3 motive pentru care Windows 11 este interesant pentru jucătorii de pe computer

Sursa: Microsoft

Recent, Microsoft a oficializat Windows 11 într-un flux live, dezvăluind că noul sistem de operare va ajunge cândva în toamna anului 2021 și va fi oferit ca un upgrade gratuit utilizatorilor existenți de Windows 10. Dispunând de creștere semnificativă de performanță pentru calcularea generală, un aspect nou captivant și altele, Windows 11 este interesant pentru a-ți utiliza utilizatorii de computer, inclusiv pentru cei care doresc să-și ridice experiența de joc la nivelul următor. Iată o privire la trei caracteristici care vin în Windows 11 de care jucătorii de pe computer ar trebui să fie entuziasmați.

HDR automat va semnificativ imaginile

Sursa: Jocul Windows Central DirectX 11 precum A Plague Tale: Innocence vor fi bune de Auto HDR.

Una dintre cele mai interesante caracteristici care vor veni cu Windows 11 este Auto HDR, care va avea automat orice joc construit pe DirectX 11 sau versiunea ulterioară care folosește anterior folosea doar intervalul dinamic standard (SDR), permițându-le să redea spectrul mult mai larg. de culori și niveluri de luminozitate oferite de un interval dinamic ridicat (HDR). Acest lucru va face multe jocuri moderne doar SDR, cum ar fi A Plague Tale: Innocence să arate mai bine instantaneu, adăugând mai multă profunzime la ceea ce este pe ecran, totul fără a afecta performanța.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Microsoft a debutat inițial această funcție cu Xbox Series X și Xbox Series S, așa că este minunat să o vedem în sfârșit sosind pe PC cu Windows 11. Va fi distractiv să văd câte de mai bune vor arăta jocurile SDR construite pe DirectX 11 sau o versiune ulterioară cu Auto HDR și sunt încântat să testeze funcția mai târziu în acest an.

DirectStorage va încărca jocurile mai repede ca niciodată

Sursa: Matt Brown | Windows Central DirectStorage face în sfârșitul drum de la Xbox Series X|S la PC cu Windows 11.

Windows 11 aduce și suport pentru DirectStorage, care este o altă tehnologie pe care Microsoft a introdus-o inițial cu Xbox Series X și S. DirectStorage API poate gestiona mai multe solicitări de date în mai mult timp decât ar putea API-urile anterioare, ceea ce duce la timpii de încărcare nebunești de rapid care au fost experimentați cu noi console Xbox - chiar și atunci când jucați jocuri masive open world bogate cu o mulțime de modele, texturi de înaltă calitate, și efecte. Aceasta înseamnă că veți putea petrece mult mai puțin timp privind un ecran de încărcare și mult mai mult timp jucându-vă jocuri.

Pentru a profita de suportul Windows 11 pentru DirectStorage, Microsoft spune că veți avea nevoie de „un SSD NVMe de înaltă performanță și drivere adecvate."Va trebui să așteptăm până la sos Windows 11 înainte de a putea obține driverele, dar consultați rezumatul celor mai bune SSD-uri pentru unele unități NVMe minunate pe care le puteți obține acum pentru a vă pregăti pentru sosirea DirectStorage.

Urmează accesul mai ușor la ecosistemul Xbox

Sursa: Microsoft

În cele din urmă, Microsoft face unele dintre cele mai bune părți ale ecosistemului Xbox mai accesibil niciodată cu Windows 11. Jucătorii de pe computer vor putea experimenta serviciul Microsoft Game Pass pentru PC, în stilul all-you-can-eat, prin aplicația Xbox, care va fi integrat direct în Windows 11, făcând mai ușor ca niciodată să se bucure de cele peste 100 de ani. de jocuri. în biblioteca sa. Xbox Cloud Gaming (cunoscut și ca xCloud) va fi disponibil și direct în aplicația Xbox, permițând jucătorii cu platforma entry-level să se bucure de titluri moderne de înaltă calitate, cum ar fi viitorul Halo Infinite. Xbox Cloud Gaming va fi disponibil și prin browser dacă sunteți abonat la Xbox Game Pass Ultimate.

Este adevărat că accesul mai ușor la lucruri precum Xbox Game Pass și Xbox Cloud Gaming nu va aduce beneficii proprietarului tip de jucător pe computer, dar mai multe opțiuni nu sunt niciodată un lucru rău. Și când te gândești la cât de multă excelență există în ecosistemul Xbox, cred că este minunat că Microsoft asigură jucătorii de pe PC pot face parte din distracție.

Gândurile tale

Ce părere aveți despre funcțiile și funcționarile Windows 11 axate pe jocuri pentru PC? Anunță-mă în comentarii. Pentru mai multe despre Windows 11, vedeți de ce Satya Nadella vrea ca Windows 11 să fie centrul unui ecosistem tehnologic deschis. De asemenea, asigurați-vă că oferiți sau priviți Xbox Game Pass Ultimate, poate oferi o mulțime de valoare pentru un abonament lunar accesibil.

Cel mai bun

Xbox Game Pass Ultimate

Excelență all-in-one

Xbox Game Pass vă oferă acces la nenumărate jocuri pentru o taxă lunară. Xbox Game Pass Ultimate adaugă și Xbox Live Gold și Game Pass pentru PC, astfel încât să puteți juca online cu prietenii.

  • De la 1 USD la Microsoft Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here