5 mod-uri Minecraft care ar trebui să fie în jocul oficial

Sursa: alex1the1666

Minecraft cel mai popular joc din ultimul deceniu și este unul dintre cele mai bune jocuri Xbox disponibil și mulți chiar cred că Minecraft este cel mai grozav joc creat odată acest statut al platformei supreme pentru creativitate. Acestea sunt spuse, există modalități prin care experiența Vanilla Minecraft ar putea fi capabilă, iar unul dintre cele mai bune locuri în care să dezvolte Mojang ar trebui să caute inspirație și această scenă modding-ului.

Pe timpul duratei de viata de 12 ani a lui Minecraft, comunitate sa talentata si dedicata de modding a creat multe moduri minunate care adaugă noi mecanici, mob-uri, biomi și multe altele jocuri. Multe dintre cele mai bune moduri Minecraft au devenit o parte esențială a experienței Minecraft pentru milioane de jucători Java Edition, deoarece adaugă multă aromă și profunzime jocului fără a schimba fundamental modul în care se joacă Minecraft. Prin urmare, cred că ar fi benefic pentru Mojang să dezvolte și să implementeze versiuni oficiale ale conținutului oferit de aceste moduri utilizatorilor atât pe ediția Java, cât și pe ediția Bedrock. Iată cinci moduri care cred că s-ar potrivi perfect în vanilla Minecraft.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Just Enough Items (JEI)

Sursa: mezz

Cartea de rețete Minecraft de vanilie este utilă, deoarece cataloghează rețetele de crafting pe care le descoperiți, dar într-un joc la fel de mare ca Minecraft, a trebuit să vă dați seama manual care este fiecare rețetă poate fi adesea o corvoadă. În cele din urmă, cei mai mulți jucători nu vor avea idee ce materiale trebuie să caute în timp ce explorează pentru a realiza blocul sau elementul dorit. Acest lucru îi determină pe jucători să caute wiki-uri create de comunitate, ceea ce nu este chiar o soluție elegantă.

Just Enough Items (JEI) este un mod care rezolvă această problemă, permițând jucătorilor să vadă toate rețelele Minecraft în orice moment. Acest lucru face să descopere cum să progreseze în fiecare joc printr-un proces simplu și, de asemenea, le permite jucătorilor să caute articolele de care au nevoie pentru a fi cu ochii pe care doresc să facă un anumit articol sau bloc. Din acest motiv, o actualizare oficială a cărții de rețete care o face să funcționeze ca JEI ar fi minunată.

Biome O' Plenty

Sursa: Fostride

Un alt lucru care ar putea fi mai bun la Minecraft este diversitatea sa biom. Deși este adevărat că există o cantitate bună de biomi diferiți în jocul de vanilie, mulți dintre ei pot fi greu de găsit. Aceasta înseamnă că există mari să nu găsiți nimic altceva decât câmpii de bază, păduri, regiuni muntoase și deșerturi pentru o lungă durată de timp, ceea ce poate face explorarea să pară puțin plictisitoare.

Modulul Biomes O' Plenty adaugă peste 60 de noi biomi la Minecraft și, ca rezultat, explorarea este mult mai interesantă și distractivă cu modulul instalat. Pe lângă biomii standard de vanilie, veți putea întâlni tropice, stânci acoperite de vegetație, câmpii inundabile, deșerturi luxuriante, păduri moarte, păduri tropicale și multe altele. Vine chiar și cu biomi pentru dimensiunea Nether, cum ar fi prăpastii cristaline și abisul ofilit (acestea se potrivesc excelent cu completările din Actualizarea Nether). Toți biomi adăugați acest mod vin și cu blocuri unice, plante, flori, copaci și multe altele. În general, Biomes O' Plenty face explorarea mult mai plăcută și sper că Mojang se va inspira din ea în viitor.

Eterul II

Sursa: GildedGames

Una dintre caracteristicile definitorii ale Minecraft este implementarea sa de dimensiuni alternative. În plus față de Overworld, există și The Nether și The End, fiecare oferind o mulțime de obiecte, gloate și medii unice. Dar dacă Minecraft ar avea o treia dimensiune alternativă care să contrasteze aspectul infernal de Underworld a The Nether cu o temă în stil Heaven?

