3 lucruri pe care să aibă grijă de sistemul de dialog al lui Assassin's Creed: Odyssey va trebui să fie corectat

Joia trecută, Kotaku a raportat despre o scurgere care a dezvăluit că următorul joc Assassin's Creed va avea loc în Grecia, numit Assassin's Creed: Odyssey, și va include noi mecanisme de joc de rol (RPG) în serie. , inclusiv un sistem de dialog reelaborat. Scurgerea s-a dovedit a fi adevărată mai târziu de contul oficial de Twitter Assassin's Creed.

Un sistem cu opțiuni de dialog este de siguranță un plus interesant la franciză. Iată trei lucruri de care cred că sunt necesare pentru a funcționa.

O varietate de răspunsuri

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le are un sistem de dialog este o multitudine de opțiuni pe care jucătorul poate alege. Un număr comun văzut în multe jocuri este patru, dar unele, cum ar fi seria Mass Effect, oferă posibilitatea de a șase răspunsuri pentru ca personajul tău să le spună. Această varietate de dialog contribuie în mare măsură la formarea caracterului, iar cu Assassin's Creed: Odyssey, nu ar trebui să fie diferit.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Capacitatea de a oferi personajului tău sau personalitate distinctă prin vorbire îi permite jucătorului să-și facă personajul propriu. De exemplu, o persoană care este în mod natural capul fierbinte va dori să aibă opțiunea de a spune ceva nepoliticos, dar jucătorii au nevoie de loc să fie amuzați vor căuta răspunsuri pline de spirit. Acest lucru întărește legătura pe care o are jucătorul cu caracterul său, ceea ce face jocul mai plăcut în general.

A face alegeri contează

Crearea unei lumi care să pară vie este o provocare cu care dezvoltatorii RPG continuă să se lupte, iar una dintre cele mai bune modalități de a face acest lucru este ca dialogul rostit de persoană principală să aibă un impact de durată. Când jucătorii proiectează personalitatea asupra caracterului lor, lumea jocului și oamenii din ea ar trebui să răspundă la asta în mod dezvoltat. La urma urmei, ceea ce spui nu contează cu adevărat dacă NPC-urile din joc nu reacționează diferite tipurile unice de dialog.

Unele jocuri, cum ar fi Kingdom Come: Deliverance, au chiar și comunități diferite în jocului, care vă vor vedea diferite, în funcție de ceea ce le spui. Fiți confruntați și lipsiți de respect și veți fi urâți; fii politicos și prietenos și vei fi respectat. Toate acestea contribuie la acel sentiment că lumea este vie, deoarece oamenii din viața reală ar răspunde în mod similar.

Actorie vocală de calitate

Adesea, a avea o distribuție talentată, pasionată și dedicată în spatele unui microfon este ceea ce face să distruge un sistem de dialog. Acest lucru se face faptului că vorbirea este datorată emoțională de comunicare - oamenii devin tare și agresivi când sunt furiosi, blânzi și timizi când sunt triști și așa mai departe. Pentru ca acest tip de discurs să sune autentic într-un joc video, oamenii care se îngrijesc de prima persoană trebuie să fi stăpânit arta actoriei vocale.

Poate fi ușor să uiți cât de importantă este munca vocală. Este ceva pe care mulți oameni îl privesc de la sine înțeles în industria jocurilor de noroc de astăzi, dar veți observa când nu este bine făcut. Mai ales că aceasta este prima incursiune a seriei Assassin's Creed într-un sistem de dialog, este imperativ ca dezvoltatorii să înțeleagă bine cu Odyssey.

Gândurile tale

Ce părere aveți despre un sistem de dialog în Assassin's Creed? Crezi că va ajunge să fie un lucru bun pentru serial? Să-mi dai de veste.

Nu vom ști mai multe despre Odyssey până la E3, dar dacă poți pune mâna pe un joc Assassin's Creed în timp ce așteptați, vedeți lansarea de anul trecut, Assassin's Creed: Origins. În prezent este de 59 USD.99 digital, dar îl puteți obține pentru 29 USD.99 pe Amazon dacă comandați sau copie fizică.

  • Vezi pe Microsoft Store
  • Vezi pe Amazon
  • 13 USD.24 la Walmart

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here