7 laptopuri pe care ar trebui să le cadou unui absolvent în 2021

Absolvenții sunt un grup unic atunci când vine vorba de cererea unui caiet. Nu se vor descurca cu cel mai ieftin dintre laptopuri, dar nici nu prea are rost să plătiți sau să aveți pe o placă fragilă de metal care nu va fi suficient de durabilă pentru clasă și lucru ulterior. Am adunat 7 caiete excelente care fac cadouri ideale pentru absolvenți.

Dell XPS 13

Acest laptop de la Dell se găsește într-o serie de postări de recomandări aici pe Windows Central din motivele întemeiate. Este un notebook remarcabil, care oferă niveluri excelente de performanță, portabilitate și durabilitate pentru preț. Există, de asemenea, fapt că XPS 13 este unul dintre laptopurile mai bine aspectate la prețul său - chiar rivalizează cu opțiunile mai scumpe.

Repere pentru absolvenți includ uimitoarea 13.Ecran InfinityEdge de 3 inchi, cele mai noi procese de la Intel (a 7-a și a 8-a generație) și un pachet de alimentare cu litiu-ion care poate dura până la 11 ore. Cea mai bună parte este prețul, cu toate acestea, deschis de la doar 749 USD.99.

Vezi la Dell

Cartea de suprafață 2

Surface Book 2 este a doua generație de laptop-uri de la Microsoft. Vine în două mărimi, 13.5 și 15 inchi și permite proprietarului să se bucure de o experiență tradițională de notebook, precum și de modul tabletă pentru a vă relaxa și a vă bucura de câteva filme.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Nu te voi păcăli crezând că aceasta este o opțiune accesibilă pentru că nu este. Cea mai ieftină configurație Surface Book 2 vine la 1.199 USD. Modelul de bază are un procesor Intel Core i5, 8 GB RAM și 128 GB spațiu de stocare internă, ceea ce face o mașină destul de capabilă.

Vezi la Microsoft

ASUS ZenBook UX330UA

Nu este un secret pentru nimeni că ASUS face niște laptopuri superbe, iar ZenBook te face să apreciezi cât de frumos poate fi un PC. Acest lucru nu înseamnă că plătiți pentru design și nu pentru puterea de a merge cu el, totuși. UX330UA împachetează cele mai noi știri de la Intel și orice altceva pentru a-i ajuta pe orice absolvent să treacă prin sesiuni târzii.

Avem performanțe excelente și un design și o construcție solide, dar ASUS nu s-a oprit aici. UX330UA este, de asemenea, o opțiune accesibilă, la prețul de doar 749 USD și este însoțită de o promoție pentru a economisi 20 USD la pachetul Microsoft Office 365. lucru oferit oricărui absolvent în devenire tot ce are nevoie pentru a începe acest lucru fără agitație.

Vezi pe Amazon

HP ENVY

Când tastezi mii de cuvinte, este logic să alegi un laptop care are o tastatură decentă. Acesta este ceea ce oferă HP ENVY, precum și o construcție solidă și o durată de viață excepțională a bateriei. Dacă se întâmplă să te trezești să lucrezi afară la soare pentru un timp, nu va trebui să te îngrijorezi să cauți sau să priză disponibilă după aceea.

Interesant ENVY, mai mare, de 17 ani, face o unitate de disc, doar în cazul în care trebuie să aveți nevoie de o pentru a trece prin educație. În plus, HP oferă reduceri la gama de laptopuri ENVY de 17 inchi, ceea ce înseamnă că veți putea obține o ofertă în următoarele zile, de la 999 USD.99. Compania aparent are doar modele de 17 inchi disponibile prin magazinul său oficial, deși Amazon are câteva listări pentru varianta mai mică de 13 inchi (tot la Best Buy.

Vezi la HP

Microsoft Surface Pro

Modelele Microsoft Surface Pro de intrare nu merită să fie luate pentru un absolvent, ceea ce înseamnă că va trebui să treceți la versiunea Intel Core i5 cel puțin. De ce vă recomand o tabletă aici? Coperțile de tip sunt de fapt destul de bune de tastat și acestea sunt PC-uri versatile incredibile.

Prețul pentru configurația Core i5 menționată mai sus vine la 999 USD. Prezentat ca fiind „laptopul suprem”, este o afirmație care nu este departe de marcaj. Surface Pro este ușor, capabil și poate fi folosit într-o varietate de scenarii. Nu este numai grozav pentru a vă relaxa, ci poate deveni și un mic asistent la îndemână la minții creative.

Vezi la Microsoft

Razer Blade

Razer este un brand cel mai cunoscut pentru tastaturile, mouse-urile și căștile pentru jocuri pentru PC. În ultimii ani, compania a produs câteva laptop-uri ucigașe care au o procesare grafică puternică pentru jocuri cu adevărat portabile. Dacă absolventul pentru care trebuie să-i găsești un laptop este un jucător de altă parte, nu poți da greș cu Razer Blade.

Cu cele mai recente procese Intel de a 8-a generație, un GPU GTX 1060 și 512 GB de stocare internă, Blade are o putere mai mult decât suficientă pentru lucru și joacă, fuzionand împreună. Prețurile pentru acest laptop, în special, sunt în jur de 1.769 USD, dar pot fi crescut dacă optați pentru un afișaj 4K și mai mult spațiu de stocare.

Vezi pe Amazon

HP Spectre

Spectrul este cu adevărat altceva. HP afirmă că compania a făcut notebook-ul „seducător de subțire” și nu glumește. La doar 10.4 mm subțire, acest notebook este perfect pentru utilizare portabilă, fie că este în clasă, într-o bibliotecă sau în parc. Dispunând de un procesor Intel Core i5, 8 GB de RAM și 256 GB de spațiu de stocare, este gata pentru majoritatea sarcinilor pe care le puteți arunca.

Deși poate fi un laptop cu aspect premium, nu are un preț inaccesibil, ajungând la aproximativ 1.149 USD.99. Durata de viață a bateriei rămâne ușor în urma concurenței, dar sunt câteva caracteristici excelente, cum ar fi o cameră web Windows Hello pentru a compensa.

Vezi la HP

Legat de

  • Cel mai bun laptop cu Windows din 2018
  • Cea mai bună tabletă Windows 10 din 2018
  • Cele mai bune laptopuri 2 în 1 din 2018
  • Cele mai bune laptopuri ieftine din 2018

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here