Acolo intervine The Aether II, care este un mod care adaugă o dimensiune alternativă cerească numită Eterul pe care o puteți vizita creând un portal din blocuri de cuarț și apoi „iluminând-l” cu apă. În The Aether, jucătorii pot descoperi zeci de obiecte unice, blocuri de construcție, structura și mafiote cu care să interacționeze. Pe măsură ce dezvoltarea modului continuă, vor exista și câteva noi biome în dimensiunea de explorare, sate NPC de vizitat și temnițe de cucerit. Eterul oferă multe oportunități pentru aventuri distractive și captivante, ceea ce ar beneficia în mod substanțial de vanilia Minecraft.

Gheață și Foc

Sursa: Windows Central

Unul dintre principalele motive pentru care cred că modul de supraviețuire al Minecraft este plictisitor și trebuie să evolueze acest lucru, odată ce ai un set de bază de armură, arme și unelte, niciunul dintre mafioții jocului nu te amenință cu adevărat. suficient pentru a vă încuraja să obțineți un echipament care este mai bun. Nu este atât de greu să cucerești tot Minecraft cu armură de fier și o sabie de fier și cred că Mojang ar trebui să schimbe asta adăugând inamici mai duri la joc.

Unul dintre modurile mele preferate care face acest lucru este Ice and Fire, care adaugă dragoni la Minecraft. Cu acest mod instalat, veți găsi ocazional aceste fiare cutreierând cerul, plouând foc asupra tuturor și a tot ceea ce îndrăznește să intre pe teritoriul său - ați inclus. Sunt greu de doborât, dar cu un arc puternic, armură de diamant și o armă de corp la corp eficientă pe care o putem folosi pentru a te lupta cu ei dacă aterizează, poți ucide și apoi poți colecta solzi, sânge și oase pentru a le face. piese avansate de armură și arme infuzate cu puteri de foc sau gheață. Dacă ești suficient de norocos să găsești unul care doarme sub pământ și să reușești să-l omori, vei fi chiar răsplătit cu un sau de dragon. Eclozează-l și crește-ți dragonul hrănindu-l cu carne și vei avea propria ta montură zburătoare.

Cred că ar fi grozav dacă Mojang ar crea dragoni proprii și i-ar implementa în joc. Nu numai că le-ar oferi jucătorilor o nouă provocare de depășit, dar i-ar și răsplăti pe jucători cu noi tipuri de echipamente și un dragon al lor. În plus, dragonii se potrivesc perfect cu estetica fantezie medievală a lui Minecraft.

Dălți și biți

Sursa: AlgorithmX2

În cele din urmă, cred că potențialul de decorare al lui Minecraft ar putea avea unele persoane. Deși este adevărat că sută de blocuri decorative au fost adăugate de-a lungul anilor, ar fi bine dacă jucătorii ar avea posibilitatea de a modifica felul în care arăta blocurile, astfel încât să poată personaliza structura și să creeze design unic pentru decorațiuni.

Acesta este exact ceea ce face modulul Chisels & Bits, permițând jucătorilor să scadă blocurile cu o daltă. Cu acest mod, puteți rade orice bloc din joc în orice mod, puteți să obțineți un aspect specific. Vrei să faci stâlpi de gard din bușteni? Poti. Vrei să dai castelului tău un aspect uzat tăind bucăți mici de piatră? Poti. În cele din urmă, cerul este limitat cu acest mod instalat și cred că ar fi minunat dacă Mojang ar implementa o caracteristică similară pentru jocul vanilie.

Gândurile tale

Ce părere despre modurile pe care le-am specificat în acest articol? Ați săți caracteristicile lor adăugate în jocul oficial într-o anumită calitate? Să-mi dai de veste.

Pentru mai multe despre modurile Minecraft, nu uitați să consultați ghidul nostru despre cum să instalați și să vă jucați cu modurile în Minecraft: Java Edition pe PC. De asemenea, asigurați-vă că citiți listele noastre cu cele mai bune moduri Minecraft pe PC Windows și cele mai bune shadere Minecraft pe PC Windows.

O capodopera de gaming

Minecraft

Disponibil oriunde te joci

Minecraft este un succes incontestabil și complet. A vândut copii în sute de milioane, are o mulțime de jucători dedicați și vă permiteți să vă deblocați fiecare dorință creativă.

  • 30 USD la Microsoft (Windows 10 Starter Collection)
  • 20 USD la Microsoft (Xbox One Starter Collection)
  • 27 USD la Minecraft.net (Java Edition)

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here