MacBook Pro de 16 inchi — Clickity-clack, tastatura bună a revenit!

E aici. Noul MacBook Pro de 16 inchi. Nu, nu mă încurc cu tine. Nu este un vis. Nu te-ai trezit într-o realitate alternativă. Este cu adevărat aici. Ecran mai mare. Tastatură complet nouă. Opțiuni de stocare de 8 TB și memorie de 64 GB. Aici. Aici. Aici. Într-adevăr. Jur. Și am sărit într-un avion, l-am luat și sunt pe cale să-l fac pentru tine. Draapta. Acum.

Acum, sunt foarte încântat pentru că iubesc noi tehnologii și acest nou MacBook Pro bifează atât de multe articole din lista mea de dorințe. Dar, avertisment de la început, în ciuda cât de entuziasmat sunt acum, toate aceste lucruri încă trebuie testate și unele dintre ele vor avea nevoie de testare pe termen lung. Așadar, voi împărtăși ceea ce am găsit la o săptămână sau cam așa ceva, și la o lună sau trei, de asemenea.

Deocamdată, am petrecut o zi cu versiunea de 32 GB, 2 TB a noului MacBook Pro de 16 inchi de la Apple și am văzut primele 5 lucruri mari și o mulțime de mici detalii pe care trebuie să le știi.

Mai mare la interior

MacBook Pro de 16 inchi

Un upgrade major la preț.

MacBook Pro de 16 inchi vine cu mai multă RAM, mai multă spațiu de stocare, un afișat mai mare, o tastatură nouă și un nou sistem de răcire, toate acestea ca și MacBook Pro de 15 inchi. Ce chilipir!

  • De la 2.399 USD la Amazon

1. MacBook Pro de 16 inchi 2019: Afișajul

De câțiva ani, Apple a realizate afișaje Retina cu densitate mai mare, afișaje P3 cu o gamă mai largă și afișaje dinamice True Tone. Dar nu au făcut afișaje fizice mai mari. Nu de când au scufundat vechiul cuirasat de 17 inci. Nu până astăzi.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sursa: Rene Ritchie / iMore

Acum, noul MacBook Pro vine cu un ecran de 16 inchi, dar înghesuit într-un șasiu de 15 inchi. Ei bine aproape. Este cu un milimetru mai gros la 0.64 de inchi - și da, tocmai am schimbat cântarul acolo, mulțumesc America! Și cu o treime de kilogram mai greu la 4.3 lbs.

De asemenea, are 500 nits de culoare P3 la 3072-x-1920 pixeli, 226 ppi. Și puteți ajusta rata de reîmprospătare în Preferințe de sistem pentru a se potrivi cu orice videoclip pe care îl editați. Ceea ce, da, hoorah.

Sursa: Rene Ritchie / iMore

Da, este exact așa joc pe care l-a făcut Apple cu iPhone X și cu cel mai recent iPad Pro. Pentru că oamenii vor ecrane mai mari. Pur și simplu nu vor dispozitive mai mari.

Primul meu MacBook Pro modern a fost de 17 inchi. Mi-a plăcut extinderea ecranului. Urăsem să-l port în jur.

Fiind cineva care petrece cea mai mare parte a zilei în Final Cut Pro X și are nevoie să-l folosească o grămadă la locație, asta este literalmente muzică pentru ochii mei

si inapoi.

Adăugați Sidecar pe iPad sau până la două — două — Pro Display XDR și orice platformă, de la o stație de lucru mobilă.

2. MacBook Pro de 16 inchi 2019: Tastatura

Da, uită de ecran, corect, aceasta este partea despre care toată lumea vrea să știe? Ei bine, după trei ani și trei generații de tastaturi fluture, cu probleme de la fără atingeri până la atingeri duble și un sentiment pe care o parte din baza clienților MacBook doar o ură, Apple a revenit la tabla de dactilografiere și a venit cu ceva vechi. -este-nou din nou.

