12 gadget-uri Bluetooth ciudate pe care echipa Mobile Nations le folosește în fiecare zi

În lumea dispozitivelor conectate mereu și a accesoriilor inteligente, Bluetooth există nenumărate utilizări. Dincolo de căști fără fir sau de conectarea tastărilor fără fir, există câteva ciudatenii de găsit. Ne scufundăm mai adânc în casele personale Mobile Nations și în dispozitivele ciudate Bluetooth pe care sunt mândri (sau nu atât de mândri) că le dețin.

 • Păstrează-l curat: periuță de dinți electrică Xiaomi Mi
 • Coș de gunoi literal: Coșul de gunoi inteligent Bruno
 • Găsește-ți lucruri: Tile Slim (2019)
 • Numără boabele alea: Acaia Pearl Coffee Scale
 • Înregistrează-ți viața: Snapchat Spectacles
 • Schimbați-vă antrenamentul: Moov Now Fitness Tracker
 • Dormiți bine: Sleep Number iLE Smart Bed
 • Plug and play: receptor audio Bluetooth
 • Conduceți în siguranță: etilotest BACtrack C6 breloc
 • Periuta cu AI: Periuta de dinti electrica Oral-B Genius X
 • Apăsați butonul: Flic Wireless Smart Button
 • Comutator Bluetooth întâlnește: GuliKit Route Air

Păstrează-l curat: periuță de dinți electrică Xiaomi Mi

Richard Devine, Editor de recenzii, Windows Central

Chiar avem nevoie de o periuță de dinți inteligentă? Probabil că nu, dar este încă un gadget mic la îndemână. Se conectează la aplicația de acasă inteligentă existentă la Xiaomi, se sincronizează prin Bluetooth și nu se află cât de bine vă periați dinții. Vă permite chiar să vă îngrijiți dintre ele trebuie mai multă atenție.

41 USD pe Amazon

Coș de gunoi literal: Coșul de gunoi inteligent Bruno

Lory Gil, Managing Editor, iMore

Ai nevoie de un coș de gunoi inteligent? Probabil ca nu. Vrei ca telefonul să-ți amintească să scoți gunoiul? Dacă nu vă dați seama după miros, poate avea nevoie de acest coș de gunoi inteligent. Vine cu un aspirator, astfel încât să poată mătura firiturile chiar în cutie. Nu este nevoie de praf.

199 USD la Bruno Smart Can

Găsește-ți lucruri: Tile Slim (2019)

Daniel Bader, Managing Editor, Android Central

Eu sunt tipul care pierde portofelul tot timpul, așa că facem noi Tile Slim se potrivește într-un slot pentru cardul de credit a fost o salvare absolută.

30 USD pe Amazon

Numără boabele alea: Acaia Pearl Coffee Scale

Al Sacco, VP Editorial

În căutarea mea continuă de a face acasă o ceașcă perfectă de cafea turnată în picurare, am dat peste acest cântar Bluetooth acum câțiva ani. De atunci l-am folosit aproape zilnic. Mă ajută să cântăresc cantitatea potrivită de fasole înainte de a măcină, să mă ajute să folosească cantitatea corectă de apă și să multiplice procesul, astfel „extracția” mea să fie corectă. Deoarece este conectat prin Bluetooth, pot să înregistreze toate experimentele mele (și să controleze scala) de pe telefonul utilizat aplicația Brewmaster asociată.

150 USD pe Amazon

Înregistrează-ți viața: Snapchat Spectacles

Matt Brown, redactor, Windows Central

Desigur, nu-mi folosesc ochelarii Snapchat în zilele noastre, deoarece primul model de revizuire îmbătrânește, având nevoie de alternative pe bază de rețetă. Sunt un produs intrinsec polarizant, care captează flak pentru un design atipic la lansare și sunt legați de un serviciu care se luptă. Cu toate acestea, oferă videoclipuri convenabile și fotografii unice, dezvăluind o privire de farmec printre aceste ciudatenii.

150 USD pe Amazon

Schimbați-vă antrenamentul: Moov Now Fitness Tracker

Marc Lagace, scriitor, Android Central

Acesta este cu siguranță cel mai unic dispozitiv Bluetooth bazat pe fitness pe care l-am folosit vreodată. Folosește un senzor de mișcare cu 9 ax pentru a înregistra și analiza mișcarea corpului tău în timp ce te antrenezi. Îl pot purta zilnic pentru a-ți urmări activitatea fizică pe toate zilele, dar caracteristica mea preferată este instruirea și îndrumarea live oferită din aplicația Moov. primii feedback în direct pe formular în timp ce alergați, înotați sau pedalați și există o selecție de antrenament disponibil.

40 USD pe Amazon

Dormiți bine: Sleep Number iLE Smart Bed

Nirave Gondhia, director editorial

Acest pat cu Bluetooth se conectează la telefonul meu, deblocând controlul tactil pentru poziționarea patului, cu raportarea tiparelor de somn. Nu este ieftin, dar schimbă somnul în bine.

De la 4.400 USD la numărul de somn

Plug and play: receptor audio Bluetooth

Rich Edmonds, evaluator personal, Windows Central

Mie este ciudat pentru că am folosit acest dispozitiv de ani de zile, dar acum că telefoanele nu mai au mufe pentru căști, este de fapt destul de la îndemână. Acopera RCA și 3 tradiționale.Conectori de 5 mm, ideali pentru dispozitive de la ora analogica.

