Versiunea de 2 TB a unității SSD 870 QVO de la Samsung și-a egalat nivel scăzut de 200 USD,

Unitatea SSD internă Samsung 870 QVO este cea mai nouă generație a seriei unice QVO de la Samsung și a primit 4 stele din 5 cu o insignă recomandată în recenzia noastră cu câteva luni în urmă. doar cei 2 TB ai unității la vânzare pentru 199 USD.99 pe Amazon. L-am văzut atât de scăzut în alte câteva locuri, cum ar fi Best Buy. Acest preț se potrivește cu cel mai mic mic pe care l-am văzut acum pentru 870 QVO, preț pe care l-am văzut pentru prima dată în Black Friday. Unitatea de 2TB se vinde în mod normal cu 220 USD și poate ajunge până la 250 USD la Best Buy.

O afacere solidă

Unitate SSD internă Samsung 870 QVO 2TB

Utilizează cea mai recentă tehnologie. Are viteze de citire/scriere de 560 MB/s, respectiv 530 MB/s. Are criptare bazată pe hardware și o garanție limitată de trei ani. Utilizează interfața SATA și are instrumente pentru a îmbunătăți performanța și a ține pasul cu actualizările.

199 USD.99 220 USD.00 reducere de 20 USD

  • Vezi pe Amazon

Deși are un nume similar, 870 QVO este diferit de alte oferte Samsung, cum ar fi 870 EVO, și, în ciuda utilizării tehnologiilor mai noi, este de fapt mult mai puțin costisitor în acest moment. Utilizează un controler QLC NAND, care este una dintre cele mai noi tehnologii din lumea SSD. Nu este o tehnologie care a devenit complet răspândită încă, deși probabil că va fi. Unul dintre singurele alte SSD-uri la nivel de consumator despre care am scris cu QLC este Intel 660p NVMe M.2 SSD și NVMe M.2 SSD-urile sunt o bestie complet diferită de SSD-urile SATA precum 870 QVO.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Unitatea Samsung este într-adevăr singurul SSD QVO SATA despre care merită să vorbim. Cea mai mare să crească a QVO față de cerințele anterioare este în ceea ce privește ceea ce privește costul, motivul pentru care versiunea de 2TB a acestor unități este mult mai puțin costisitoare decât unitățile comparabile.

870 QVO are viteze de citire/scriere de 560, respectiv 530 MB/s. Acesta este cu peste 10% mai rapid decât generația anterioară 860 QVO. De asemenea, vine cu o garanție de trei ani. Vă puteți securiza datele cu opțiunile de securitate încorporate, inclusiv criptarea hardware AES pe 256 de biți. Unitatea folosește o interfață SATA 6 GB/s, dar este compatibilă cu interfețele SATA mai lente din generația anterioară. Pur și simplu nu vei obține atât de mult din asta.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here