Sursa: Rene Ritchie / iMore

Mulți oameni nu o să creadă până nu îl vor folosi și trec un an mai mulți fără probleme. Dar, mecanic, funcțional, tastând pe el chiar acum, sunt optimist din punct de vedere tactil că Apple a lăsat în sfârșit fluturele în spatele lor.

Apple spune că au început cu tastatură magică a iMac-ului, ceva pe care aproape toți cei care vă îngrijesc îl folosesc îl adoră, dacă nu o văd cea mai bună tastatură a Apple vreodată. Și, da, ceva ce am sugerat și la care am sperat de câțiva ani.

Apoi, l-au re-arhitectat pentru a oferi aceeași experiență în timp ce este plat și încorporat pe un laptop.

Sursa: Rene Ritchie / iMore

Acestea includ o revenire la mecanismul foarfecei pe care îl cunoaștem și îl iubim cu toții, care oferă un milimetru de călătorie. O nouă cupolă de cauciuc care se dă înapoi mai greu și se poate bloca în noua tastatură din partea superioară a cursei pentru a păstra stabilitatea pe care mulți oameni, inclusiv eu, o preferam cu tastaturile fluture.

Tastele sunt puțin mai mici, cum ar fi 0.5 milimetri, dar nu văd sau simțiți diferența.

De asemenea, achiziționați codul, dezvoltatorii, gustul de escape dedicat este înapoi și este oglindită pe cealtă parte cu un buton de pornire dedicat Touch ID, ca pe MacBook Air. Touch Bar-ul se află acum între ei, deși, din păcate, încă nu forțează taptic atingerea.

Mai bine, tastele săgeți sunt acum din nou în formarea binecuvânt T inversat, astfel încât să putem simți ce tastă apeși în loc să speri și să te rogi

ca un animal.

Sunt aproape agnostic de la tastatură. Pot scrie bine pe vechile tastaturi MacBook, pe cele noi, chiar și pe tastaturile inteligente iPad Pro. Mi-a luat tot un minut să mă adaptez la cele noi. Va dura ceva mai mult pentru a-mi da seama daca o prefer sau nu.

De asemenea, va dura luni, dacă nu un an, până când fiecare picătură de încredere va fi restabilită. Dar, se pare că Apple a făcut un pas uriaș în această direcție.

Tastând degetele încrucișate.

3. MacBook Pro de 16 inchi 2019: porturi și periferie

În urmă cu trei ani, Apple a șters USB-A de pe MacBook Pro. Și HDMI. Și slotul pentru card SDHC. Card RIP SDHC. Mi-e dor de tine în fiecare zi. Si

nu s-a schimbat nimic aici. Porturile de pe noul 16 inchi sunt aceleași cu cele de 15 inchi anterioare. Patru USB-C Thunderbolt 3 și o mufă pentru căști.

Sursa: Rene Ritchie / iMore

Camera este încă 720p, ceea ce este sincer un deserviciu pentru restul acestor mașini. Am înțeles că capacul este super subțire, dar aș da un zgomot mare pentru a introduce o cameră 4K acolo.

Ar fi exagerat pentru apeluri în conferință, dar producția de urgență/pe drum ar fi grozavă. Același motiv pentru care noile microfoane sunt atât de grozave. (Mai multe despre acestea într-un minut.) Aș lua 1080p foarte bun, dar 4K ar oferi puțin mai mult spațiu pentru editare în jurul încadrării mai dure.

Mi-aș putea imagina că mă așez în fața Mac-ului și doar înregistrez un videoclip întreg cu capul vorbitor. Nu pot face asta la 720p, dar aș putea face asta cu ușurință la 1080 și chiar mai bine la 4K.

De asemenea, Face ID.

Sursa: Rene Ritchie / iMore

Tehnologia nu este încă suficient de mică. Dar, din moment ce Apple a realizat atât de multe dintre celelalte dorințe ale mele să devină realitate, acum se trece aproape în fruntea listei.

