3 moduri în care EA ar putea salva Star Wars Battlefront II

Nu mai este un secret până acum că Star Wars Battlefront II a fost grav afectat de fiasco-ul microtranzacțiilor sale. Vanzând doar 882.000 de unități în luna sa de deschidere, jocul a ratat estimarea estimată de 1.720.000 de vânzări cu o marjă mare. Deși jocul a reușit să câștige o oarecare acțiune în ultimele săptămâni (posibil din cauza hype-ului din jurul Star Wars cu lansarea noului film, Ultimul Jedi), lucrurile încă nu arată grozav pentru galaxia departe, departe.

Probabil că Battlefront II nu se va recupera complet din reacția primită, dar dezvoltatorii ar putea fi capabili să repare oarecum rana prin implementarea modificărilor lor. Iată trei lucruri care ar avea Battlefront II și i-ar aduce o atenție pozitivă.

Citiți: Recenzia Star Wars Battlefront II

Vezi pe Microsoft Store

Renunțați definitiv la microtranzacții

Electronic Arts (EA) a făcut un pas în direcția corectă înainte de lansarea Battlefront II pentru a elimina complet microtranzacțiunile din joc. Cu toate acestea, acest lucru a venit cu o captură: au plănuit să le reintroducă la o dată ulterioară, odată ce au fost reglate.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Acest lucru i-a făcut în cele din urmă pe mulți să creadă că EA a așteptat pur și simplu ca furia în jurul Battlefront II să se stingă înainte de a încerca să se strecoare din nou în sistemul de microtranzacție. Cred că este pe deplin posibil ca aceștia să încerce cu adevărat să-l îmbunătățească. Indiferent, doar păstrarea lor plecată ar mulțumi mulți jucători și le-ar arăta că EA ascultă. Desigur, vor trebui făcute modificări permanente la cutiile de pradă și la rata de câștig de credit din joc pentru a compensa absența microplăților. Dar asta merită efortul dacă înseamnă salvarea viitorului pe termen lung al jocului.

Adăugați preferința de epocă

Unul dintre punctele de vânzare majore ale Battlefront II a fost revenit la toate epocile Star Wars care erau disponibile pentru a juca. Aceasta a fost o caracteristică prezentată în jocurile originale Battlefront, dar lipsită de vizibilitate în repornirea seriei de către EA în 2015. Spre deosebire de jocurile vechi, totuși, în prezent nu există nici un mod de a alege în ce epocă să poată juca în multiplayerul Battlefront II. Dacă aveți soldat chef să aruncați droid de luptă ca clon, va trebui să fie să sperați că veți avea norocul să fiți plasat într-un meci din era prequel, să jucați împotriva roboților într-o sesiune offline.

Adăugând un sistem în care puteți spune matchmaker-ului în ce epocă să participați, puteți juca în mod fiabil meciuri în cronologia dvs. preferată din universul Star Wars. Aceasta ar fi o schimbare benefică pentru toată lumea, deoarece ar face totul să pară mai puțin aleatoriu și ar face ca jocul împotriva altor jucători din epoca preferată să fie un proces simplu. Singurul dezavantaj al acestui lucru ar fi niște timpi de coadă mai lungi, dar nu cred că pe cineva ar deranja să aștepte mai mult pentru a beneficia de beneficiile unei experiențe personalizabile.

Implementați personalizarea cosmetică

După ce utilizatorii Reddit au extras fișiere ale copiilor de pe PC a Battlefront II pentru a vedea dacă pot găsi ceva, au descoperit că, la un moment dat, jocul avea sau formă de personalizare personală pentru fiecare soldat, de la clona la rebeli. Fiecare opțiune a modificat un aspect al soldatului în care ai ales să joci. Pentru clone, au fost scheme de vopsea; pentru soldații rebeli, era culoarea pielii, părul feței și sexul lor.

EA ar trebui să le adauge cu adevărat în jocul complet, deoarece, sincer, Battlefront II este complet lipsit de personalizare cosmetică. Nu există nicio modalitate de a vă personaliza trupele în afară de cărțile Star care modifică modul de joc, care sunt legate de cutiile de pradă conducă de generatorul de numere aleatorii. Vorbind despre acestea, cred că ar fi o idee groaznică să pună aceste skin-uri în acele cutii, deoarece jucătorul trebuie să spere că îl va obține pe cel pe care îl va avea grijă de la "slot machine". În schimb, EA ar trebui să se facă direct potrivitonabil prin creditele câștigate prin joc.

Gândurile tale

Ce parere aveti de aceste sugestii? Crezi că ar ajuta la aducerea Battlefront II la o stare mai sănătoasă?? Spune-ne ce crezi în comentarii.

Vezi pe Microsoft Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here