23 USD pe Amazon

Conduceți în siguranță: etilotest BACtrack C6 breloc

James Bricknell, colaborator

OK, poate că nu îl folosesc în fiecare zi, dar cu siguranță folosesc acest etilotest des. Îl folosim în principal la petreceri ca o competiție pentru a vedea al cui "Scor" este mai mare, dar sunt și utilizări mai serioase. Dacă vreunul dintre prietenii noștri îl folosește și obține un scor peste 0, primește o casă Uber.

70 USD pe Amazon

Periuta cu AI: Periuta de dinti electrica Oral-B Genius X

Daniel Bader, Managing Editor, Android Central

Nu m-am gândit niciodată că voi avea o periuță de dinți alimentată cu inteligență artificială, dar iată-ne în anul domnului nostru 2019 și periuța mea de dinți îmi spune că nu am petrecut suficient timp în cadranul din stânga sus al gurii și eu. Sunt ca, OK periuta de dinti rece, nu ma cunosti.

220 USD pe Amazon

Apăsați butonul: Flic Wireless Smart Button

Chris Wedel, colaborator

Le folosesc în câteva locuri din casa mea pentru a controla diverse aspecte ale casei mele inteligente, în principal luminile. Se folosesc cel mai mult de la copiii mei, astfel există încă o modalitate prin care aceștia pot opri luminile conectate atunci când părăsesc sau cameră (cel puțin cele în care nu am încă senzor de mișcare). Folosesc Bluetooth și, din moment ce am și hub-ul Flic, pot folosi Wi-Fi.

30 USD pe Amazon

Comutator Bluetooth întâlnește: GuliKit Route Air

Adam Oram, editor de oferte, Thrifter

Deoarece Nintendo Switch (în mod ciudat) nu are suport audio Bluetooth, GuliKit Route Air este soluția mea. Se conectează direct la portul USB-C la switch-ului, care oferă energie. Apoi se poate conecta până la două seturi de către Bluetooth simultan. Are o conexiune destul de solidă, nu există nicio întârziere vizibilă, iar proiectul său cu profilul redus înseamnă că nu vă stau în cale sau nu arată deranjant ca alte opțiuni de acolo.

30 USD pe Amazon

Conectați totul

Lumea Bluetooth este plină de produse ciudate și minunate, cu case inteligente, dispozitive conectate și multe altele, doar accelerând prezența acestora. Și dacă sunteți în căutarea unor lucruri ciudate (cine nu este?) deși păstrează în continuare un teren față de realitate, dispozitive precum periuța de dinți electrică Xiaomi Mi sunt un gadget surprinzător de accesibilitate pentru setul de funcție. Îți va condimenta rutina zilnică și sunt și beneficii tangibile pentru sănătate.

De asemenea, Mobile Nations iubește Tile Slim, un campion compact pentru urmărirea portofelelor și genților pierdute. Factorul de formă în stilul cardului de credit este impresionant de potrivit pentru primul, cu o durată de viață a bateriei de trei ani și impermeabilizare pentru cerințele vieții de zi cu zi.

Toate cele 20 de povești din pachetul nostru Spotlight on Bluetooth 2019, toate într-un singur loc. Fie că este un punct al istoriei Bluetooth, un pic de umor din meme-urile wireless sau o analiză atentă asupra viitorului tehnologiei cu rază scurtă de acțiune, îl veți găsi chiar aici, prin amabilitatea oamenilor de la Android Central, iMore și Windows Central.

Bluetooth general

 • Introducere în Spotlight 2019 pe Bluetooth
 • De unde provin numele și logo-ul Bluetooth?
 • Un istoric al tuturor lansărilor și actualizărilor Bluetooth majore
 • Încotro se îndreaptă Bluetooth și provocările pe care trebuie să le depășească pentru a ajunge acolo
 • Bluetooth 5: Este de fapt mai bun și nevoie de el?
 • De ce Bluetooth este atât de grozav (și atât de groaznic): O poveste spusă prin meme
 • De ce Bluetooth-ul din mașina ta este nasol (și va fi întotdeauna)
 • 12 gadget-uri Bluetooth ciudate pe care echipa Mobile Nations le folosește în fiecare zi

Android

 • O privire mai atentă asupra tehnologiei Google Fast Pair și a modului în care se bazează pe Bluetooth
 • Sfaturi de top pentru ca dispozitivele dvs. Android să se joace frumos cu Bluetooth
 • Da, Bluetooth este nasol, dar a fost suficient de bun pentru a ucide mufa pentru căști de pe telefoane

Windows

 • 5 repere majore Bluetooth la Microsoft
 • Cum să stăpânești Bluetooth pe Windows 10
 • De ce Xbox One (încă) nu folosește Bluetooth
 • De ce șoareci de gaming fără fir folosesc încă receptoare RF în loc de Bluetooth
 • Gadgeturile Bluetooth preferate ale personalului Windows Central chiar acum

Apple și iOS

 • Secretul ecosistemului Apple (video)
 • Cum să rezolvi probleme Bluetooth comune pe iPhone, iPad și Apple Watch și Mac
 • Bluetooth vs AirPlay 2: care este tehnologia wireless superioară?
 • Tehnologia Bluetooth preferată a personalului iMore

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here