La fel și cu Wi-Fi, care nu a primit denivelarea WiFi6 pe care a primit-o iPhone 11 și este încă blocat la 802.11ac.

Bluetooth, totuși, a ajuns la 5.0.

4. MacBook Pro de 16 inchi 2019: Performanță

MacBook Pro de 16 inchi începe cu un 2.6GHz 6-core i7, turbo boost până la 4.5GHz. Dar, dacă există mai multe nuclee, puteți merge la un 2.4GHz 8 nuclee 19, turbo boost până la 5Ghz. Aceasta este cea de-a 9-a generație de reîmprospătare Coffee Lake pentru oricine și încă să le țină vidența acasă.

Sursa: Rene Ritchie / iMore

Grafica începe cu noul Radeon Pro 5300M de 7 nanometri de la AMD cu 4 GB de memorie GDDR6 și merge până la Radeon Pro 5500M cu 8 GB de memorie GDDR6. Ei au 1.Performanță de 5 ori mai mare pe watt și o arhitectură mai largă, cu mai multe unități de calcul și procesare de flux.

Apple spune că depășește o performanță cu 80% mai rapidă decât precedenta Radeon Verga Pro 20.

Și, da, Apple încă mai sunt și propriul siliciu personalizat în interior. Același cip T2 ca înainte și, pe lângă gestionarea autentificării pentru Touch ID, încă mai face lucruri precum accelerarea codării HEVC dincolo de ceea ce procesează standard de laptop pot face singure.

Pentru a susține toate acestea, există o nouă arhitectură termică cu rotoare mai mari, mai multe pale și ventilatoare noi care îmbunătățesc fluxul de aer cu ceea ce Apple spune că este de 28%.

Există, de asemenea, un radiator reproiectat, care are cu 35% mai multă suprafață și o eficiență mai mare pentru a disipa căldura mai eficientă. Și toate acestea se combină pentru a susține până la 12 wați suplimentari de putere în sarcinilor de lucru intens.

Sursa: Rene Ritchie / iMore

Spațiul de stocare începe de la 512 GB, ceea ce este mai bun decât cei 256 GB din ultima generație, dar încă super slab în epoca modernă. Dar, acum puteți duce până la 8 TB - o voi spune din nou - 8 TB din 3.2 GB/s stocare.

Ca cineva care postează un nou videoclip 4K aproape în fiecare zi

și a experimentat cu 4K RAW, acesta este literalmente un vis. Un vis super scump, da. Dar pentru oricine care facurează cele mai multe persoane, un vis literal.

La fel și memoria. Începe de la 16 GB de 2666 Mhz DDR4, dar poți duce până la 64 GB dacă aveți buget. Ceea ce, din nou, va fi un vis pentru oricine face video, audio, grafică pro

orice se plătește singur în viteza de productivitate.

Alimentează toate acestea o nouă baterie, mai mare, de 100 Wh - cea mai mare permisă într-un avion de către FAA. Va face încă o oră pe referința Apple - 11 în loc de 10 și încă 30 de zile de așteptare. Și cu o nouă cărămidă de încărcare de 96 W, puteți trece de la zero la plin în aproximativ 2.5 minereu.

5. MacBook Pro de 16 inchi 2019: Audio

Acum, nu cred că voi avea o secțiune despre asta, dar acel laborator audio elegant construit de Apple în afara Parcului AirPods și HomePods apare în aproape toate dispozitivele acum, inclusiv noul MacBook Pro de 16 inchi.

Sursa: Rene Ritchie / iMore

Pentru difuzoare, există un nou sistem de surround de difuzoare Hi-Fi 6 care sună ca și cum un HomePod a fost aplatizat și împins de fiecare parte a tastaturii. Are woofere cu anulare forțată și drivere spate în spate, deci dacă MacBook-ul se balansează

nu trebuie să vă faceți griji cu privire la nicio bătaie.

Și, sunt banane, dar acceptă Dolby Atmos și umple serios sau cameră.

