și mai receptiv, potrivindu-se cu rezoluția de 2560 x 1600 a afișajului principal.

Nu numai că va vedea cu cerneală este mai bun, dar Lenovo a lucrat și într-un afișaj principal mai înalt de 16:10, Dolby Vision HDR și suport Dolby Atmos pe anumite modele. Puteți configura până la un procesor Intel Core i7 dintr-o generație de 11-a și vine cu propriul stilou pe care îl puteți utiliza pe laptop.

Ah, și am menționat că puteți încărca wireless ThinkBook Plus Gen 2 i? Ei bine, puteți cu covorașul de încărcare opțional de la Lenovo. ThinkBook Plus Gen 2 i va fi disponibil în Q1 2021 cu un preț de pornire de 1.549 USD.

Lenovo ThinkPad X1 Titanium Yoga

Sursa: Lenovo

Lenovo a lansat un model complet nou pentru CES 2021 sub forma ThinkPad X1 Titanium Yoga 5G. Subțire ca o tabletă, echipat cu un procesor Intel Core i7 de a 11-a generație, conectivitate 5G opțională și un raport de aspect remarcabil de 3:2, acest laptop 2-în-1 (cu un stilou inclus) este cea mai bună mașină mobilă de productivitate.

După cum sugerează și numele, Lenovo folosește titan real în acest laptop - în special capacul. Este rece la atingere, foarte ușor, dar și incredibil de rezistent. Lenovo folosește și celelalte materiale renumite, cum ar fi un șasiu de magneziu cu carbon pentru jumătatea inferioară. Este ușor pentru un decapotabil poate face cam ceea ce poate orice alt laptop Windows.

configurația laptopului cu un modem opțional Qualcomm Snapdragon X55 5G (care se întoarce la 4G LTE dacă nu există 5G). Cele 13.Ecranul de 5 inchi este, de asemenea, ceea ce este atractiv, deoarece are un aspect 3:2, care este ca ce folosește Microsoft în linia sa Surface. Ecranul 2256 x 1504 acceptă Dolby Vision cu o luminozitate decentă de 450 nits.

Atingerea și cerneala sunt acceptate și primiți chiar și un stilou Lenovo în interiorul cutiei. Tastatura poate fi puțin adâncă pentru cei obișnuiți cu gama ThinkPad, dar este la fel de bună pe cât v-ați aștepta companiei. Este un cal de bătaie portabil solid și un editor executiv Daniel Rubino s-a bucurat săptămâna trecută.

ThinkPad X1 Titanium Yoga va fi disponibil pentru comandă începând cu ianuarie 2021, cu prețuri începând de la 1.899 USD.

Microsoft Surface Pro 7+

Sursa: Microsoft

Deci, acesta nu este cel mai tare produs din jur, deoarece este în esență un Surface Pro 7, dar nu Microsoft Surface Pro 7+ este un dispozitiv destul de important pentru 2021. Cu toții am schimbat modul în care lucrăm și învățăm datorită pandemiei, iar Microsoft caută să ofere mijloacele necesare pentru a face acest lucru cu noua tabletă concepută pentru sectoarele întreprinderilor și educației.

Cele mai interesante schimbări pentru Surface Pro 7+ încep cu SSD-ul, pe care să puteți îndepărta cu ușurință cu un șurub. Urmează procesarele, care sunt acum din familia Intel a 11-generație, aducând o creștere cu 30% a performanței procesorului și aproape 80% în GPU datorită noii grafice Iris Xe.

În plus, acum puteți comanda un Surface Pro cu 32 GB de RAM. Această versiune nu va fi ieftină, deoarece este disponibilă doar cu un Core i7 și 1 TB de stocare internă, aducând prețul la 2.800 USD. În cele din urmă, există 4G LTE. Acesta nu este Surface Pro 8, ci doar o ediție a Surface Pro 7 concepută pentru afaceri și școli.

MSI Creator 15

Sursa: MSI

MSI a anunțat Creator 15 la CES 2021 și suntem mereu încântați să vedem niște stații de lucru dedicate pentru cei care au nevoie de spațiu suplimentar de performanță pentru design și video. Deoarece este axat pe creatori, puteți echipa acest laptop cu un procesor Intel Core i7-10870H și până la un GPU NVIDIA GeForce RTX 3070 Max-Q.

Sunt un 15.Panoul True Pixel 4K de 6 inchi verificat de Calman și acoperă 100% AdobeRGB. Funcționează pe noua serie grafică NVIDIA GeForce RTX 30. Are și un 99.baterie de 9 Wh, care este puțin sub maximul de 100 Wh pe care TSA o permite pentru bagajele de cală. Deși nu știm când se va lansa Creator 15, MSI a declarat că va începe de la 1.899 USD.

MSI Summit E13 Flip

Sursa: MSI

Pentru a merge cu noul Creator 15, MSI a anunțat și primul său laptop tactil 2-în-1 din mulți ani fără un GPU discret. Axat pe întreprinderi și profesioniști, Summit E13 Flip include un stilou elegant pentru cerneală și un șasiu frezat CNC în alb sau negru (cu model auriu roz). Are aspect elegant, dar nu este ostentativ.

Cele 13.Ecranul full HD de 4 inchi nu este cel mai bun bun, dar la un aspect de afișare 16:10 cu precizie 100% a culorii sRGB cu atingere ar trebui să fie mai mult decât suficient pentru cei concentrați pe și scris afaceri. În interior, MSI a mers la un Intel Core i7-1185G7, care poate crește până la 4.8GHz și rulează la 28 de wați.

Interesant este că, pe lângă opțiunea de stocare până la 1TB, MSI oferă modele cu 32 GB de RAM LPDDR4. În timp ce unele laptopuri precum XPS 13 au această opțiune, majoritatea Ultrabook-urilor de 13 inclusiv, în loc să limiteze la 16 GB. Acest lucru face ca Summit E13 Flip să poată rula cu ușurință software-ul greu.

Summit-ul începe de la 1.599 USD pentru Core i7, grafică Intel Xe, cu 16 GB RAM și 512 GB spațiu de stocare. Dar este cu aproximativ 115 USD mai ieftin decât un Dell XPS 13 configurat în mod similar, așa că există economii obișnuite în folosirea MSI. Următorul model ajunge la 1 TB de stocare și 32 GB de RAM pentru 1.899 USD. Căutați MSI în următoarele săptămâni pe diferite piețe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here