343 Industries confirmă că demo-ul de joc Halo Infinite era pe o versiune mai veche

Sursa: 343 Industries

Ce trebuie sa stii

  • Dezvoltatorul Halo 343 Industries a confirmat că demo-ul de joc Halo Infinite a fost o versiune mai veche.
  • Mai exact, construi a fost de „cu câteva săptămâni în urmă."
  • 343 Industries a declarat, de asemenea, că încă se lucrează la mai multe elemente grafice și că feedbackul le-a dat noi considerații.

Dezvoltatorul Halo 343 Industries a publicat o postare pe blog care, printre altele, confirmă că demonstrația de joc Halo Infinite prezentată în timpul evenimentului Xbox Series X din iulie folosea o versiune mai veche. Mai exact, 343 Industries a declarat că este de la o „lucrare în desfășurare veche de câteva săptămâni." 343 a continuat spunând că se lucrează la o varietate de sisteme grafice înainte de lansarea completă a jocului.

Sursa: 343 Industries

Thisștire a fost un răspuns direct la îngrijorările cu privire la imaginile lui Halo Infinite, despre care mulți au considerat că arăta plat și lipsit de detalii. 343 a remarcat, de asemenea, că acest feedback „a scos la lumină noi oportunități și considerații pe care echipa le ia foarte în serios și lucrează pentru a le evalua.„Sperăm că până când Halo Infinite va apărea, lucrurile vor arăta mai impresionante vizuale decât au fost în timpul show-ului Xbox Series X.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Halo Infinite este de așteptat să se lanseze pe PC-urile Xbox Series X, Xbox One și Windows 10 pentru 60 USD în sezonul Sărbători 2020. Pentru mai multe despre demo-ul de joc, asigurați-vă că nu ratați articolul nostru despre lucrurile care ne-au plăcut și ne-au plăcut la el, precum și câteva dintre întrebările pe care avem pentru a juca după ce am vizionat.

Următoarea aventură din saga

Halo Infinit

O nouă călătorie grozavă vă așteaptă

Halo Infinite este aproape la noi și cu siguranță va fi un joc incredibil plin de minuni, aventură și multe altele.

  • Vezi la Microsoft
  • Vezi pe Steam

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here