Microfoanele sunt și mai interesante. Sunt într-o matrice de 3 microfoane pe care Apple o numește calitate de studio. Scopul lor a fost să facă MacBook Pro să aibă un raport semnal/zgomot atât de mare ca să rivalizeze cu înregistrarea cu un microfon USB autonom, precum Blue Yeti.

Nu este menit să înlocuiască un podcast sau un interviu corect configurat prin niciun mijloc. Dar, dacă rămâi blocat în timp ce călătorești sau altfel fără configurarea problemei, este menit să fie acolo pentru tine ca rezervă.

Pentru a-l testa, am înregistrat toate lucrările practice din videoclipul de mai sus utilizate MacBook Pro de 16 inchi. Deci, spune-mi ce crezi.

MacBook Pro de 16 inchi 2019: Urmează mai multe

Am spus asta de când a fost lansat în 2016: acea generație de MacBook Pro a fost cea mai divizată MacBook-uri din istorie. Unii oameni au iubit viteza noilor porturi și senzația noilor tastaturi. Alții urau dongle-urile și senzația. Și nimănui nu i-au plăcut problemele de la tastatură. Și, dacă aveți un singur furnizor care face laptopuri macOS, lucru este insuportabil.

Sursa: rene Ritchie / iMore

Ei bine, porturile sunt aceleași, dar USB-C și Thunderbolt 3 sunt cu trei ani mai matur acum. Tastatura, însă... asta nu se simte doar inversat. Se simte revenit și apoi sărit înainte. Și puterea, bine...

Dacă noul Mac Pro este funcțional ca o cameră de server într-o cutie, atunci acest nou MacBook Pro se simte ca o stație de lucru în poală. Fără hiperbolă. Hardware-ul, de la Intel și AMD până la tot ceea ce a personalizat Apple, și software-ul, vin împreună pentru a vă permite să zdrobiți fluxurile de lucru pe drum, în aer, la locație, la evenimente, peste tot, ceea ce ce nu ați putut niciodată înainte.

Mai multe dispozitive în simulator, mai multe modele pentru dezvoltarea de jocuri, fluxuri de lucru în timp real pentru animatori, mai multe instrumente și plugin-uri în logica, efecte de randare 8K și 3D în timp real în Final Cut Pro X, iar lista poate continua și mai departe.

Este în totalitate în concordanță cu mantra Apple de a face dispozitivul mobil atât de bune, încât să se ridice puternic împotriva desktop-urilor și să fie obligat să ripostaze.

Dar vom ajunge la Mac Pro și noua opțiune de 8TB va veni în decembrie. Deocamdată, este timpul lui MacBook Pro.

Și, pentru mine, cea mai mare surpriză aici este că Apple introduce noul 16-MacBook Pro nu ca ceva suplimentar în linie, ceva mai scump. Nu, Apple înlocuiește actualul MacBook Pro de 15 inchi cu noul MacBook Pro de 16 inchi și la același preț de pornire. 2399 USD în S.U.A.S. Ceea ce o face aproape cea mai bună valoare vreodată pentru Mac portabil de top.

Din nou, eu sunt la maxim excite, fresh first love mode. Dar, pe lângă editarea tuturor acestor lucruri pe noul MacBook Pro, voi face eforturi pentru săptămânile și lunile care urmează și voi oferi un set mai mult sobru de recenzii cât mai curând posibil.

Mai mare la interior

MacBook Pro de 16 inchi

Un upgrade major la preț.

MacBook Pro de 16 inchi vine cu mai multă memorie RAM, mai multă spațiu de stocare, un afișat mai mare, o tastatură nouă și un nou sistem de răcire, toate acestea ca și MacBook Pro de 15 inchi. Ce chilipir!

  • De la 2.399 USD la Amazon

VECTOR | Rene Ritchie

Principal

  • Video: YouTube
  • Podcast: Apple | Înnorat | Piese de buzunar | RSS
  • Coloana: iMai mult | RSS
  • Social: Twitter | Instagram

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here